- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 57 of 57
-
07-12-2007, 02:15 PM #51
Re: Οι "υπαίτιοι" για τα εγκλήματα πάθους
Nα έχω επιφυλάξεις και γι'αυτό με τον κίνδυνο να θεωρηθώ μισογύνης της σύγχρονης "πολιτισμένης" γυναίκας ; Γιατί να ανταποκρίθηκε η γυναίκα σε αυτή την απαίτηση του άντρα ; Μήπως γιατί η γυναίκα είναι κυρίως Αφροδίτη παρά Λίλιθ ; Μήπως γιατί κρύβει μια εταίρα Αφροδίτη μέσα της περισσότερο από μια ιερή Σελήνη ;
-
07-12-2007, 02:30 PM #52
Δεν θεωρω οτι η γυναικα ανταποκριθηκε στην απαιτηση του αντρα. Θεωρω οτι εξαναγκαστηκε. Σκεψου μονο, πως η γυναικα ως επι το πλειτον εθεωρειτο κτημα. Και ακομη συμβαινει αυτο. Ειτε κτημα ενος συζυγου, ή του γεννητορα της, ειτε "κτηση" κατοπιν κατακτησεως και υποδουλωσης, ως συνεπεια ηττας στον πολεμο. Ειτε ακομη και ως παντελους ελλειψης αλλης δυνατοτητας επιβιωσης.
Αυτα ειναι γνωστα...Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
07-12-2007, 02:33 PM #53
Τη βλέπω τι δουλειά πώς θα πάει :toung:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-12-2007, 02:41 PM #54
Πάντως υπάρχουν αρκετές φιγούρες και στην αρχαία ελληνική μυθολογία που μπορούν να παραλληλιστούν με τη Λίλιθ. Η ¶ρτεμις, η Μέδουσα, η Κίρκη, η Καλυψώ είναι όλες μορφές που μοιάζουν σε κάποια χαρακτηριστικά, αν και όχι σε όλα. Δεν είναι ανάγκη να πάμε στην εβραική μυθολογία δηλαδή για να βρούμε αντιστοιχίες.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-12-2007, 02:43 PM #55
Να ρωτησω κατι εγω τωρα? Oι εταιρες σε εκεινη τη παλια εποχη δεν ηταν πιο ελευθερες σε αντιδιαστολη με τις υπολοιπες γυναικες της εποχης? Δε μιλαω για τις σκλαβες αλλα αυτες που βγαζαν λεφτα απ αυτο και μαλιστα υπηρξαν αν δε κανω λαθος και εταιρες που εξουσιαζαν αντρες εμμεσα ή κανω λαθος?
Επισης θα μου πει καποιος κατι για την ανοχη που δινεται στη λιλιθ, εχω φαει κολλημα τωρα που ειναι κοντα στο mc( 6 μοιρες κ κατι ψιλα) και αν και δε μου το βγαζει στο χαρτη σαν συνοδο.... :unsure:οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
07-12-2007, 02:56 PM #56
Υπήρχαν οι εταίρες, οι ιερόδουλες και οι παλλακίδες. Οι εταίρες για να καταλάβεις ΄'ηταν εκδιδόμενες γυναίκες με μόρφωση και επίπεδο, με τα γαλλικά τους και το πιάνο τους, σα να λέμε οι γκέισες της Ιαπωνίας.
Οι ιερόδουλες ήταν του πεταματού, κατώτερης βαθμίδας πόρνες που υπηρετούσαν τη θητεία τους σε ναούς μέσω της ερωτικής πράξης που και καλά σε ανύψωνε και σε βοηθούσε μέσω της συνεύρεσης να πλησιάσεις το θείο
Οι παλλακίδες ήταν οι σπιτωμένεςΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-12-2007, 02:57 PM #57
Θα μου επιτρεψετε να κανω μια παρέμβαση; Κάθε γυναίκα που έιχε επίγνωση της δύναμης που ασκούσε στο άλλο φύλο, γινόταν και γίνεται, στόχος.
[Αυτό μάλλον εχει ρίζες στην εποχή της μητριαρχίας και της λατρείας της μητέρας γής. ]
Ειτε Λίλιθ(η σοφή ανεξάρτητη γυναίκα- ίση του αλλου φύλου οχι φεμινιστικά , αλλά αναγνωρίζοντας τα χαρίσματα του φύλου της)είτε Αφροδίτη ( η γυναίκα θηλυκό που εξασκεί την δυναμή της για προσωπική ευχαρίστηση) είτε Σελήνη ( η μεγάλη μητέρα).Συνηθως η μορφή της σελήνης εμφανίζεται ως η πιό ακίνδυνη και επομένως θεμιτή.Αλλά δεν ειναι ετσι.καθε γυναίκα έχει και τα τρία αρχέτυπα μέσα της, δεν είναι μονο εν δυνάμη μητέρα, αλλά και θηλυκό και τα λοιπά.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.