s
Η είσοδος του Κρόνου στη Παρθένο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 36

Re: Η είσοδος του Κρόνου στη Παρθένο

Η Επιρροή του Κρόνου θα είναι το ιδιο αισθητή και σε όσους απο εμας έχουμε πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου ή στα υπόλοιπα μεταβλητα ζώδια?

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή alice7

Σίγουρα, σε συνάρτηση με τις έννοιες των πλανητών και των οίκων στους οποίους βρίσκονται.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Καλημερα.
    Μαλλον ειμαι πολυ αρχαρια και εχω μπερδευτει. Λετε οτι ο κρονος μπαινει στον Κριο στον 6ο οικο, στον Ταυρο στον 5ο, Διδυμοι 4ο κοκ.Εγω αποτι ξερω η αρχη της μετρησης ειναι κριος 1, ταυρος 2 κοκ δηλ
    Αφου η παρθενος ειναι ο πρωτος οικος μετα ο Ζυγος δεν θα επρεπε να ειναι 2 ο Τοξοτης 3 ο και οχι 10ο οπως λετε??
    που κάνω το λαθος??
    Ευχαριστω.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή nilia

Ο Κρόνος με το ηλιακό ωροσκόπιο ή τον ωροσκόπο στον Κριό, είναι στον 6ο οίκο. Είναι η αντιστοιχία λόγω της θέσης που βρίσκεται στη Παρθένο. Εξετάζουμε το κάθε ζώδιο ως ωροσκόπο και από εκεί κρίνεται η θέση του Κρόνου, όχι από την απόστασή του από τα λοιπά σημεία του ζωδιακού.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

είμαι τοξότης με ωροσκόπο ζυγό. έχω κρόνο στην παρθένο. τι θα πρέπει να περιμένω?

επειδή υπάρχει μια αρνητική αντίληψη για τον Κρόνο ,θέλω να επισημάνω ότι και οι όψεις που σχηματίζει παίζουν ρόλο.
    Ο Δίας απο τις 19/12 θα είναι στον Αιγόκερω και όσο είναι εκεί θα κάνει αρκετές φορές τρίγωνα με τον Κρόνο και εξάγωνα με τον Ουρανό στους Ιχθείς.νομίζω ότι αυτές οι επιβοηθητικές όψεις πάντα θα μας σώζουν απο τα χειρότερα.
    Για να μην πω για τον Πλούτωνα που σε λίγο θα είναι και αυτός στον Αιγόκερω και που κάποια στιγμή θα κάνει ένα ωραιότατο τρόγωνο με τον Κρόνο

Εγώ πια δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κρόνο. Είμαστε φιλαράκια από τη στιγμή που είδα ότι δεν πρόκειται να τον ξεφορτωθώ ποτέ :nuts: Δουλειά του και δουλειά μου λοιπόν.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Εγω τον ψιλοφοβαμαι γιατι καποια στιγμη αργοτερα θα κανει συνοδο με την ακμη του πεμπτου μου και δεν ξερω αν θα επρεπε να μ αρεσει σαν ιδεα, οταν μπει δε στο ζυγο....... θα αρχισει το παρτι και θα μου τους χτυπαει ολους με τη σειρα τα επομενα χρονια.......Δε θελω αλλα εχουμε ακομα οποτε :bigsmile:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Εγω τον ψιλοφοβαμαι γιατι καποια στιγμη αργοτερα θα κανει συνοδο με την ακμη του πεμπτου μου και δεν ξερω αν θα επρεπε να μ αρεσει σαν ιδεα, οταν μπει δε στο ζυγο....... θα αρχισει το παρτι και θα μου τους χτυπαει ολους με τη σειρα τα επομενα χρονια.......Δε θελω αλλα εχουμε ακομα οποτε :bigsmile:

Εκτός του ότι ο Κρόνος δεν μας κάνει κάτι άσχημο στην πορεία, αλλά μας διδάσκει και μας ωριμάζει, στον Ζυγό είναι σε έξαρση κι έτσι δεν έχετε να φοβάστε κάτι δυσάρεστο. Αντίθετα θα σας προσφέρει τα δώρα του.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Εκτός του ότι ο Κρόνος δεν μας κάνει κάτι άσχημο στην πορεία, αλλά μας διδάσκει και μας ωριμάζει, στον Ζυγό είναι σε έξαρση κι έτσι δεν έχετε να φοβάστε κάτι δυσάρεστο. Αντίθετα θα σας προσφέρει τα δώρα του.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Α ωραια, δεν το ηξερα, μακαρι!
    εχω την αφροδιτουλα μου και τον Αρη μου εκει γι αυτο ανησυχω λιγο.

Ευχαριστω για την απαντηση
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)