- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 12 of 12
Thread: ΦΑΚΕΛΛΟΣ «ΙΡΑΝ», μέρος 1ο
-
11-12-2007, 11:15 PM #11
Re: ΦΑΚΕΛΛΟΣ «ΙΡΑΝ», μέρος 1ο
Αμαν βρε Alien μη βλεπεις παντου συνομοσιες κατα του σκορπιου!
Καλα εκανες και το διορθωσες Αργοναυτη εξ αλλου τα λαθη ανθρωπινα ειναι. Αν ειναι οντως λαθος που εγω αυτο πιστευω θα ηταν ωραιο να μας ξαναεκανε την αναλυση ο κος Παίζης με την Ουρανιαν.οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
11-12-2007, 11:50 PM #12
Re: ΦΑΚΕΛΛΟΣ «ΙΡΑΝ», μέρος 1ο
Ναι, εγώ του ζητώ συγνώμη του κ.Παίζη αν μας διαβάσει κάποια στιγμή. 'Ηταν μια αυθόρμητη κατάθεση. Εξάλλου έχω γράψει και αλλού δημόσια ότι είναι από τους Αστρολόγους που θαυμάζω, Αστρολόγος του μέλλοντος όπως λένε και οι Ουράνιοι.
Ο Σκορπιός και ο Πλούτωνας όπως και κάθε αρχέτυπο δεν είναι καλό ή κακό, απλά σε κάποιες περιπτώσεις λόγω όψεων, παρουσιάζει μια πλευρά έντονου και απόλυτου πάθους, εξάλλου κάθε σύμβολο ερμηνεύται αλλιώς ανάλογα με το πολιτιστικό επίπεδο.
'Ενας Ουρανός στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο δεν θα μετρούσε με τον ίδιο τρόπο σε μια κοινωνία της Δύσης, αλλά είναι αλήθεια ότι εκείνο το κράτος γεννήθηκε από μια βίαιη παθιασμένη επανάσταση εκδιώκοντας τον Σάχη. Και με λίγη φαντασία το περιβάλλον του Σάχη συμβολίζεται από τον Ωροσκόπο στο Λέοντα, που εκφράζει ένα μεγαλοπρεπές περιβάλλον, το οποίο διαλύεται από τον πιο επαναστατικό Ουρανό στο Σκορπιό (τετράγωνο Ουρανού στο Σκορπιό με Ωροσκοπο στο Λέοντα). Ο Σκορπιός ως σύμβολο είνα ένας δωρικός σπαρτιάτικος συχνά τρόπος ζωής και η σύγκρουση αυτού του τρόπου ζωής με την χλιδή και την υπερβολή του Σάχη συμβολίζεται από αυτό το τετράγωνο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.