s
Ένα πολύ θλιβερό συμβάν - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Re: Ένα πολύ θλιβερό συμβάν

Quote Originally Posted by kia View Post
    Tα ποσοστά που αναφέρεις Μητσάκο, είναι τεράστια. Και αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά, είμαστε ως χώρα, στις πρώτες θέσεις θανατηφόρων ατυχημάτων στον κόσμο.
    Ναι μιλάμε μόνο για την Ελλάδα :blink: Την ελλαδάρα της μαγκιάς και του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε". Την ελλαδάρα που μιλάει για κάποιους μακρινούς της προγόνους και δεν κοιτάει την τύφλα της που έχει σήμερα. Την ελλαδάρα του ωχαδερφισμού και της αρπαχτης.' Γμτ:sick: τα πήρα πρωί πρωί και κυριακάτικα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μηνάς

δεν έχεις κ άδικο. ενα πράγμα δεν εχουν καταλάβει σε αυτη τη χώρα (απορώ πως, αφου η πρώτη ακαδημια ξεκίνησε απο τον πλάτωνα). Οσο δεν επενδυουν στην παιδεία, μην περιμένεις τιποτα. Η παιδεία είναι αυτή που χτίζει και καλλιεργεί τον ανθρωπο. Και αυτο ξεκινάει απο τα σχολεία. Στην αμερική οπου βρίσκομαι, μόλις βάλεις το πόδι σου στο δρόμο, όλα τα αυτοκίνητα σταματάνε για να περάσεις. ουτε κορναρίσματα, ούτε βρισιδια (εννοείται βέβαια πως δεν πας να διασχίσεις κ εθνική ε). Οταν γυρίζω ελλάδα ξεχνιέμαι κ ουκ ολίγις έχω κοντέψει να σκοτωθώ (ναι ξέρετε οταν ο πεζος έχει πρασινο, κ ο οδηγός στρίβει δεξια κ το φαναρι αναβοσβήνει πορτοκαλί για τους οδηγούς, προτεραιότητα έχει ο πεζός. πές μου εναν ελληνα οδηγό που το ξέρει ή έστω το ακολουθεί αυτο κ γω θα γίνω παπας). τεσπα ελπίζω αυτοι οι ανθρωποι που σπουδαζουν στο εξωτερικο για να μας κυβερνήσουν, να βαλουν επιτέλους μυαλό κ να διδάξουν τον έλληνα παιδεία απο το νήπιο μέχρι την έξοδο απο το πανεπιστήμιο (τι ζητάω ε; )
    Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ναι μιλάμε μόνο για την Ελλάδα :blink: Την ελλαδάρα της μαγκιάς και του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε". Την ελλαδάρα που μιλάει για κάποιους μακρινούς της προγόνους και δεν κοιτάει την τύφλα της που έχει σήμερα. Την ελλαδάρα του ωχαδερφισμού και της αρπαχτης.' Γμτ:sick: τα πήρα πρωί πρωί και κυριακάτικα

Μηστάκο, μια χαρά τα λες. Κάθε κ...λοπαιδο 18-20 χρονών, παίρνει ένα αυτοκίνητο 1.400 gti turbo και παραπάνω, βγαίνει στο δρόμο και νομίζει ότι είναι αρχηγός. Αυτός και κανένας άλλος!
    Τι εμπειρία να έχει ένα παδί 18 χρονών, για να οδηγεί peugeuot και παραπλήσια αυτοκίνητα.

Quote Originally Posted by apn3a View Post
    δεν έχεις κ άδικο. ενα πράγμα δεν εχουν καταλάβει σε αυτη τη χώρα (απορώ πως, αφου η πρώτη ακαδημια ξεκίνησε απο τον πλάτωνα). Οσο δεν επενδυουν στην παιδεία, μην περιμένεις τιποτα. Η παιδεία είναι αυτή που χτίζει και καλλιεργεί τον ανθρωπο. Και αυτο ξεκινάει απο τα σχολεία. Στην αμερική οπου βρίσκομαι, μόλις βάλεις το πόδι σου στο δρόμο, όλα τα αυτοκίνητα σταματάνε για να περάσεις. ουτε κορναρίσματα, ούτε βρισιδια (εννοείται βέβαια πως δεν πας να διασχίσεις κ εθνική ε). Οταν γυρίζω ελλάδα ξεχνιέμαι κ ουκ ολίγις έχω κοντέψει να σκοτωθώ (ναι ξέρετε οταν ο πεζος έχει πρασινο, κ ο οδηγός στρίβει δεξια κ το φαναρι αναβοσβήνει πορτοκαλί για τους οδηγούς, προτεραιότητα έχει ο πεζός. πές μου εναν ελληνα οδηγό που το ξέρει ή έστω το ακολουθεί αυτο κ γω θα γίνω παπας). τεσπα ελπίζω αυτοι οι ανθρωποι που σπουδαζουν στο εξωτερικο για να μας κυβερνήσουν, να βαλουν επιτέλους μυαλό κ να διδάξουν τον έλληνα παιδεία απο το νήπιο μέχρι την έξοδο απο το πανεπιστήμιο (τι ζητάω ε; )
    Μάλλον ζητάς πολλά...

