- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 106
-
22-11-2007, 01:35 PM #61
-
22-11-2007, 02:10 PM #62
Re: Τελικά το πεπρωμένο μας είναι γραμμένο στ'άστρα;
Μητσάκο, είμαι σίγουρη ότι υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής. Συμφωνώ όμως ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή εξαιτίας των συνθηκών διαβίωσης, του τρόπου ζωής ή άλλων παραγόντων. Κανείς όμως δεν μπορεί εφόσον δεν το αρνουμαι εγώ να μου στερήσει την ελευθερία να επιλέξω ποιο είναι το καλύτερο για μένα ή ποιον δρόμο θα ακολουθήσω στη ζωή μου. Δικαίωμα είναι η ελεύθερη βούληση να ζήσω όπως εγώ θέλω (φυσικά χωρίς να προκαλέσω προβλήματα στους άλλους), να υποστηρίξω τις ανάγκες μου και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου..και όλα αυτά θα συμβούν μεσω των επιλογών που θα κάνω.
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
22-11-2007, 02:19 PM #63
Είναι αυτό που λέμε ότι πρέπει να βρισκόμαστε σε ισόρροπη σχέση με την αναγκαιότητα...
-
22-11-2007, 02:24 PM #64
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-11-2007, 02:36 PM #65
-
22-11-2007, 03:02 PM #66
-
22-11-2007, 03:15 PM #67
Η μαμμη της φιλοσοφιας! :bigsmile:
Το ξερωωω, το ξερωωω!!fftopic:
Παντως εχουμε μπλεξει το πεπρωμενο με το καρμα πασπαλιζοντας τα με ελευθερια της βουλησης! Η κανω λαθος;
Ωστοσο -για οποιον πιστευει στο καρμα- υποτιθεται πως εχουμε την δυνατοτητα να το αλλαξουμε. Αλλωστε γι αυτο μετενσαρκωνομαστε.
Επισης αν δεχτουμε οτι το πεπρωμενο ειναι γραμμενο στ αστρα, αλλα και οτι "ο σοφος κυβερναει τ αστρα", ανατρεπουμε το αναποτρεπτο [αρκει να γινουμε σοφοι!]
Υπαρχουν αραγε αξιωματα στο νοημα της ζωης; :unsure::unsure:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
22-11-2007, 03:17 PM #68
Είναι λίγο πιο μπερδεμένο... Πολλές φορές "νομίζουμε" ότι ανατρέπουμε το κάρμα, αλλά απλά εισερχόμαστε σε πιο εσωτερική σπείρα...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
22-11-2007, 03:24 PM #69
Και οταν καποιος "χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο" γνωριζοντας οτι θα το σπασει, αυτο που εντασσεται; Στο πεπρωμενο ή στην ελευθερια βουλησης;
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
22-11-2007, 03:26 PM #70
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.