- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 46 of 46
Thread: Εξάκτινο αστέρι και συμβολισμοί
-
04-12-2007, 02:14 PM #41
Re: Εξάκτινο αστέρι και συμβολισμοί
Καλημέρα..
πολύ καλές οι παραθέσεις που κάνεις - και σε άλλα σημεία του site - ωστόσο είναι λίγο βαθιά τα νερά για όσους δεν έχουμε ασχοληθεί με πυθαγόρεια φιλοσοφία. Είναι καλό πιστεύω να εκλαικεύσουμε τις αναφορές. Δε νομίζω ότι καταλαβαίνει κανείς για παράδειγμα τι είναι ο ψυχογονικός κύβος ή η πνευματοψυχή ή η διατεταγμένη λήψη εμπειρίας, κλπ. Προφανώς αυτές είναι ορολογίες της σχολής του Μαργιωρή, που πρέπει να διευκρινιστούν νομίζω και να οριστούν με απλά λόγια.
Για παράδειγμα τι είναι οι εξωτερικές και εσωτερικές κλίμακες της κάθε δύναμης; Τι είναι το αιώνιο μυστήριο με την τελειωμένη Γνώση; Τι σημαίνει αντίθεση και σύζευξη κάτω από τη μονάδα και πολλά άλλα...
Προς Θεού δεν κάνω κάποιου είδους παρατήρηση. Απλά αν μπορείς κάνε μία προσπάθεια εκλαίκευσης για όσους δεν έχουν μπει στη μελέτη των γραπτών του Μαργιωρή ούτε έχουν διαβάσει Πυθαγόρα.
Φιλικά
ΒΠΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
04-12-2007, 03:59 PM #42
Αγαπητέ Βασίλη Παπαδολιά καλησπέρα,
Εχεις απόλυτο δίκιο και η παρατήρησή σου είναι σωστή. Χρησιμοποίησα κομμάτια από το έργο του Ν.Α. Μαργιωρή και ώς εκ τούτου έπρεπε να τα παραθέσω όπως τα έγραψε.
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάποιες λέξεις ώστε ο κάθε αναγνώστης να καταλήξει μόνος του στα συμπεράσματα που εξάγονται.
Φιλικά,
Bungula
-
06-12-2007, 01:38 AM #43
Αγαπητά μέλη
Λόγω του ενδιαφέροντος πάνω στο θέμα των συγκεκρικένων συνδυασμών όψεων, θα υπάρξει άρθρο με παράδειγμα πάνω στο εξάκτινο αστέρι στο χάρτη μας και τις ιδιότητες που προβάλει.
Λίγη υπομονή όμως, γιατί πρέπει να παρουσιαστεί μετά το αφιέρωμα στις ερωτικές σχέσεις και τα προγνωστικά του νέου έτους, που έχουν το προβάδισμα στην επικαιρότητα. Εκεί θα διασαφηνιστούν πολλά και ελπίζω να συζητήσουμε τις απορίες σας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
07-12-2007, 03:45 PM #44
Διαβάζοντας αυτά μου δημιουργήθηκε μια απορία όντας αρχάρια..! Παίζει ρόλο το αρχικό σχήμα που μας δίνεται σε έναν χάρτη? Μελετώντας το χάρτη ενός γνωστού μου η πρώτη εικόνα ήταν ένα σχεδόν τέλειο τρίγωνο και μου έκανε εντύπωση! Υπάρχει κάποιο παρεμφερές θέμα στο site που θα μπορούσατε να με παραπέμψετε??
-
08-12-2007, 03:29 AM #45
Αγαπητή maer8
Κάθε σχηματισμός έχει την σημασία του ως προδιάθεση, γιατί αυτό που βλέπετε στο γενέθλιο ωροσκόπιο είναι οι πρωταρχικές μας τάσεις. Όσο καλλιεργούμε τον εαυτό μας όμως, εξελισσόμαστε, τίποτα δεν μένει στάσιμο στο σύμπαν.
Ο σχηματισμός που αναφέρετε δηλώνει μία μεγάλη ευχέρεια για το άτομο που τον έχει, αλλά επειδή ακριβώς είναι ένας είδος ανοιχτού δρόμου, θέλει το άτομο να προκληθεί από κάποια κατάσταση ώστε να τον λειτουργήσει. Αλλιώς μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο, που το κρατά κλειστό.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
08-12-2007, 06:32 PM #46
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.