- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Απορια για ανοχη λιλιθ
-
11-12-2007, 12:43 AM #1
Απορια για ανοχη λιλιθ
Επειδη μου χει μεινει η απορια απο ενα αλλο θεμα περι ανοχης που δινουμε σε οψη με τη λιλιθ θα ημουν ευγνωμων αν καποιος μου την ελυνε. Ειδα οτι η η λιλιθ ειναι μακρια απο το μεσουρανημα μου 6 μοιρες και κατι αλλα στις οψεις στο χαρτη δε μου τη βγαζει ως συνοδο...Ποια ειναι η ανοχη που διδεται?
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
11-12-2007, 01:07 AM #2
Re: Απορια για ανοχη λιλιθ
Αγαπητή skorpion
Κάθε πλανήτης που βρίσκεται πριν το Μεσουράνημα έχει ανοχή ως 5 μοίρες. Αν είναι μετά, θα μπορούσαμε να την θεωρήσουμε σε σύνοδο με 3-4 μοίρες απόκλιση. Οι 6 μοίρες είναι αρκετά μεγάλη ανοχή για την Μαύρη Σελήνη (πιστεύω αυτή εννοείτε ως Λίλιθ κι όχι τον αστεροειδή Λίλιθ). Έχει όμως εκεί πολυαστρία;
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
11-12-2007, 01:15 AM #3
ειναι μετα το μεσουρανημα.... μαλλον εννοω τη μαυρη σεληνη δε ξερω, αυτη δεν ειναι που συμβολιζεται με ενα μικρο ημισεληνο και ενα σταυρο απο κατω?
Αρα σιγουρα δεν ειναι σε συνοδο.... Ειναι στον υδροχοο και δεν εχει κανεναν αλλο πλανητη εκειοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
11-12-2007, 01:19 AM #4
Όντως το σύμβολο που αναφέρετε είναι της Μαύρης Σελήνης. Λέγεται και Λίλιθ αλλά σας ζήτησα την διευκρίνηση, γιατί υπάρχει και αστεροειδής Λίλιθ και μπερδεύει κάποιες φορές τους μελετητές της αστρολογίας. Έτσι όπως μου το περιγράφετε είναι κάπως μακριά για να τη θεωρήσουμε σε σύνοδο από μόνη της. Βέβαια αυτό δεν αλλάζει την ισχύ της στον 10ο οίκο σας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
11-12-2007, 01:22 AM #5
Ευχαριστω για την απαντηση!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.