s
¶ρης στον Καρκίνο - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6
Results 51 to 57 of 57

Re: ¶ρης στον Καρκίνο

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Μιλήσαμε για τον ανάδρομο ¶ρη αλλά μείναμε κυρίως στο θέμα του ανάδρομου... Τι γίνεται με τη φύση του ¶ρη όταν βρίσκεται στον Καρκίνο; Η διάρκεια της παραμονής του στον Καρκίνο μετατρέπει την επίδραση του ¶ρη ειδικότερα για φέτος και του χρόνου σε μακροχρόνια επίδραση, όπως του Δία ή του Κρόνου... Τι σημαίνει ο ¶ρης στον Καρκίνο σαν αίσθηση σε σας;

Για να ξεκινήσω τη συζήτηση παραθέτω μερικά δείγματα που έχω μέχρι τώρα από προσωπικές εμπειρίες και από το περιβάλλον και που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν αφορμές:

1. Πολλοί Καρκίνοι παίρνουν πρωτοβουλίες για δράση. Επειδή συνήθως είναι χαμηλών τόνων ζώδια, ξαφνιάζει η ξαφνική ενεργητικότητα / εριστικότητα τους...

2. Παρουσιάζονται έριδες πίσω από τα παρασκήνια... Οικογένειες - κυριολεκτικά ή μεταφορικά - ξαφνικά φαγώνονται και καυγαδίζουν...

3. Υπάρχει αναστάτωση στον ατομικό ψυχισμό... Γίνονται όνειρα αλλά επέρχονται και απογοητεύσεις...

Τι άλλες καταστάσεις εσωτερικές ή εξωτερικές αισθάνεστε ότι σας συμβαίνουν κάτω από αυτή τη συνθήκη; Τι εμπειρίες έχετε αυτή την εποχή που πιστεύετε ότι εντάσσονται στην επίδραση που δημιουργεί αυτή η θέση του ¶ρη;

:xmas-smiley-018:Πραγματικά εξαιρετικό τι κείμενό σας και το καταλαβαίνω.Διαβάζω στα στοιχεία σας πως είστε κι εσείς Καρκίνος όπως κι εγώ.Γεννήθηκα 12/7/1968 στις 09:30 το πρωΐ και έχω ¶ρη στον Καρκίνο επίσεις.Εμένα λοιπόν ο ¶ρης στον Καρκίνο που βιώνεται τώρα σεις με χαρακτηρίζει μια ζωή.
    Παραδόξως τις σοβαρές αποφάσεις μου τις έπαιρνα και τις παίρνω τελειωτικά και λέω παραδόξως γιατί το ζώδιό μας αγαπητέ φίλε,δεν χαρακτηρίζεται τόσο για την τόλμη του και για την επαναστατικότητά του,ώστε να κάνει ανατροπές.Εκείνο όμως που νιώθω τον τελευταίο ένα ενάμιση χρόνο,είναι η ανάγκη μου να αλλάξω βασικά πράγματα στη ζωή μου σχεδόν όλη μου την καθημερινότητα.Φανταστήτε τώρα πως σας γράφει ένα καλό παιδί κοινά ομολογουμένως από όσους ανθρώπους συνεργάστηκα ή συμβίωσα και στους χώρους που κινήθηκα.
    Με προβληματίζει το παραδέχομαι η μελλοντική μου εικόνα σε εκείνους που θα πέσουν από τα συννεφα αν πραγματοποιήσω αυτό μου τον πόθο.Όμως έμαθα πως για να είναι καλά οι άλλοι γύρω μου θα πρέπει να είμαι πρώτα εγώ καλά.Και το καμπανάκι του εαυτού μου διαμαρτήρεται πως είναι ώρα ν'άσχοληθώ με εμένα...Εσείς το νιώθετε:

Όνομα:
    Βασίλης

Νομίζω το νιώθουμε όλοι οι Καρκίνοι αγαπητή Μελίνα - αν και μιλώντας για τον τελευταίο ενάμισι χρόνο μου βάζεις υποψίες ότι στο ωροσκόπιο σου παίζονται κι άλλα. Ωστόσο είμαστε και υπεύθυνοι να το διαχειριστούμε σωστά για να έχουμε και κάποιο αποτέλεσμα.

Καλή δύναμη σου εύχομαι...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Ιουλία

Νομίζω το νιώθουμε όλοι οι Καρκίνοι αγαπητή Μελίνα - αν και μιλώντας για τον τελευταίο ενάμισι χρόνο μου βάζεις υποψίες ότι στο ωροσκόπιο σου παίζονται κι άλλα. Ωστόσο είμαστε και υπεύθυνοι να το διαχειριστούμε σωστά για να έχουμε και κάποιο αποτέλεσμα.

