- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: πολλοι πλανητες σε εναν οικο
-
12-12-2007, 09:35 PM #1
πολλοι πλανητες σε εναν οικο
στον 8ο οικο μου εχω 5 πλανητες,πως μπορω να βγαλω ακρη?
και στον 1ο,εχω 4 αστεροιδεις,ειναι κατι το ιδιαιτερο ολο αυτο το κομφουζιο ή συμβαινει συχνα?:weird:
-
12-12-2007, 09:51 PM #2
Re: πολλοι πλανητες σε εναν οικο
Φυσικά και συμβαίνει συχνά να υπάρχει πολυαστρία σε έναν οίκο. Αυτό που δείχνει αυτή η συσσώρευση 3 ή περισσότερων πλανητών είναι ότι δίνεις βάση, σε απασχολούν περισσότερο θέματα 8ου οίκου. Δίνεις δηλαδή έμφαση στα θέματα του οίκου που εμφανίζεται η πολυαστρία.
-
12-12-2007, 10:28 PM #3
Να κανω κι εγω μια ερωτηση? Σε πολυαστρια ενος οικου ποιος πλανητης θεωρειται ο κυβερνητης? Ποιος επικρατει δηλαδη?
-
12-12-2007, 10:33 PM #4
-
12-12-2007, 10:37 PM #5
Ευχαριστω kia...Σορρυ για το ασχετο της ερωτησης, αλλα σιγα σιγα μαθαινω!!!:bigsmile::embarrest
-
13-12-2007, 09:55 AM #6
Συμπληρωματικά, για να βοηθήσω, ο τονισμένος 8ος οίκος, εκτός απο την ενασχόληση με τα θέματα που αντιπροσωπεύει στην οικοθεσία ο οίκος αυτός(δυνατότητα μεταμόρφωσης/αλλαγης του εαυτού και περιβάλλοντος, εσωτερική δύναμη, αποφασιστικότητα, θέληση, χρηματοοικονομικά τρίτων, κληρονομικά ζητήματα κ.α.) καθώς αντιστοιχεί στο ζώδιο του Σκορπιού νομίζω θα βρίσκετε αρκετά στοιχεία του ζωδίου αυτού να σας εκφράζουν...ειδικά αν ο ήλιος σας βρίσκεται εκεί μαζί με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου σας και η πολυαστρία αποτελείται από τους λεγομενους προσωπικούς πλανήτες.
Η συγκέντρωση των "δυναμεών" μας σε έναν οίκο πιστεύω δείχνει ότι έχουμε την δυνατότητα επίσης να επικεντρωνόμαστε στα θέματα του οίκου με επιτυχία, αλλά συχνά αυτό ίσως γίνεται εις βάρους των θεμάτων του πολικού του οίκου(στην προκειμένη ο 2ος), οποτε θα είναι σημαντικό να ισορροπήσετε ανάμεσά τους.:bigsmile:
Προτείνω επίσης να διαβάσετε τα αρθρα περί οικοθεσίας για περισσότερες πληροφορίες.
ελπίζω να βοήθησα:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
01-01-2008, 09:26 PM #7
Αγαπητη Roadrunner (που εισαι και απ την Θεσσαλονικη με τη οποια εχω ιδιαιτερη σχεση), καλη χρονια
Η αναλυση σου ηταν πολυ κατατοπιστικη. Ο συζυγος μου εχει φορτωμενο 8ο ( περιεχει και τον ηλιο του στην παρθενο ) και προσπαθουμε να αναλυσουμε τι μπορει να σημαινει καθως θεωρω οτι ειναι λιγο περιεργος οικος. Το οτι φερει καποια χαρακτηριστικα Σκορπιου εχεις δικιο μιας και εχει επισης σεληνη στον Σκορπιο. Ενα ειναι σιγουρο, οτι ειναι τοσο δυσκολο οσο και ευκολο ατομο. Υπομονη, αγαπη και proderm...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.