s
Η είσοδος του Κρόνου στη Παρθένο - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 36
    Όνομα:
    Μαιρη

Re: Η είσοδος του Κρόνου στη Παρθένο

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Α ωραια, δεν το ηξερα, μακαρι!
    εχω την αφροδιτουλα μου και τον Αρη μου εκει γι αυτο ανησυχω λιγο.

Ευχαριστω για την απαντηση
    Ο Κρόνος πάνω απο τον Αρη και την Αφροδίτη τους συμμαζεύει λίγο , κακό δεν κάνει πάντως
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

εγώ πάντως παιδιά μου μπήκα σε μια τάξη επιτέλους....αν και δίδυμος συμμάζεψα το μυαλό μου...βέβαια έχω αναλάβει τόσες υποχρεώσεις που τρέχω και δεν φτάνω.....αλλά δεν πειράζει! καλό είναι και αυτό. ευχαριστούμε για το άρθρο. κατατοπιστικό όπως πάντα.
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές

Όνομα:
    DR WHO

Φτου και εχω δυο πλανητες στην παρθενο

Είμαι Ιχθείς με ωροσκόπο καρκίνο και ειλικρινά δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω τώρα και με τον κρόνο έτσι, γιατί νιώθω πολύ κουρασμένη γενικότερα. Και ειλικρινά το 2007 ήταν η χρονιά- φούσκα για μενα. Μεγαλύτερη απάτη δεν γινόταν να παίξει τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Τι άλλο δηλαδή να περιμένω τώρα;

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by PISCES76 View Post
    Είμαι Ιχθείς με ωροσκόπο καρκίνο και ειλικρινά δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω τώρα και με τον κρόνο έτσι, γιατί νιώθω πολύ κουρασμένη γενικότερα. Και ειλικρινά το 2007 ήταν η χρονιά- φούσκα για μενα. Μεγαλύτερη απάτη δεν γινόταν να παίξει τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Τι άλλο δηλαδή να περιμένω τώρα;

Αγαπητή φίλη

Το σύνολο του χάρτη σας θα μετρήσει, αλλά από την παρουσίαση του άρθρου μπορείτε να πάρετε μία ιδέα, μέσω του ζωδίου του Ηλίου σας και μέσω του ζωδίου του Ωροσκόπου σας για τις τάσεις στην επόμενη διετία. Επειδή οι εκλείψεις ήταν πέρυσι στον άξονα του Ηλιακού σας ζωδίου, σίγουρα ξεκαθαρίστηκαν πράγματα και τώρα θα είστε πιο ανακουρισμένη. Εξ άλλου, ο Δίας στον 7ο οίκο σας θα βοηθήσει να γίνουν σοβαρότερες ή υγιέστερες συνεργασίες.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

γεια σας
    ειμαι παρθενος με ωροσκοπο σκορπιο και εχω δια και κρονο στην παρθενο.
    τι θα πρεπει να περιμενω?

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή saramara

Θα έχετε την επιστροφή του Κρόνου, μία σημαντική εμπειρία για σας και μία σημαντική στροφή στη ζωή σας. Ανοίγεται ένας μεγάλος κύκλος δημιουργικότητας και ωρίμανσης. Ο Δίας παράλληλα προσφέρει και συνεισφέρει στην διδασκαλία που θα πάρετε. Πρέπει να γίνουν τα σωστά βήματα, ειδικά με την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του, ώστε να αποκομίσετε τα δώρα του

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Από τη μια μακάρι να είναι έτσι, μπορεί να προκύψει και κάτι ουσιώδες μέσα από τις ταλαιωρίες, επειδή όμως δεν γνωρίζω καλά αυτά τα θέματα- βλέπετε τώρα έχω αρχίσει να ασχολούμαι παρισσότερο - και λέω ξανά, είμαι ιχθείς με ωροσκόπο καρκίνο, κρόνο στον καρκίνο και ο έβδομος οίκος μου είναι στον αιγόκερω. Έχω Δία στον Κριό και Αφροδίτη στον Υδροχόο. Λοιπόν, πρέπει να φοβάμαι πολύ; Μέχρι στιγμής το 2007 ήταν μια τεράστια αρνητική ανατροπή, τόσο επαγγελματικά κατά το καλοκαίρι όσο και προσωπικά στα μέσα του φθινοπώρου.
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    Διονυσία

Αχ....το λέω σ'εμένα να με πιστέψω αλλά πολλές φορές δεν με πιστεύω...
    Πάντως κάνω φιλότημες προσπάθειες.....ελπίζω
    Αλλωστε η ελπίδα και η αισιοδοξία μας σώζει

Χρόνια Πολλά σε όλους! Καρκίνος με Ωροσκόπο στον Υδροχόο, με Αφροδίτη στην Παρθένο και Σελήνη στον Αιγόκερω τι χρονιά με περιμένει; Κάτι μου λέει ότι θα μου έρθουν πολύ ευνοϊκά τα πράγματα, γιατί την προηγούμενη χρονιά έκανα πολλές αλλαγές από μόνη μου και άρχισα να δουλεύω πολύ.

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)