- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 101 to 110 of 182
Thread: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
-
22-11-2007, 01:20 PM #101
-
22-11-2007, 03:07 PM #102
Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
Καλημέρα παιδιά...
από τη δική μου πλευρά υπάρχει δυνατότητα και διάθεση για νέα συνάντηση την Κυριακή στις 17:00... Για έξοδο το Σάββατο από ό,τι βλέπω δεν έχει κανονιστεί κάτι, οπότε θα πρέπει να το δούμε για άλλη φορά - πιο ζεστά ενδεχομένως...
Κατανοώ ότι για κάποια μέλη ή φίλους ίσως η μία φορά την εβδομάδα να είναι πολύ και να ξενερώνουν... Από την άλλη όμως επειδή υπάρχουν άτομα που θέλουν να συναντιούνται κάθε βδομάδα, δεν πιστεύω ότι είναι σωστό να τους φρενάρουμε... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, αν κάποιος για τον α' ή β' λόγο θέλει να απουσιάσει κάποια φορά γιατί βαριέται ή έχει κάποιο ζήτημα - όλα είναι ανθρώπινα - μπορεί να απουσιάσει και να είναι κοντά μας την επόμενη φορά...
Εάν συμφωνείτε κι οι άλλοι λοιπόν, θα έλεγα ραντεβού την Κυριακή στις 17:00 στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι... Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά...
Φιλικά
ΒΠΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-11-2007, 03:46 PM #103
Ωχχχχχχ
Απο ότι κατάλαβα έτσι και πας σε συνάντηση, δεσμεύεσαι με όρκους μακράς αφοσίωσης? :blink:
Ο ωροσκόπος και το ζώδιο μου ενίστανται εντόνως :bigsmile:
Πέραν της πλάκας, όντως είναι όλοι αποφασισμένοι μια φορά την εβδομάδα να συναντιούνται για αστρολογική κουβεντούλα?
Πόσες απουσίες δικαιολογέι ο απουσιολόγος παρακαλώ?
Γιατί με βλέπω να μένω στην ίδια τάξη.... :toung:
-
22-11-2007, 03:47 PM #104
Μην αγχώνεσαι, Μαίρη... Δε βάζουμε απουσίες... Όποτε θέλεις να έρθεις είσαι ευπρόσδεκτη... Χωρίς πίεση και χωρίς υποχρέωση...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-11-2007, 03:49 PM #105
-
22-11-2007, 10:05 PM #106
-
26-11-2007, 11:08 AM #107
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα...
εχτές καταφέραμε άλλη μία έξοδο για την παρέα των Φίλων... Μαζί μας ήταν κι η αστρολόγος και συνεργάτις του site Βασιλική Κόντη, που ήρθε να μας γνωρίσει... Η παρέα μας ήταν ζωηρή και ευχάριστη όπως και την προηγούμενη φορά... Ελπίζω οι συμμετέχοντες να διασκέδασαν και να ευχαριστήθηκαν την μάζωξη μας...
Εύχομαι μία ευχάριστη δημιουργική βδομάδα για όλους...
Με την ευκαιρία να υποβάλλω για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μου στο site που μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνούμε μέσω αυτού...
Καλή αντάμωση την επόμενη φορά...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
26-11-2007, 12:04 PM #108
Καλημέρα σε όλους ,
ήταν πάρα πολύ ευχάριστα χτες, ωραία παρέα με κοινά ενδιαφέροντα και ανταλλαγή απόψεων...
Βασιλική Κόντη
-
26-11-2007, 02:13 PM #109
Ωραια ηταν και χτες!!! Παλι το κλεισαμε το 4ωρο! Καλη βδομαδα:bigsmile:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
26-11-2007, 02:36 PM #110
Αχ θέλω κι εγώ να έρθω την επόμενη φορά...ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα που οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι ελάχιστες..οπότε η ανταλλαγή απόψεων θα είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα..ίσως προς το παρόν αρκούμαι μόνο σε απορίες!! Παρόλα αυτά επειδή με 'εχει απορροφήσει πραγματικά η αστρολογία νομίζω ότι θα γίνω καλή μαθήτρια!! :blink:
Καλή εβδομάδα να έχουμε...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.