- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 57
-
07-12-2007, 09:44 AM #41
Re: Οι "υπαίτιοι" για τα εγκλήματα πάθους
Ουί μαντάμ Μπαρντό, ζε κομπράν. Αμαζόνα είναι η Ζίνα. ΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιιιαααααααα ααα !!!!!!!!!! Η 'Αρεια. Ενώ η Λίλιθ είναι πολύ πιο γυναίκα, πιο σκοτεινή και πολύ πιο περίπλοκη όμως, και πολύ δυσκολότερη στο χειρισμό, γιατί έχει κάτι από Ουρανό και κάτι από Πλούτωνα, και φυσικά κυρίως κάτι Σεληνιακό (σκοτεινά σεληνιακό), αλλά το κοινό της με το αρχέτυπο της αμαζόνας είναι η απροθυμία εξάρτησης και συμβιβασμού. Κι αυτό εξαρτάται από τον χάρτη όμως, γιατί μπορεί να λειτουργήσει και ακριβώς το ανάποδο, υπέρμετρη εξάρτηση και υπερβολική κτητικότητα και εμμονές με τους άντρες. Προχθές έπεσε το μάτι μου σε μια εβραική οργάνωση πειραγμένων φεμινιστριών που έχουν ονομάσει την οργάνωσή τους ''Λίλιθ''. Πάω στοίχημα ότι κανένα μέλος τους δεν έχει ψυχοσύνθεση της σκοτεινής πλευράς της Σελήνης. Πολύ οργανωμένη και πολύ μαζική υπόθεση μου φάνηκε. Παλιά είχε γίνει μόδα το γκόθικ, και πάλι πολλά κορίτσια είχαν δανειστεί αυτό το αρχέτυπο. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ντύνονται και να βάφονται περίεργα, αλλά Αφροδιτούλες ήταν κι αυτές κατά βάθος. Κάποια κοπέλα, κόρη οικογενειακής μας φίλης, πέρασε αυτό το στάδιο όταν ζούσε στο εξωτερικό, αλλά αν την δεις σήμερα δουλεύει σε μια πολυεθνική, φοράει κουστουμιές, συναναστρέφεται μόνο με κυριλέ άντρες, και πάει σε δεξιώσεις. Από Λίλιθ να καταντήσει 'Αννα Ψαρούδα Μπενάκη ; :nuts::nuts:Νον καπίσκο, Oh mondie. Γι'αυτό σου λέω, μόδα είναι θα περάσει.
-
07-12-2007, 09:55 AM #42
Συμφωνώ απολύτως ...επιπλέον να σου πώ ότι τα πόστ σου με βοηθησαν πάρα πολύ ώστε να κατανοησω πως λειτουργεί!
Καθώς στον γενεθλιο χάρτη μου είναι σε συνοδο με τον δία μου (που συμμετεχει σε συνοδο με ηλιο και σεληνη) και σε τετράγωνο με Πλούτωνα, μάλλον είναι μια κατάσταση που δεν θα περάσει να υποθέσω :toung:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
07-12-2007, 10:15 AM #43
Αν αναφέρεσαι σε γενέθλιο, το βρίσκω πολύ καλό το σύνολο που αναφέρεις από μόνο του, αν δεν μπλέκεται στα πόδια της Λίλιθ τίποτε άλλο δύσκολο. Και πρέπει να'σαι και τυχεράκιας, να παίζεις τυχερά παιχνίδια (με μέτρο, δεν λέμε να γίνεις ο Νick the greek και να ξημεροβραδυάζεσαι στα καζίνο). Θα μου πεις τι να τα κάνεις τα λαχεία, μεγαλύτερο λαχείο από το να γεννηθεί κανείς με σύνοδο Δία - 'Ηλιου/Σελήνης δεν υπάρχει. Και στον Καρκίνο. Εδώ είναι κάπως παραπλανητικό το σχήμα γιατί υποθέτω διαισθητικά ότι με 'Ηλιο/Σελήνη - Δία στον Καρκίνο η μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευτυχία θα προέλθει αν παίξεις το ρόλο της μητέρας και κάνεις μια οικογένεια. Αλλά απλά το υποθέτω γιατί δεν έχω τον χάρτη. Μπορείς να είσαι τέλεια μητέρα και ταυτόχρονα να μην ''σκοτώσεις'' τη Λίλιθ μέσα σου ειδικά εσύ. Το τετράγωνο Λίλιθ/Πλούτωνα δεν το θεωρώ καθόλου κακό, το αντίθετο θα έλεγα. Το τετράγωνο Πλούτωνα με 'Ηλιο/Σελήνη είναι που προκαλεί πρόβλημα από μια στάση ''δώστα όλα, ας πάω στην κόλαση κι ας είναι μ'αυτόν'' και κάτι τέτοια υπερβολικά. Αλλά τι αξίζει αυτή η ζωή χωρίς πάθη ; Και θεωρείται και υπαρ.1 δείκτης για καρμικές σχέσεις αυτό που περιγράφεις. Πολύ δυνατές σχέσεις και με στοιχεία εξάρτησης και απόλυτου δοσίματος. (με επιφύλαξη πάντα γιατί δεν έχω όλο τον χάρτη).
-
07-12-2007, 01:04 PM #44
Εξαιρετικα ενδιαφερουσα η συζητηση γι αυτο το θεμα!!