Εμένα μου μυρίζετε ... όψη ουρανού:bigsmile:
    Νομίζω ότι ο Ουρανός της ... κουράστηκε να ανέχεται και να δέχεται την αναποφασιστικότητα του ¶ρη στον Καρκίνο
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Προσωπικά εγώ που έχω τον ¶ρη στον Καρκίνο που είναι ο Ήλιος μου αισθάνομαι πως υπάρχουν στιγμές που είμαι έτοιμη να εκραγώ ή να τα πω έξω από τα δόντια,όμως προσπαθώ να διοχετεύσω την ένταση αυτή αλλού αποπροσανατολίζοντας το έντινο αυτό συναίσθημά μου σε πιο δημιουργηκά πράγματα.
    Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό έχω το στόχο ν'αλλάξω τη ρώτα της ζωής μου,σας το λέει ένας Καρκίνος που δύσκολα ξεκολάει,μα πιστεύω πως όσο ο ¶ρης βρίσκεται σε τούτη τη θέση δεν είναι κατάλληλο το διάστημα αυτό.
    Με παρηγορεί που ο Δίας μετά τις 18 θα γίνει βοηθός στους πόθους μου και τον αναμένω

Όνομα:
    Βασίλης

Η αλήθεια είναι ότι όσο είναι ανάδρομος είναι δύσκολα τα ξεκινήματα και υπάρχουν αναποδιές, αλλά μην το εγκαταλείπεις. Ένα ξεκίνημα μπορεί να γίνει και με ανάδρομο ¶ρη, εφόσον το έχεις ψάξει εξονυχιστικά και έχεις εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ή είναι κάτι που ήθελες να κάνεις από πολύ καιρό και το απέφευγες. Αν το έχεις μελετήσει και είσαι σίγουρη ξεκίνα. Τα απότομα και τα ρίσκα να αποφύγεις.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή του ανθρώπου να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του και τη θέση του ανάμεσα στους άλλους.Το να είμαι το "καλό παιδί"ανακάλυψα πως υπήρξα πολύ κακή με μένα κι αυτό το βρήκα μπροστά μου.Αντί να λέω λοιπόν πως οι άλλοι με υποβίβασαν-κατι που δεν ισχύει-λέω στον εαυτό μου,καλά με βοήθησες και τα καταφέραμε,αλλά σε έχω τώρα ανάγκη εγώ.Έχω μια αγωνία αν θα τα καταφέρω,αλλά έχω και μια μεγαλύτερη από αυτή αγωνία,μη και δεν το κάνω.Εγώ με αποθυμένα δεν μπορώ να ζω...
    Ευχαριστώ όμως που ασχολήθηκες με τους προβληματισμούς μου,γιατί είναι ωραίο να νιώθω,πως κάπου εκεί μακριά,κάποιος μου μιλά και δεν είμαι μόνη μου...
    Ευχαριστώ και όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου...

Quote Originally Posted by panther View Post
    Εμένα μου μυρίζετε ... όψη ουρανού:bigsmile:
    Νομίζω ότι ο Ουρανός της ... κουράστηκε να ανέχεται και να δέχεται την αναποφασιστικότητα του ¶ρη στον Καρκίνο
    Δεν ξέρω καλή μου τι όψη έχει ο ουρανός μου,Δεν κουράστηκα απλά.Αποφάσησα.Παίρνω την ευθύνη πάνω μου.Έκανα μία απόπειρα σοβαρή πέρσυ να το δείξω και στους οικίους μου και δε σου κρύβω πως οι αναταράξεις ήταν οριακές.Μπορεί να έζησα τραυματικές εντάσεις,μα ξεκαθάρισα τη θέση μου πως τώρα με θέλω για τον εαυτό μου για να μπορώ να δώσω και στους άλλους.Έτσι ξεκαθαρίζοντας τη θέση μου,ένιωσα πιο τίμια τόσο με τους άλλους αλλά κυρίως με τη συνείδησή μου.
    Αν ξέρεις και μπορείς να με βοηθήσεις αστρολογικά κι αφού θέλεις βέβαια,βρες τη θέση του ουρανού μου να μου πεις,είναι νευραλγική?
    ¶κου λοιπόν. Γεννήθηκα στις 12/7/1968 και ώρα 10:15 πμ.Λες αυτό να φταίει?
    Εκ των προτέρων,σε ευχαριστώ ειλικρινά πολύ

Page 6 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)