- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Γενέθλιο MC και SOLAR MC
-
21-11-2007, 05:41 PM #1
Γενέθλιο MC και SOLAR MC
Θα ήθελα να μου δώσετε να καταλάβω τι δυναμική έχει το μεσουράνημα της ηλιακής επιστροφής της τρέχουσας π.χ. χρονιάς με το γενέθλιο μεσουράνημα.
Δηλαδή, καταλαβαίνω ότι το γενέθλιο μαζί με τις όψεις που κάνει π.χ. μια σύνοδος με τον ήλιο, "χρωματίζει" την πορεία του ατόμου με τις ιδιότητες και τα ταλέντα του ζωδίου που βρίσκεται στο γενέθλιο μεσουράνημα. Κάνω λάθος;
Από την άλλη, στην ηλιακή επιστροφή, χωρίς να συγκρίνουμε με το γενέθλιο, όταν ο ήλιος κάνει όψη π.χ. εξαγώνου με το μεσουράνημα, αυτό ενεργοποιεί καθόλου τη γενέθλια όψη ή λειτουργεί μόνη της; Να της δώσουμε την ίδια σημασία με το γενέθλιο;
ευχαριστώ...
-
22-11-2007, 11:49 AM #2
Re: Γενέθλιο MC και SOLAR MC
Αγαπητή φ'ιλη,
είναι αδύνατον να ερμηνεύσουμε solar χωρίς να λαμβάνουμε υπ'όψιν μας το γεννέθλιο θέμα.ΤΙΠΟΤΑ στην Αστρολογία δεν ισχύει αν δεν επαληθεύεται απ'αυτό που λέγεται γεννέθλιο.Ετσι λοιπόν το solar MC το βάζουμε μέσα στο γεννέθλιο, παρατηρούμε που αναλογεί(η ακμή του)βλέπουμε σε ποιόν γεννέθλιο οίκο ενεργοποιεί και τις όψεις που δέχεται από solar αλλά και γεννέθλιους πλανήτες ,μην σου πω και προοδευτικούς και το κάνω εντελώς πολύπλοκο!!Ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα, αν και πρέπει κάποιος να σου τα δείξει πάνω στο χάρτη.
Βασιλική Κόντη
Αστρολόγος
-
23-11-2007, 05:15 PM #3
Κατάλαβα τι εννοείτε όμως εγώ που έχω στα χέρια μου το χάρτη της ηλιακής επιστροφής, π.χ. το εξάγωνο ήλιος μεσουράνημα δεν το μετράω σαν όψη όπως το βλέπω;
-
23-11-2007, 05:24 PM #4
Αγαπητή evi
¨Οπως σας εξήγησε η κα Κόντη, η πρόγνωση είναι σύνθεση πολλών συστημάτων. Χρειάζεται να δει κάποιος προοδευτικά, διελεύσεις, εκλείψεις, μεσοδιαστήματα και φυσικά τις επιστροφές των πλανητών, με κυριότερη αυτή που σας απασχολεί.
Το συμπέρασμα όμως προκύπτει από το σύνολο των στοιχείων. Μία μεμονωμένη όψη θετική, μπορεί κάτι να δηλώνει, αλλά να αφορά περισσότερο ψυχολογικά στοιχεία, τάσεις και ανάγκες κι όχι δραστηριότητα. Επίσης αν η όψη είναι διαφορετική στο γενέθλιο, παίρνει άλλη ερμηνεία. Δείτε το σαν εικόνα, αλλά αν δεν έχετε μελετήσει βιβλία ή δεν έχετε παρακολουθήσει μαθήματα με προγνωστικά συστήματα, δεν θα έχετε σαφή συμπεράσματα.
Για τον αρχάριο ή μη έμπειρο μελετητή, ίσως πιο χρήσιμες είναι οι διελεύσεις που δεν λειτουργούν τόσο περίπλοκα. Βέβαια κι εκεί είναι ενδείξεις κι όχι συμπέρασμα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.