Απ οσο ξερω, η Λιλιθ συνανταται στα εβραϊκα ιερα κειμενα [ανηκει δλδ στην μυθολογια των Εβραιων]. Εχοντας αυτο ως δεδομενο, και γνωριζοντας εστω και στοιχειωδως ποσο πατριαρχικη κοινωνια ειχαν οι Εβραιοι, βρισκω πως ειναι απολυτα λογικο, η Λιλιθ απο "συντροφος του Θεου" στα παλαιοτερα κειμενα, να μετατραπει σε δαιμονα της ερημου μετεπειτα, επειδη αρνηθηκε να υποταχτει στην αποφαση του Θεου να την παντρεψει με τον Αδαμ. Ενα πλασμα που η ιδια θεωρουσε πολυ κατωτερο της [και ηταν]
Η Αφροδιτη απ την αλλη, ενσωματωθηκε στο Ελληνικο Δωδεκαθεο, ως η μοιραια θεα που γεννηθηκε απο το αρχετυπο της φυσης [γη-ουρανος] κατοπιν βιαιοπραγιας. Η υπαρξη της εχει μια αυτονομια σε σχεση με τους υπολοιπους θεους και ειναι η προσωποποιηση του ερωτικου πειρασμου.
Ο Διας την παντρεψε με τον Ηφαιστο για να γλυτωσει ο Ολυμπος απο την επιδραση της! [κι εδω ενας "υποβιβασμος"]
Η Αφροδιτη δεν πιστευω οτι ειναι τοσο "ξενερωτη" αστρολογικα, τοσο καθως πρεπει και light, όσο πολλες φορες παρουσιαζεται!
Απο την αλλη δεν ειναι και τοσο σκοτεινη, οσο η Λιλιθ, ισως γιατι, ως θεα των ελληνων, δεν εξοριστηκε, ουτε καταδιωχθηκε, ουτε δαιμονοποιηθηκε. [δεν υπηρχε και καμμια ερημος στην περιοχη για να σταλει!!]
Θελω να καταληξω στο εξης: Εξακολουθουμε να τεμαχιζουμε την θηλυκοτητα με γνωμονα τον αξονα καλου/κακου, οπως προσδιοριζεται απο τον χριστιανισμο.
**Επειδη προσπαθω να ολοκληρωσω αυτο το ποστ απο νωρις το πρωι, αλλα δεν τα καταφερνω να βρω τον χρονο, το κλεινω εδω, παρ οτι στην ουσια ανολοκληρωτο..
Κι οταν καταφερω θα σαςδωδω και τα στοιχεια του βιβλιου: "Λιλιθ: η σκοτεινη θηλυκη αρχη"Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
07-12-2007, 01:20 PM #45
Εγω την εχω στον υδροχoο στον 10 οικο ειναι 6 μοιρες και κατι μακρια απο το μεσουρανημα αλλα στο χαρτη δε μου το βγαζει ως συνοδο.... Ποσες μοιρες αποκλιση δινουμε?
Τριγωνο με πλουτωνα, εξαγωνο ποσειδωνα,εναμιση τετραγωνο αφροδιτη,τετραγωνο ηλιος και χειρωνας...οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
07-12-2007, 01:35 PM #46
-
07-12-2007, 01:48 PM #47
Στο αρχείο πάνθεο υπάρχει η Πάνδημος Αφροδίτη (κυβερνήτης του Ταύρου σε μας) και η Ουράνια (κυβερνήτης του Ζυγού). Η Πάνδημος δείχνει να μοιάζει αρκετά με τη Λίλιθ με μόνη διαφορά αυτό που είπε ο Αργοναύτης, ότι θεωρεί η Λίλιθ μένει ανεξάρτητη γιατί θεωρεί ότι είναι ανώτερη του άντρα. Η Αφροδίτη δεν εμφανίζεται μυθολογικά να πιστεύει κάτι τέτοιο. Στα υπόλοιπα όμως μοιάζουν αρκετά.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-12-2007, 01:48 PM #48
Εεεεεεε όχι κι έτσι
Δεν φταίει αυτή αν ήταν η ωραιότερη και όλοι κάναν ουρές πίσω της :toung:
Όπως τα λες περιγράφεις την Πάνδημο Αφροδίτη τη θεά του χυδαίου έρωτα,του αγοραίου, που εκφράζει τον εκπεσμό του αγνού έρωτα. Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν η άλλη πλευρά της ίδιας Θεάς.
-
07-12-2007, 02:04 PM #49
Συγνώμη αλλά αυτό δεν ισχύει. Καλά το είπες ''δείχνει'' να μοιάζει, αλλά δεν μοιάζει.
Κρύβει πολλά μυστικά που την διαφοροποιούν. Και ούτε η Λίλιθ πιστεύει ότι είναι ανώτερη του άντρα. Ανεξάρτητη μένει για άλλους λόγους, και η ανεξαρτησία της δεν είναι πάντα ουσιαστική αλλά φαινομενική για να κρύψει κάτι πολύ πιο βαθύ που δεν είναι της ώρας να αναλυθεί γιατί θα μπούμε σε χωράφια με πολλές νάρκες.
Εταίρα είναι η Αφροδίτη και όχι η Λίλιθ, και θα επιμένω μέχρι Δευτέρας
Παρουσίας (της Λίλιθ ) σε αυτό. Θέμα κοσμοθεωρίας πως την αντιλαμβάνεται
κανείς.
-
07-12-2007, 02:05 PM #50
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.