s
Εγωισμός - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6
Results 51 to 52 of 52
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Εγωισμός

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Παιδια, εγω εχω συνοδο Αρη-Ηλιου...Λιγες φορες με πιανει αυτο το ανταγωνιστικο που λετε...Αλλα παλι καλα που υπαρχει και αυτο, γιατι το υπολοιπο ωροσκοπιο μου εχει τοση ελλειψη αυτοπεποιθησης και τοση υποχωρητικοτητα, που θα ημουν εντελως χαμενη...
    Αυτο που εννοω ειναι οτι και να υπαρχει καποια απο τις οψεις που λετε, σπανια θα εκφραστει εξ ολοκληρου γιατι ολο και καποια αλλη οψη αλλων πλανητων θα δινει διαφορετικα χαρακτηριστικα...Φανταζομα τουλαχιστον...:embarrest
    Σωστά μιλάς, Penguin! Εννοείται πως εδώ η συζήτηση έχει να κάνει με κάποιες τυπικές ενδείξεις που μπορεί να δηλώσουν μία κάποια εγωιστική τάση. Το σύνολο του ωροσκοπίου (το σύνολο των όψεων και η διάδρασή τους) μπορεί να επισκιάσει μία μεμονωμένη όψη.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Εγωισμός

Αγαπητά μέλη

Με χαρά είδα την μεγάλη σας ανταπόκριση και τις ανταλλαγές ιδεών πάνω στους συνδυασμούς πλανητών για το θέμα της εγωιστικής συμπεριφοράς. Είναι τόσες πολλές οι απαντήσεις που δεν είναι εύκολο να συνθέσω ένα απαντητικό μήνυμα για όλους, όμως προσεγγίσατε πολύ καλά οι περισσότερα τα στοιχεία.
    Σημαντικός είναι ο Ήλιος και πώς αυτός λειτουργεί ("εγώ" και η προβολή του). Η επιθετικότητα του ¶ρη μπορεί να τον κάνει πιο εκφραστικό ως προς το 'εγω" ενώ ο Δίας θα του έφερνε απαίτηση να είναι πληθωρικό το "εγώ". Σημασία μεγάλη έχει μία επίδραση του Πλούτωνα σε δύσκολη όψη.
    Ειπώθηκαν πολλά ενδιαφέροντα, όπως συνδυασμοί που δηλώνουν την ανάγκη της κυριαρχίας πάνω στους άλλους για να φανεί το αλάθητο (στοιχείο κυρίως Κρόνιο) που έχουν κάποιοι χαρακτήρες.

Βέβαια, όπως λέει και η DrMaroulita, το σύνολο του χάρτη αλλά και η εσωτερική δουλειά του καθενός μας, θα έφερνε την βελτίωση ή την τιθαύσευση αυτού του εγωικού μας στοιχείου. Και δεν σημαίνει πως ακόμη και αν οι ενδείξεις το εντοπίζουν, πως όλοι υποκύπτουμε στα ελαττώματά μας, αφού συνήθως προσπαθούμε να βελτιωθούμε (ή νομίζουμε!). Σίγουρα είναι στο χέρι μας να γίνουμε καλύτεροι!

Θέτω και μία ακόμη ερώτηση, πάνω στα ζώδια και τον εγωισμό, καθώς κάθε ζώδιο μπορεί να φερθεί εγωιστικά και είναι σημαντικό να το καταλάβουμε, γιατί όλοι οι χαρακτήρες έχουν την θετική και την αρνητική τους πλευρά.

Αλλά λόγω του ότι το παρόν θέμα έχει πολλές σελίδες, πιστεύω πρέπει να μπει σε νέο θέμα, για να μην κουράζει η ανάγνωση τα μέλη...

Να είστε καλά
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)