- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 182
Thread: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
-
26-11-2007, 02:51 PM #111
Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
Καλημέρα, maer8,
όλα τα μέλη του site είναι ευπρόσδεκτα στην παρέα μας...
Να διευκρινίσω μόνο ότι στις συναντήσεις μας περνάμε καλά και κάνουμε συζητήσεις, δεν κάνουμε όμως μαθήματα αστρολογίας. Αυτά είναι αρμοδιότητα των δασκάλων αστρολογίας. Εμείς απλά συζητάμε και μοιραζόμαστε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Βέβαια, μέσα από τη συζήτηση κι ειδικά αν παρίστανται επαγγελματίες αστρολόγοι, κανείς πιθανόν να μάθει κάτι που δεν ήξερε πριν, αλλά αυτό μπορεί να γίνει σε κάθε παρέα που μοιράζεται κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Εν κατακλείδι λοιπόν εμείς απλά συζητάμε ελεύθερα όπως κάνουν οι φίλοι που μοιράζονται μεταξύ τους ένα κοινό χόμπυ.
Αν θέλεις λοιπόν να μπεις στην παρέα μας, είσαι ευπρόσδεκτη.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
26-11-2007, 03:04 PM #112
Δεν θα ηταν ομως ασχημα να βαζαμε καθε φορα, εκ των προτερων ενα θεμα προς συζητηση. Χωρις αυτο να μας εγκλωβιζει βεβαια! Τι λετε οι ενδιαφερομενοι;:bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
26-11-2007, 03:06 PM #113
Αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ....ευχαριστώ πολύ!!
-
26-11-2007, 03:09 PM #114
-
26-11-2007, 03:14 PM #115
-
26-11-2007, 03:29 PM #116
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
26-11-2007, 04:01 PM #117
Ζήλεψα που δεν κατόρθωσα να είμαι και εγώ παρών στην τελευταία συνάντηση, θα είμαι σίγουρα στην επόμενη.
Όσον αφορά δε το προκαθορισμένο της "ατζέντας", νομίζω ότι είναι μάλλον νωρίς για κάτι τέτοιο :bigsmile: Είδομεν όμωςΌποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
27-11-2007, 10:21 PM #118
κι εγω νομιζω προτιμω το πιο free
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
28-11-2007, 11:02 AM #119
Παιδια δεν εννοουσα μια ασφυκτικη "ατζεντα", οπου δεν θα ξεφευγουμε απο το θεμα. Εννοω κατι που θα μας δινει μια βαση για συζητηση!! :bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
28-11-2007, 11:11 AM #120
Κυριακή, νομίζω ότι είναι καλύτερα να το δούμε προοδευτικά και ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης. Το ζήτημα συνδέεται με πολλές παραμέτρους. Για παράδειγμα το πώς θα ρολάρουν οι συναντήσεις, το αν θα καταφέρουμε να τηρήσουμε το κάθε βδομάδα, το τι προσέλευση θα έχουμε, το αν θα έχουμε σταθερές συμμετοχές ή θα έχουμε περισσότερο περαστικό κόσμο που έρχεται για γνωριμία με τα άλλα μέλη. Παίζουν όλα αυτά. Ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει σε όλα αυτά και δεν έχει διαμορφωθεί μία φυσιογνωμία στην παρέα. Γι' αυτό είχα προσωπικά τη γνώμη ότι το ζήτημα αυτό δεν είναι της ώρας.
Αν θέλεις όμως μπορούμε να το συζητήσουμε και με τους άλλους από κοντά στην επόμενη συνάντηση...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.