Δυστυχώς, η παιδεία με την έννοια του σεβασμού του διπλανού μας, δεν μαθαίνετε στα σχολεία. Μαθαίνετε από την οικογένεια μας. Αλλά, είπαμε τα παιδιά δεν φταίνε όταν οδηγούν γρήγορα αυτοκίνητα, φταίνε οι γονείς που τους τα αγοράζουν. Γιατί ένα αυτοκίνητο 1.000 μπορείς να το κουμαντάρεις, ένα 1.400 τουρμπο δεν μαζεύετε.

¶ρα, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Τι εμπειρία να έχει ένα παδί 18 χρονών, για να οδηγεί peugeuot και παραπλήσια αυτοκίνητα.
    Εδώ θα διαφωνήσω! Δεν θεωρώ ότι πρέπει να έχεις απαραίτητα πολυετή εμπειρία οδηγού για να πάρεις ένα γρήγορο αμάξι. Με αυτή τη λογική, όσοι ξεκινάμε την οδήγηση, το πρώτο μας αυτοκίντο θα έπρεπε να είναι ένα 1000άρι, 100 χρονών αυτοκίνητο, έτσι ώστε έαν τυχόν τρακάρουμε, να μην κλαίμε και το αυτοκίνητο μαζί. Θεωρώ ότι ο οδηγός που το' χει μέσα του, μπορεί να οδηγήσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο μεγάλου και μικρού κυβισμού, αρκεί να έχει σωστή οδηγική συμπεριφορά. Δεν λέω... παρανομίες όλοι κάνουμε... ακόμη και σε μια οδό που θεωρείται άνοδος, σίγουρα όλοι μας την έχουμε κατέβει, παρόλο που η πινακίδα λέει άλλα. Φυσικά δεν σημαίνει ότι και αυτό είναι σωστό, αλλά δεν προϋποθέτει ότι ο οδηγός λόγω έλλειψης εμπειρίας έκανε αυτή την κίνηση. Σίγουρα πολλά παιδιά δεν έχουν εμπειρία... Τα περισσότερα όμως απλά κάνουν τη φιγούρα τους και έχουμε τα τραγικά γεγονότα.

Όνομα:
    Ιουλία

Εδώ θα διαφωνήσω! Δεν θεωρώ ότι πρέπει να έχεις απαραίτητα πολυετή εμπειρία οδηγού για να πάρεις ένα γρήγορο αμάξι. Με αυτή τη λογική, όσοι ξεκινάμε την οδήγηση, το πρώτο μας αυτοκίντο θα έπρεπε να είναι ένα 1000άρι, 100 χρονών αυτοκίνητο, έτσι ώστε έαν τυχόν τρακάρουμε, να μην κλαίμε και το αυτοκίνητο μαζί. Θεωρώ ότι ο οδηγός που το' χει μέσα του, μπορεί να οδηγήσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο μεγάλου και μικρού κυβισμού, αρκεί να έχει σωστή οδηγική συμπεριφορά. Δεν λέω... παρανομίες όλοι κάνουμε... ακόμη και σε μια οδό που θεωρείται άνοδος, σίγουρα όλοι μας την έχουμε κατέβει, παρόλο που η πινακίδα λέει άλλα. Φυσικά δεν σημαίνει ότι και αυτό είναι σωστό, αλλά δεν προϋποθέτει ότι ο οδηγός λόγω έλλειψης εμπειρίας έκανε αυτή την κίνηση. Σίγουρα πολλά παιδιά δεν έχουν εμπειρία... Τα περισσότερα όμως απλά κάνουν τη φιγούρα τους και έχουμε τα τραγικά γεγονότα.

Μα μίλησα για τα παιδιά που κάνουν κόντρες και τρέχουν στο δρόμο. :bigsmile:

Δεν σκοτώνεις έναν άνθρωπο αν πας με 80 χιλιόμετρα, γιατί θα καταφέρεις να το κοκαλώσεις το αμάξι, και αν όχι υπάρχει ένα ποσοστό 50-50 να ζήσει αυτός που θα χτυπήσεις.

