s
Ισχύει η Πολιτική Αστρολογία; - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 58

Re: Ισχύει η Πολιτική Αστρολογία;

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Και για να γίνω πιο κατανοητός θα αναφέρω ένα ...αντικειμενικό παράδειγμα :nuts: Γράφει ο Μπαφαλούκος σε διάφορες μεριές σε άρθρα του εδω μέσα για τον Πλούτωνα και τ Γαλλική επανάσταση. Τογεγονός σαν γεγονός παραμένει και είναι μια βίαιη και ριζική γενική ανατροπή ενός καθεστώτος.
    Συγγνώμη, μια ερώτηση, διότι δεν κατάλαβα κάτι. Που έγκειται το "αντικειμενικό" και που το "γεγονός" ακριβώς; Στο ότι η διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σηματοδοτεί βίαια γεγονότα;
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Συγγνώμη, μια ερώτηση, διότι δεν κατάλαβα κάτι. Που έγκειται το "αντικειμενικό" και που το "γεγονός" ακριβώς; Στο ότι η διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σηματοδοτεί βίαια γεγονότα;
    Είναι αντικειμενικό το γεγονός ότι έγινε άμεσα και βίαια η ανατροπή ενός καθεστώτος. Είχαμςε δηλαδή μια δραματική, άμεση και εκ βαθέων αλλαγή (δηλαδή πλουτώνια) Από και και πέρα η αντιστοίχηση του αντικειμενικού γεγονότος αυτού όπως και άλλων παρόμοιων με αστρολογικά γεγονότα και η προβολή των αστρολογικών αυτών γεγονότων σε αναμενόμενες μελλοντικές καταστάσεις με σκοπό η την επαλήθευση της ορθότητας της αντιστοιχίας η την πρόβλεψη είναι το ζητούμενο και προς το παρόν "υποκειμενικό". :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βασίλης

Καλημέρα σε όλους...

καταρχήν να πω ότι ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα η κατάθεση τόσο πολλών και τεκμηριωμένων απόψεων γύρω από το θέμα.

Χωρίς να θέλω να αποκλίνω θα ήθελα μόνο να καταγράψω μία παρατήρηση μου για το θέμα των ερευνών.
    Πιστεύω ότι ελλείψει επίσημου φορέα ερευνών (εκπαιδευτικού ιδρύματος ή επιστημονικού συλλόγου) οι έρευνες μπορούν να τεκμηριωθούν (και να προστατευούν ενδεχομένως πνευματικά) μέσω μίας εργασίας που θα δημοσιευτεί με μορφή βιβλίου. Ζητούμενο φυσικά είναι ο εκδοτικός οίκος που θα θελήσει να αναλάβει το κόστος της έκδοσης με δεδομένο τον περιορισμένο ενδεχομένως κύκλο πωλήσεων που θα επιτύχει.

Αξίζει τον κόπο ωστόσο κανείς να το προσπαθήσει.
    Καλή βδομάδα σε όλους και καλή συνέχεια στη συζήτηση.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

4. Re: Ισχύει η Πολιτική Αστρολογία;

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Καλημέρα σε όλους...

καταρχήν να πω ότι ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα η κατάθεση τόσο πολλών και τεκμηριωμένων απόψεων γύρω από το θέμα.

Χωρίς να θέλω να αποκλίνω θα ήθελα μόνο να καταγράψω μία παρατήρηση μου για το θέμα των ερευνών.
    Πιστεύω ότι ελλείψει επίσημου φορέα ερευνών (εκπαιδευτικού ιδρύματος ή επιστημονικού συλλόγου) οι έρευνες μπορούν να τεκμηριωθούν (και να προστατευούν ενδεχομένως πνευματικά) μέσω μίας εργασίας που θα δημοσιευτεί με μορφή βιβλίου. Ζητούμενο φυσικά είναι ο εκδοτικός οίκος που θα θελήσει να αναλάβει το κόστος της έκδοσης με δεδομένο τον περιορισμένο ενδεχομένως κύκλο πωλήσεων που θα επιτύχει.

