- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 155
Thread: Εορταστική εμφάνιση
-
30-11-2007, 04:05 PM #131
Re: Εορταστική εμφάνιση
Όντως πολύ χρήσιμη εφαρμογή το πινακάκι με τις θέσεις πλανητών!
Αυτό που έχω να πω είναι ότι κάθε βδομάδα βλέπουμε και κάτι επιπρόσθετο στο φόρουμ
-
30-11-2007, 09:26 PM #132
Καταπληκτικό το φόρουμ. Μ' αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα! Ανεβάζουν τη διάθεση :bigsmile: Φαίνεται ότι κάνετε πολύ δουλειά και αγαπάτε αυτό που κάνετε! Συγχαρητήρια
-
01-12-2007, 02:11 PM #133
Και εμένα μου αρέσει το πινακάκι με τις θέσεις πλανητών!! Τέλειο!Verneigung
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
02-12-2007, 01:09 PM #134
Φοβερή η εορταστική σας εμφάνιση, αντε, να ρθουν και οι παραμονές να βάλετε και τα κάλαντα, για να ασημώσουμε :bigsmile:
Ο Αι Βασίλης απο πάνω όμως γιατί προβληματίζεται; Δεν προλαβαίνει το dilivery? :toung: Ζήτησε πολλά η μικρή ξανθούλα γαλίφω απο δίπλα;Δεν είναι το ίδιο πράγμα να κάνεις πνεύμα και να έχεις πνεύμα. Claudel
-
02-12-2007, 06:07 PM #135
Καταπληκτική η ανανέωση του site παιδιά! Πολύ καλή δουλειά!
ΜΠΡΑΒΟ!Αν εμποδίζαμε τις ανεμοθύελλες να περνούν μέσα από τα φαράγγια, δεν θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομορφιά των σμιλευμάτων τους. (Elisabeth K. Ross)
-
06-12-2008, 09:01 PM #136
Στις 07-11-05 είχα γράψει το παρακάτω θεματάκι
Είχε γίνει αποδεκτή η πρότασή μου και από τότε, κάθε χρόνο έγινε "παράδοση" στις ¶γιες ημέρες των Χριστουγέννων να φοράμε κόκκινα
Αυτή τη χρονιά επαναλαμβάνω στο στυλ που είχαμε και πέρισυ αλλά επειδή πάντα μου αρέσουν οι καινοτομίες έχω αλλάξει αρκετά πραγματάκια.
Βασικότερο είναι οι φάκελλοι (tabs), τους οποίους και χρησιμοποιούσα μόνο στην κεντρική σελίδα των φόρουμς.
Τώρα, σχεδόν τα πάντα έχουν ομαδοποιηθεί μέσα σε φακέλλους.
Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι στις επιλογές των θεμάτων (Εργαλεία Θεμάτων/Δημοσιεύσεων) οι οποίες τώρα πια είναι σε εμφανές σημείο και πιστεύω θα σας βοηθήσουν.
Η ομάδα των διαχειριστών, για περισσότερο από ένα μήνα έχουν "προπονηθεί" στίς νέες μας επιλογές και πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
06-12-2008, 09:23 PM #137
πολύ ομορφο
μπράβω
αντε καλές γιορτές για όλους
-
06-12-2008, 11:02 PM #138
...ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ...
Οντως σαν καλο πνευμα ξερεις τις σκεψεις ολων μας..Σημερα ανοιγωντας το αγαπημενο μου :horoscope:..ενιωσα μια γλυκια εκπληξη και μια ζεση διαπερασε ολο το ειναι μου βλεπωντας πως ενιωσες τις χθεσινες μου σκεψεις για το ποτε θα ντυθουμε στα γιορτινα μας!!!!!νιωθω μεγαλη συγκινηση κι ο κομπος στο λαιμο μου δεν με αφηνει να βρω τα καταληλα λογια για να εκφραστω..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..ριξε μας και λιγο χιονι...:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..με πολυ αγαπη σε ολους μας..Holly2:
Υ.Γ.
Ειναι φανταστικο πανεμορφο..και του χρονου με περισσοτερα..
-
06-12-2008, 11:22 PM #139
Γιορτινο και ομορφο!
Παντα τετοια και καλες γιορτες να εχουμε!You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!
-
07-12-2008, 03:42 AM #140
ωραιο και γιορτινο το χρωμα !!!
Μονο που θα ηθελα παρακαλω να σας ρωτησω γιατι ειναι στενη η σελιδα ;
Μηπως πρεπει να κανω κατι για να γινει οπως πριν;Ειναι πολυ κουραστικο να κατεβαινει ενα μακροστενο πραμα αν μπορειτε να με βοηθεισετε.
.
Ευχαριστω θερμα
Δεσποινα κουκι
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.