Τα παιδάκια που παίρνουν το γρήγορο αυτοκίνητο, δεν πάνε με 80, αλλά με 180 χιλ. και το ξέρω γιατί τα βλέπω πως τρέχουν στην παραλιακή (καθότι μένω νότια).

Εγώ οδηγώ σχεδόν 8 χρόνια και έχω πολύ περισσότερη εμπειρία τώρα παρά τον πρώτο χρόνο... Να ήξερες πόσες φορές έχω αποφύγει πιθανές συγκρούσεις!!!

+ θεωρώ ότι για να τρέχεις πολύ, θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά το αυτοκίνητο σου και να έχεις εμπειρία, ώστε να με πανικοβληθείς... αν σου τύχει κάτι!

Στο δρόμο θέλει πολύ προσοχή και όχι μαγκιές, όπως πολύ σωστά ανέφερες
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Τις μαγκιές, επειδή είναι και αυτές μες το παιχνίδι, μπορείς να τις κάνεις εφόσον ο δρόμος τις προϋποθέτει. Με τους δρόμους που έχουμε εδώ, οι πιθανότητες να μην πάθεις ατύχημα είναι πολύ λιγότερες από το να πάθεις. Για να τρέχξεις εδώ, πρέπει να βγεις στην Εθνική ή στην Αττική οδό, που και πάλι τα όρια είναι απαγορευτικά για πάνω από 130 χιλιόμετρα.

Στην Γερμανία, αν δε κάνω λάθος, υπάρχει κάποιος αυτοκινητόδρομος, ο οποίος δεν έχει όρια ταχύτητας... Είναι ακριβώς για τον λόγο αυτό... για να τρέχεις το αυτοκίνητό σου. Δυστυχώς εκεί είναι Γερμανία, εδώ είναι Ελλάδα. Και όπως και στην Αμερική, όπως είπε ο Μηνάς, η οδηγική συμπεριφορά είναι άψογη με το που πατήσει άνθρωπος πόδι στον δρόμο, έτσι φαντάζομαι θα είναι και στην Γερμανία... έτσι όμως δεν είναι στην Ελλάδα.

Στην προκειμένη περίπτωση, σίγουρα ένας οδηγός είναι πολύ πιο έμπειρος σε 10 χρόνια σε σχέση με τον πρώτο χρόνο, αλλά πιστεύω ότι αν το χεις μέσα σου και σ' αρέσει να οδηγείς και δεν φοβάσαι το αυτοκίνητο, μπορείς να αποφύγεις συγκρούσεις. Τα περισσότερα είναι θέμα αντανακλαστικών. Τώρα αν σου' ρθει ξεγυρισμένη από κει που δεν το περιμένεις, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... ή μάλλον είναι η ασυνειδησία, η άγνοια, η "νύχτα το πήρες το δίπλωμα" και η η μαγκιά του άλλου που πέφτει πάνω σου.

Όνομα:
    Ιουλία

Τις μαγκιές, επειδή είναι και αυτές μες το παιχνίδι, μπορείς να τις κάνεις εφόσον ο δρόμος τις προϋποθέτει. Με τους δρόμους που έχουμε εδώ, οι πιθανότητες να μην πάθεις ατύχημα είναι πολύ λιγότερες από το να πάθεις. Για να τρέχξεις εδώ, πρέπει να βγεις στην Εθνική ή στην Αττική οδό, που και πάλι τα όρια είναι απαγορευτικά για πάνω από 130 χιλιόμετρα.

Στην Γερμανία, αν δε κάνω λάθος, υπάρχει κάποιος αυτοκινητόδρομος, ο οποίος δεν έχει όρια ταχύτητας... Είναι ακριβώς για τον λόγο αυτό... για να τρέχεις το αυτοκίνητό σου. Δυστυχώς εκεί είναι Γερμανία, εδώ είναι Ελλάδα. Και όπως και στην Αμερική, όπως είπε ο Μηνάς, η οδηγική συμπεριφορά είναι άψογη με το που πατήσει άνθρωπος πόδι στον δρόμο, έτσι φαντάζομαι θα είναι και στην Γερμανία... έτσι όμως δεν είναι στην Ελλάδα.