Αξίζει τον κόπο ωστόσο κανείς να το προσπαθήσει.
    Καλή βδομάδα σε όλους και καλή συνέχεια στη συζήτηση.
    Είναι πολύ απλό, αν το θελήσει κανείς. Αν βρει κάποιον να του το σελιδοποιήσει, μπορεί με την μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης να τυπώσει από ένα (1) έως και ...όσα θέλει αντίτυπα της εργασίας του. Ενδεικτικά το κόστος μπορεί να είναι έως 200 ευρώ για περίπου 50 αντίτυπα. Καταθέτει και 2 στην Εθνική Βιβλιοθήκη, αφού έχει πάρει σειριακό αριθμό, και τελειώνει και η δουλειά και με τα πνευματικά δικαιώματα
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Εμένα ξέρεις τί με προβληματίζει, Αργοναύτη; Μια απλή απορία έχω, μιας και δεν έχω καταπιαστεί ποτέ με την πολιτική αστρολογία, πόσο μάλλον με το ωροσκόπιο της Ελλάδας... Πώς είναι δυνατόν μία 7ετία να θεωρείται τέτοιος σταθμός ώστε ο τερματισμός της ν' αποτελεί αρχή/ γέννηση. Πριν την 7ετία τί πολίτευμα είχαμε;
    Μια σκέψη κάνω
    Αν ένα γργονός είναι τέτοιο και τόσο σημαντικό που να παράγει από μόνο του πολλά άλλα γεγονότα πολύ σημαντικά, δεν είναι λογικό να κατέχει θέση γενέθλιου?
    Πχ την 21/4/67 είχαμε κατάλυση πολιτεύματος και εγκαθίδρυση τελείως διαφορετικού από ότι υπήρχε πριν. Ακόμα και στη δίκη της χούντας που έγινε το βασικότερο πολιτικό επιχείρημα που είχαν οι πραξικοπηματίες ήταν ότι το καινούριο καθεστός είχε δημιουργήσει δίκαιο και άρα ότι γινόταν από την 21/4/67 και μετά ακόμα και αν ερχόταν σε αντίθεση με το προηγούμενο δίκαιο δεν ήταν σε καμία περίπτωση παράνομο.
    Και για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις, δεν υιοθετώ την επιχειρηηματολογία των χουντικών για το "στιγμιαίο" αλλά δεχομαι όμως ότι αυτή η βίαιη ανατροπή της τότε κυβέρνησης δημιούργησε τελείως διαφορετικές συνθήκες σε τέτοιο βαθμό που ίσως και το ωροσκόπιο του πραξικοπήματος να συνιστά γενέθλιο κράτους.
    Αυτά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Δεν παύει όμως το αστρολογικό φαινόμενο, όπως μια Πανσέληνος ή μια έκλειψη, να έχει διαφορετική επιρροή σε κάθε τόπο του πλανήτη με την ίδια λογική που έχει διαφορετική επιρροή σε κάθε άνθρωπο. Την τεχνική την έχω εξετάσει την εποχή του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία και παρακολούθησα και όλο τον πόλεμο στο Ιράκ, καθώς και κάποιους καταστροφικούς σεισμούς στην Ελλάδα, και έμεινα έκπληκτος. Δουλεύει πραγματικά σωστά. Εξετάζω τον γενέθλιο χάρτη της μεταπολίτευσης και του πρώτου Συντάγματος της τωρινής μας Δημοκρατίας μας που γεννήθηκε ουσιαστικά το 1974 και εδραιώθηκε και τυπικά το 1975 (2 χάρτες) παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις και έχω επίσης πολύ καλά αποτελέσματα. Η Δημοκρατία μας και το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να περιγραφεί με όρους του 1830, εφόσον από τότε έχει καταρεύσει και έχει επαναγεννηθεί πολλές φορές. Είμαι υπέρ της άποψης Κορωνάκη σ'αυτό το θέμα :toung: Αντιθέτως η άποψη Γαζή που θεωρεί τον σωστό χάρτη αυτόν του Ιανουαρίου 1822 δεν με βρίσκει σύμφωνο, ούτε αυτή η άποψη που θεωρεί σωστό χάρτη τον χάρτη του Πρωτοκόλου Ανεξαρτησίας του Λονδίνου που δίνει 'Ηλιο στον Υδροχόο.
    :bigsmile:
    Ευχαριστω για την αναφορα του ονοματος μου,ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ,στο θεμα της Πολιτικης Αστρολογιας.Πανω απο 25 χρονια κανω πολιτικη αστρολογια και πιστευω να προσθεσω κατι στην ολη συζητηση του θεματος.Εχω ετοιμο ενα pdf με ολα τα ωροσκοπια των κτυπηματων της 17 Νοεβρη,με ενα μικρο ιστορικο για καθε χτυπημα.Δεν ξερω τον τροπο που μπορει να γινει προσιτο στο καθε μελος του φορουμ.Ας μου απαντησει καποιος και το ανεβω αμεσως.Ετσι να αρχισουμε να ξετυλιγουμε το νημα της Πολιτικης αστρολογιας.
    ευχαριστω για την αναγνωση
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

