s
O Πλούτωνας και τα σχετικά Χαιρετίσματα (…στην Εξουσία) - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 26 of 26

Re: O Πλούτωνας και τα σχετικά Χαιρετίσματα (…στην Εξουσία)

Ωραία, να κοιτάξουμε τη θέση και τις όψςις του Ουρανού μας. ας οριοθετήσουμε τοτι πρέπει και το τι δεν πρέπει και τα ξαναλέμε
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by friary View Post
    Δεν ανέχομαι την καταπίεση ούτε απο αυτούς που υποτίθεται πως μας .. προστατεύουν, ούτε απο τους άλλους που θέλουν να μας ... ελευθερώσουν.
    Η καλυτερη ατακα που ακουσα απο καποιον ως τωρα σε αυτο το θεμα

Quote Originally Posted by starfish View Post
    **Επισης ηξερα που κυκλοφορουσαν και χρυσαυγιτες... [για να τους αποφευγω..]
    Μαλιστα

**Ηξερες που κυκλοφορουσε το ενα ακρο για να τους αποφευγεις (χρυσαυγιτες)
    μπραβο σου

Το αλλο ακρο (Αναρχια) ομως ηξερες που κυκλοφορουσαν για να τους αποφυγεις ???
    η μηπως αυτο το ακρο σε εκφραζει...λεω τωρα

Aμα θες μην απαντησεις θα καταλαβω....

Δεν ανέχομαι την καταπίεση ούτε απο αυτούς που υποτίθεται πως μας .. προστατεύουν, ούτε απο τους άλλους που θέλουν να μας ... ελευθερώσουν.

Σωστη!!!!!!!!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Κυριακή

[quote=Alien1;44698]Το αλλο ακρο (Αναρχια) ομως ηξερες που κυκλοφορουσαν για να τους αποφυγεις ???
    η μηπως αυτο το ακρο σε εκφραζει...λεω τωρα

Aμα θες μην απαντησεις θα καταλαβω....[/quote]

Δεν εχω κανενα λογο να κρυψω τις πεποιθησεις μου [κυριως τις παρελθοντικες]. Δεν ντρεπομαι γι αυτες.
    Νομιζεις οτι υπεκφευγω χρησιμοποιωντας ως δικαιολογια το offtopic;
    Στοιχειωδη σεβασμο στους ορους χρησης προσπαθω να δειξω, παρ ολο που με τρωει το χερι μου! [και ο μπολικος Σκορπιος μου, ο κρυμμενος στην γωνια!]
    Το εχω κανει πολλες φορες μεχρι τωρα. Γι αυτο σου ζητω να σεβαστεις την επιλογη μου, και να μην με προκαλεις.
    Φιλικα [παρ οτι ισως στον αντιποδα πολιτικης τοποθετησης]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Βασίλης

Εξ' αιτίας όλων αυτών των γεγονότων που έγιναν, οι καλά κρατούντες, βρίσκουν ευκαιρίες να κάτσουν στη δική μας την πλάτη. Ηδη αυτό συμβαίνει. Ολα αυτά τα θέματα με την υπερβολική αστυνόμευση, τους φοβερούς ελέγχους στα αεροδρόμια, τις κάμερες παντού και την παρακολούθηση, έχουν Πλουτώνια αύρα. Οταν μπεί στον Αιγόκερω, θα γίνουν πιο έντονες. Και μιας και ο Πλούτωνας λειτουργεί στο συλλογικό ασυνείδητο όλα αυτά αφορούν όλους μας. Οπου κι αν βρισκόμαστε, ότι κι αν κάνουμε ότι κι αν πιστεύουμε. Απο την άλλη θα βγει βέβαια και το αντίθετο αποτέλεσμα, της αναρχίας και της εξέγερσης. Και εκει υπερβολική θα είναι βέβαια η αντίδραση Εξ΄άλλου όλα γίνονται (και καλά) απο τη μια πλευρά στο όνομα της... ασφάλειας και απο την άλλη στο όνομα της... ελευθερίας. Τα άκρα δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ελευθερία μου. Δεν ανέχομαι την καταπίεση ούτε απο αυτούς που υποτίθεται πως μας .. προστατεύουν, ούτε απο τους άλλους που θέλουν να μας ... ελευθερώσουν. Εχω την αίσθηση πάντως πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα γίνουν ριζικές αλλαγές, σε βάθος, με αφορμή την έλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.
    Πολύ καλή η ανάλυση της Μαίρης νομίζω και από ό,τι λένε οι αντιδράσεις θα αρχίσουν όταν μπει ο Ουρανός στον Κριό. Δείτε λίγο ξανά την ημ/νία που σας έγραψα. Αύγουστος 2010. Κοιτάξτε πώς μαζεύονται οι πλανήτες σε ένα γιγάντιο ΤΑΥ στον ουρανό... Δείτε τις αντιθέσεις...

Σας επισυνάπτω και link στο σχετικό χάρτη για να το δείτε....

Χάρτης Αυγούστου 2010
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by starfish
    Δεν εχω κανενα λογο να κρυψω τις πεποιθησεις μου [κυριως τις παρελθοντικες]. Δεν ντρεπομαι γι αυτες.
    Τι να κρυψεις αφου τις εδειξες...

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Μακαρι να ηταν χαβαλεδες και αναρχικοι!! Ειναι απλως εξουσια...
    Εξαλλου η απαντηση μου ηταν και βασισμενη στο αναλογο σχολιο σου ^ που το ειχες δωσει ως απαντηση στο δικο μου σχολιο στην αρχη του θεματος

Quote Originally Posted by starfish
    παρ ολο που με τρωει το χερι μου! [και ο μπολικος Σκορπιος μου, ο κρυμμενος στην γωνια!]
    Τι να πουν και οσοι ηδη ειναι σκορπιοι με μπολικους πλανητες στο Σκορπιο και την εχουνε συνεχεια την φαγουρα...

και μην ανησυχεις δεν θα ξανασχολιασω (μιας και δεν αξιζει και τον κοπο) οτι ειπες εφοσον βγαινουμε και εκτος θεματος και κατανταει σε προσωπικη αντιπαραθεση

Φιλικα...

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)