- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 182
Thread: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
-
03-12-2007, 12:20 PM #141
Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
03-12-2007, 12:25 PM #142
Αχ ωραία..ευχαριστώ πάρα πολύ!! Φαντάζομαι ότι περνάτε ωραία και να πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα χθες αλλά ασόψεται..την επόμενη φορά λοιπόν και θα ξεκινήσω από τώρα όμως!!:toung:
-
03-12-2007, 02:40 PM #143
Μη μου πειραζεται το Ψαρακι!!!
ωραια και χτες!οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
03-12-2007, 02:45 PM #144
-
05-12-2007, 10:50 AM #145
Καλημέρα παιδιά..
Τετάρτη σήμερα και μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αν θα κάνουμε κάτι το Σ/Κ. Έχει πέσει μεταξύ άλλων μία πρόταση για έξοδο το Σάββατο το βράδυ για χορό σε μπαράκι. Τόπος Ψυρρή ή Γκάζι. Υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτή την πρόταση; Ενδιαφέρον σημαίνει κατά τη γνώμη μου 4-5 άτομα το λιγότερο, για να έχουμε μία κανονική παρέα. Αν ναι, μπορούμε να την ακολουθήσουμε.
Εναλλακτικές προτάσεις: Κυριακή βράδυ για ούζα ή η ακόμα ακόμα και η καθιερωμένη απογευματινή συνάντηση.
Επισήμανση: Κάποιοι από μας μπορεί να θέλουν να έρχονται ανά 15ήμερο, οπότε έτσι κι αλλιώς να είχαν σκοπό να πάνε πάσο αυτό το Σ/Κ. Κι αυτό αποδεκτό.
Παρακαλώ καταθέστε απόψεις ή ενημερώστε με με PM για να δω τι παίζει...
Καλή συνέχεια!Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
05-12-2007, 11:11 AM #146
Καλημερούδιαααα :bigsmile:
Εγώ για Σάββατο δεν μπορώ. Θα δουλεύω μέχρι τις 12. Για Κυριακή όμως δεν έχω πρόβλημα!I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
05-12-2007, 12:02 PM #147
Κι εγω δεν μπορω αυτο το Σαββατο. Για Κυριακη ομως δεν εχω προβλημα, ειτε στο συνηθισμενο μερος, ειτε για ουζακι.
Καλημερα σε ολους!!:bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
05-12-2007, 01:55 PM #148
Mμμμμ, κάνω κάτι ωραίες αστρολογικές αναλύσεις ντίρλα απο το ούζο που όλοι οι πλανήτες μου πάνε πάσο :toung:
Ωραία, μια χαρά για ουζάκι μας βλέπω την Κυριακή, πρώτα ο Θεός
-
05-12-2007, 02:31 PM #149
Εγινε αλλα θα μου επιτρεψετε εμενα να πιω κρασακι γιατι το ουζο μου πεφτει βαρυ!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
05-12-2007, 02:38 PM #150
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.