Όνομα:
    Σωκράτης

Μπορείτε να δείτε το αρχείο πατώντας εδώ

Προσοχή: Επειδή είναι αρκετά μεγάλο αν έχετε επιλέξει να ανοίγει αυτόματα το Acrobat Reader αρχεία pdf ενδέχεται η φόρτωση να αργήσει.

Εναλλακτικά κατεβάστε το αρχείο πατώντας εδώ
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

'Ενα πρώτο συμπέρασμα από τα Ωροσκόπια που παρέθεσε ο κ.Κορωνάκης είναι ότι την εποχή που ξεκινά το φαινόμενο τρομοκρατία στον ελληνικό μεταπολιτευτικό χώρο, ο διελαύνων Πλούτωνας ήταν στο ζώδιο του Ζυγού στις 11 μοίρες σχηματίζοντας ένα ακριβές τετράγωνο με τον Κρόνο του Ωροσκοπίου της Ελληνικής Δημοκρατίας που βρίσκεται στις 11 μοίρες του Καρκίνου τυπικά στον 12ο οίκο και ουσιαστικά πάνω στον Ωροσκόπο, που σημαίνει ότι έχουμε συσχετισμό και με τον 12ο οίκο, οίκο παρασκηνίου, κρυφών και ύπουλων ενεργειών. Ο Reinhold Ebertin δίνει στο βιβλίο του Συνδυασμοί Πλανητικών Επιροών για την παραπάνω όψη τις εξής ερμηνείες :

"Βία, σκληρή εργασία, μαζικές δολοφονίες. Η κοινωνιολογική αντιστοιχία είναι :
    ''Ερευνητές με βάθος, επιστήμονες, αλλά και αντιδραστικοί άνθρωποι, άνθρωποι της βίας.
    Πιθανές εκδηλώσεις της παραπάνω όψης : ''Eγωιστικοί στόχοι, χρήση βίας, αυτοκαταστροφικές ενέργειες. απώλεια περιουσιών.

Ταυτόχρονα είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη είχε ξεκινήσει να προετοιμάζεται το έδαφος για να εκδηλωθεί μια από τις χαρακτηριστικότερες όψεις βίας και δολοφονιών, η αντίθεση διελαύνοντα Πλούτωνα από το Ζυγό (11 μοίρες) προς τον γενέθλιο 'Αρη του Ωροσκοπίου που προκύπτει από το πρώτο Σύνταγμα της μεταπολίτευσης, αυτό του 1975. Ο 'Αρης του Συντάγματος βρίσκεται στις 15 μοίρες Κριού και η αντίθεση αυτή έγινε ακριβής τα επόμενα χρόνια.

'Ενα πρώτο συμπέρασμα ότι εξετάζουμε πάνω από ένα γενέθλια Ωροσκόπια της Ελλάδας εκείνης της εποχής.

Αν ενδιαφερει τα μελη του φορουμ μπορω να κανω και μια αστρο-στατιστικη αναλυση για το φαινομενο της τρομοκρατιας στην Ελλαδα.

Quote Originally Posted by uranialab View Post
    Αν ενδιαφερει τα μελη του φορουμ μπορω να κανω και μια αστρο-στατιστικη αναλυση για το φαινομενο της τρομοκρατιας στην Ελλαδα.
    Ενδιαφέρει :bigsmile: welcome.

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)