s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 175
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 175 of 200 FirstFirst ... 75 125 165 171 172 173 174 175 176 177 178 179 185 ... LastLast
Results 1,741 to 1,750 of 1994
    Όνομα:
    ....

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

γειας σας..εγω γεννηθηκα 28.12.1982. στις 12.30 το μεσημερι στην Αθηνα. ηθελα να μου πειτε σε ποιον οικο εχω τον ηλιο μου!

ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 1975 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΡΙΟ ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΟΥ , ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΑΝΗΚΕΙ Η ΛΙΛΙΘ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 1975 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΡΙΟ ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΟΥ , ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΑΝΗΚΕΙ Η ΛΙΛΙΘ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

καλησπέρα. γεννήθηκα 20-06-1978 στις 19:45 στην Αθήνα. Ο κλήρος της τύχης είναι στον έβδομο? η απορία γεννήθηκε γιατί απο τον χάρτη του προγράμματος βγαίνει οτι η ακμή του 7 είναι στις 15.42' των διδύμων (δηλαδή εκεί ξεκινάει ο έβδομος ε????), ο κλήρος της τύχης βγαίνει στις 13.27' των διδύμων (δηλαδή πριν την ακμή του 7) αλλά παρόλα αυτά γράφει πως είναι στον έβδομο οίκο???? μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει??
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

καλησπερα γεννημενη 14/11/1977 ωρα 8*00 το βραδι χωρα Ελλαδα περιοχή Αθήνα με ενδιαφέρει να μαθω θέσεις πλανητων .ευχαριστω πολυ

Επίσης δεν γνωρίζω που έχω την Ηρα μου.ευχαριστώ

Καλημέρα!! Είναι εύκολο να μου πείτε που έχω τον Vertex;; Εχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 8/9/1984 στις 7:45 το πρωί!
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Γειά σας
    Έχω γεννηθεί στις 21-10-1966 01.50 (το πρωί) στην Κολωνία Γερμανίας.Θα ήθελα να μου πείτε παρακαλώ εκτός από τις θέσεις των πλανητών και αν έχουν μεταξύ τους αντίθεση,τους δεσμούς σελήνης καθώς και το vertex.Θα προσπαθήσω με τις πληροφορίες που θα μου δώσετε να καταλάβω πως όλα αυτά λειτουργούν και με επηρεάζουν.Ευχαριστώ!

Μπορώ να ζητήσω ένα χάρτη συναστρίας;
    Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε σας δίνω τις ημερ/νιες γεννήσεως
    27/09/78 στο Αγρίνιο στις 2.00 πμ και 26/07/66 στις 5.30πμ στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Σας ευχαριστώ..

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by metageo View Post
    Καλημέρα. Είμαι νέο μέλος στο site. Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον μέχρι στιγμής. Θα μπορούσα παρακαλώ να μάθω πυ βρίσκεται η δική μου μαύρη σελήνη; Η ημεροηνία γέννησής μου είναι 3/11/1969. Ώρα 9:00 πρωινή και γεννήθηκα στις Σέρρες. Εκ' τωνπροτέρων ευχαριστώ.
    Quote Originally Posted by metageo View Post
    Καλημέρα. Είμαι νέο μέλος στο site και θα ήθελα παρακαλώ να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου. Γεννηθηκα στις 3/11/1969. Ώρα 9:00 πρωινή στις Σέρρες. Πως επηρρεάζει ο αστρολογικός μου χάρτης την προσωπικότητα και τις σχέσεις μου με τους άλλους; Που βρίσκεται η Λίλιθ μου τι δείχνει αυτό για την ερωτική συμπεριφορά μου; Ευχαριστώ.
    Αγαπητή metageo,

μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ, όπου και περιλαμβάνεται και η θέση της Μαύρης Σελήνης που ζητάς.

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    Καλημερα σε ολους θα ηθελα και εγω να μαθω τις θεσεις των πλανητων μου γεννηθηκα στις 3/7/1983 στην πατρα στις 11 το πρωι ευχαριστω εκ των προτερων φιλια σε ολους
    Αγαπητή KALIANA,

ο χάρτης σου είναι αυτός.

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Καλησπέρα σας!

Ξέρω τις θέσεις των πλανητών μου αλλά δεν ξέρω των πλανητοειδών (Ηρα, Δήμητρα, Αθηνά, Λίλιθ, Vertex... Ελπίζω να τους προσφώνησα σωστά)
    Αθήνα, 30/11/1974, ώρα 20.20

Επίσης θα ήθελα αν μπορούσατε να μου κάνετε τη συναστρία με το σύντροφο μου:
    Αθήνα, 8/12/1971, ώρα αμφισβητούμενη... :embarrest

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Αγαπητή sag_femme,

σου παραθέτω τον χάρτη σου, όπου περιλαμβάνονται και οι πλανητοειδείς. Μπορείς να δεις εδώ. Σχετικά με τη συναστρία, επειδή δεν έχουμε ώρα, το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι τον πίνακα με τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες σας (μην λάβεις υπόψεις σου ωροσκόπο, μεσουράνημα και Σελήνη). Μπορείς να δεις εδώ.

Quote Originally Posted by meggi View Post
    θελω να μαθω το vertex.16/12/1975. 5.15 πρωι, αθηνα
    Αγαπητή meggi,

το Βέρτεξ βρίσκεται στις 9 μοίρες και 1 λεπτό του Καρκίνου και στον 8ο οίκο.

Quote Originally Posted by bettie23 View Post
    Καλησπέρα σας,
    έχω γεννηθεί στις 23/9/1983 στις 8:35 το πρωί στην Αθήνα και θα μ' ενδιέφερε να μαθω τη θέση της Κορυφής και αντικορυφής στο γενεθλιο χάρτη μου.

ευχαριστώ πολύ
    Αγαπητή bettie23,

το Βέρτεξ βρίσκεται στις 12 μοίρες και 16 λεπτά του Ταύρου και τον 7ο οίκο και το άντιβερτεξ στις 12 μοίρες και 16 λεπτά του Σκορπιού και στον 1ο οίκο.

Quote Originally Posted by gold21 View Post
    Καλημέρα

Γεννήθηκα στην Αίγινα την 21.1.1966 μεταξύ 6 και 7 το απόγευμα.
    Θέλω να μάθω για το σημείο VERTEX
    Ευχαριστώ
    Αγαπητή gold21,

επειδή η ώρα γέννησης έχει τεράστια απόκλιση, δεν μπορεί να γίνει ακριβής υπολογισμός του Βέρτεξ. Σύμφωνα με την ώρα που μου έδωσες (6 με 7 το απόγευμα) το Βέρτεξ βρίσκεται ή στον Τοξότη ή στον Αιγόκερω.

Quote Originally Posted by skytree View Post
    31/3/1982,Αθήνα, 12:30 το βράδυ

Θα ήθελα τον γεννέθλιο χάρτη με πλήρη στοιχεία
    Ευχαριστώ πολύ!
    Αγαπητή skytree,

μπορείς να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου εδώ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 406 users browsing this thread. (0 members and 406 guests)