Στην προκειμένη περίπτωση, σίγουρα ένας οδηγός είναι πολύ πιο έμπειρος σε 10 χρόνια σε σχέση με τον πρώτο χρόνο, αλλά πιστεύω ότι αν το χεις μέσα σου και σ' αρέσει να οδηγείς και δεν φοβάσαι το αυτοκίνητο, μπορείς να αποφύγεις συγκρούσεις. Τα περισσότερα είναι θέμα αντανακλαστικών. Τώρα αν σου' ρθει ξεγυρισμένη από κει που δεν το περιμένεις, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο... ή μάλλον είναι η ασυνειδησία, η άγνοια, η "νύχτα το πήρες το δίπλωμα" και η η μαγκιά του άλλου που πέφτει πάνω σου.
    Ναι, όντως στην Γερμανία υπάρχουν συγκεκριμένοι δρόμοι και μιλάμε για δρόμο (χωρίς στροφές) με 4-5 λωρίδες όπου μπορείς να τρέχεις όσο θέλεις, και σε εκείνους τους δρόμους επειδή είναι εθνική (κανονική εθνική, όχι σαν τις δικές μας με στροφές, λακούβες και τα συναφή) είναι δύσκολο να βρεθεί πεζός.

fftopic:Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο μήνα με τρακάρανε 2 φορές και ενώ ήμουν σταματημένη σε στοπ. Ήρθε ένα μηχανάκι και έπεσε πίσω μου με ταχύτητα. Χωρίς κράνος, χωρίς καθρέφτες, τίποτα σου λέω. Και μου λέει "Δεν σε είδα", λες και είμαι καμια μύγα Ευτυχώς, που δεν σκοτώθηκε ο άνθρωπος.

Και τη δεύτερη φορά, πάλι περίμενα σταματημένη σε στοπ και ως γνήσιος Ελληνας αυτός ήθελε να μπει στο στενο (με όπισθεν) και να κανει επιτόπου για να διασχίσει κεντρική λεωφόρο. Δύο φορές με χτύπησε (γιατί δεν κατάλαβε ότι είχε αμάξι πίσω στο πλάι του) και παραλίγο να σκοτώσει ένα μηχανάκι που πέρναγε και να δημιουργήσει μπλοκάρισμα σε κεντρικό δρόμο. Τι λέμε τώρα
    Voltaire

Στα μέσα του 70' γεννήθηκε μια τελείως διαφορετική Ελλάδα από την τότε Ελλάδα. Αν δεις τον χάρτη της μεταπολίτευσης, δεν υπάρχει πιο περιορισμένο και κακορίζικο Ωροσκόπιο. Ο Κρόνος είναι στον Ωροσκόπο στον Καρκίνο. Εσωστρεφές, δειλό, άτολμο και συντηρητικό. Συναισθηματικά συντηρητικό. Εξαρτημένος Ωροσκόπος. Ο 'Ηλιος του (Λέων) χάνεται μέσα στην πληθώρα των αδυναμιών αυτού του χάρτη. Απομένει μόνο μια αίσθηση μεγαλείου και απατηλής λάμψης (ο λεγόμενος νεοελληνικός τσαμπουκάς, η επιθυμία για φιγούρα και επιδειξη), και φοβερά μίση, πάθη και ανταγωνισμοί. Δεν υπάρχει τίποτα από τον ηρωισμό εκείνων των παλιών εποχών που αναφέρουν οι περισσότεροι παρά μόνο μια νοοτροπία τσάμπα μάγκα. Δεν υπάρχει ούτε το οργανωμένο κράτος που θα ήταν με έναν 'Ηλιο στον Αιγόκερω (1822) αλλά ούτε και το προοδευμένο και μπροστά από την εποχή του κράτος που θα έδειχνε ο 'Ηλιος στον Υδροχόο (1830).
    Tάδε έφη Αργοναύτης και έχουμε και την αστρολογική διάσταση :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γεωργία

Καλημέρα σε όλους! Και εγώ αυτές τις μέρες λόγω μίας ίωσης παρακολουθούσα συνεχώς τηλεόραση και ε'ιχα μείνει εντελώς συγκλονισμένη.
    Έχω χάσει και εγώ τον πατέρα μου από τροχαίο και καταλαβαίνω απόλυτα πως θα είναι αυτές τις στιγμές, η χαροκαμένη αυτή οικογένεια. Δυστυχώς ότι και να πούμε και να ευχηθούμε η κατάσταση αυτή δύσκολα θα αλλάξει στην Ελλάδα και αυτό είναι το πιο λυπηρό. :unsure:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Αν θυμάμαι καλά άκουσα προχθές ότι ο τύπος παραδόθηκε και μάλιστα σχολίαζαν στο δελτίο ειδήσεων τη δύναμη του Internet!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)