s
Η Μοναξιά... - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 46
    Όνομα:
    Σέβη

Re: Η Μοναξιά...

To συζητάγαμε με τη δασκάλα μου και είναι δικός της ο χαρακτηρισμός για αυτή την αφροδίτη και για το άτομο που την έχει εξαρτάται από άλλους και γίνεται παθητικό και ανικανοποίητο

Ένα διάστημα στο οποίο ένιωσα έντονη μοναξιά, ήταν όταν ο κρόνος έκανε διέλευση από τον 5ο οίκο μου σχηματίζοντας αντιθέσεις με τον ήλιο και αργότερα με την γενέθλια αφροδίτη μου.
    Ακόμα σκεφτόμουν επειδή η αίσθηση της μοναξιάς δημιουργεί ταυτόχρονα και άλλα ''όμορφα'' συναισθήματα μήπως εξετάζαμε και τις όψεις της προοδ.σελήνης ;;

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

Ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις που λίγο πολύ περιέχουν το νόημα της λέξης που σας τέθηκε ως ερώτημα. Όλοι προσέθεσαν την δική τους πινελιά.

Αγαπητή colibri

Είναι λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός, με όλο τον σεβασμό για το άτομο που σας το ανέφερε. Ίσως χαριτωλογούσε, θέλω να πιστεύω. Κανένας πλανήτης και κανένα σημείο δεν πρέπει να θεωρείται "παράσιτο" ούτε έχει πλήρη αδυναμία, όσο κι αν το αναλύουμε. Σε κάθε τι υπάρχει και η θετική πλευρά. Πολλές φορές οι αδύναμοι πλανήτες μας κάνουν πιο μαχητικούς και σίγουρα πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους, από εκείνους που τους έχουν σε περίοπτη θέση και επαναπαύονται.
    Έννοιες με εικόνα "καταστροφική" των πλανητών στις αδυναμίες τους ξεπερνώνται πια με την ψυχολογική αστρολογία, η οποία θεωρεί και ένα πολύ δυνατό πλανήτη το ίδιο επικίνδυνο, αν όχι περισσότερο από τον αδύναμο. Κάθε σημείο μας έχει την ομορφιά του και περιμένει να την ανακαλύψουμε και να το αγαπήσουμε!

Για όλους τους φίλους μία ερώτηση ακόμη:

Πολύ σωστά οι περισσότεροι εντοπίσατε στοιχεία Κρόνου, Πλούτωνα και 12ου οίκου για πρώτες ενδείξεις μοναξιάς, μαζί με πολλούς άλλους συνδυασμούς, που έχουν ενδιαφέρον και τους παραθέσατε.

Αν όμως βλέπαμε τον ΚΡΟΝΟ και τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ: ποια διαφορά θα εντοπίζατε για την μοναξιά γύρω από το δικό τους άγγιγμα;

Περιμένω, λοιπόν, κι άλλες ενδιαφέρουσες απαντήσεις...

καλή συνέχεια
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

πλουτωνας: πονος... βυθισμα στη μοναξια και συνειδητοποιηση βαθυτερων πραγματων για τον εαυτο μεσα απο αυτη τη δυσκολια
    κρονος: παγωμαρα, μοναχικοτητα, βαρη και επειτα μια ωριμοτητα ή υπευθυνοτητα γυρω απο το θεμα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Βασίλης

O Κρόνος λειτουργεί νομίζω σαν περιορισμός... είτε προσωπική αδυναμία να αντέξουμε την επαφή (δε θέλω κανέναν στο κεφάλι μου) είτε εξωτερική επίδραση (είμαι σε περιβάλλον που δεν μπορώ να επικοινωνήσω).

Ο Πλούτωνας λειτουργεί πιο υποσυνείδητα... Φέρνει ένα είδος κατάθλιψης, που δε γνωρίζει κανείς γιατί την έχει, σα να έχει στερηθεί την επιθυμία για το ο,τιδήποτε, αλλά δεν ξέρει γιατί...

Πιστεύω η διαφορά έχει να κάνει με το ότι ο Κρόνος περνάει μέσα από τη συνείδηση, δηλαδή συνειδητοποιούμε την κατάσταση μας, ενώ ο Πλούτωνας είναι υποσυνείδητος και δεν καταλαβαίνουμε την επιρροή του...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Φωτεινή

Πολύ σωστά οι περισσότεροι εντοπίσατε στοιχεία Κρόνου, Πλούτωνα και 12ου οίκου για πρώτες ενδείξεις μοναξιάς, μαζί με πολλούς άλλους συνδυασμούς, που έχουν ενδιαφέρον και τους παραθέσατε.

Αν όμως βλέπαμε τον ΚΡΟΝΟ και τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ: ποια διαφορά θα εντοπίζατε για την μοναξιά γύρω από το δικό τους άγγιγμα;
    Νομίζω ότι κρόνος και πλούτωνας έχουν , μεγαλυτερη επιρροή στο θέμα μας, όταν βρεθούν στο κάτω ημισφαίριο του χάρτη και ιδίως σε 1ο και 4ο οίκο.

Ενας Κρόνος στον 1ο οίκο για παράδειγμα πιστευω θα έδειχνε την ανασφάλεια ή την δυσκολία του ατόμου σχετικά με την έκφραση του εγώ του.
    Διαβασα επίσης σε κάποιο βιβλίο ότι ο 4ος οίκος δείχνει και την σχέση του ατόμου με τον εαυτό του.Ενας Κρόνος ή Πλούτωνας λοιπόν στον 4ο οίκο με αυτή την λογική ίσως έδειχνε οτι το άτομο δεν αποδέχεται ή " τιμωρεί" κατα κάποιο τρόπο τον εαυτό του...
    Γενικά πιστεύω ότι σε αυτές τις θέσεις, το άτομο νιώθει μοναξιά μεσα του και ακόμα κι αν βρίσκεται μέσα σε πολύ κόσμο ή αν δείχνει οτι απολαμβάνει την συντροφιά των γύρω του, στην πραγματικότητα δεν "αφήνεται" να συμμετάσχει ολοκληρωτικά είτε γιατί νιώθει ανασφαλειες, είτε γιατί δεν αποδέχεται τον εαυτό του, είτε γιατί φοβάται να ανοιχτεί στους γύρω του.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

Εχω την εντυπωση οτι η μοναξια του Κρονου, εχει ως "αιτια" το περιβαλλον, το οποιο δρα περιοριστικα. Μπορει να νιωθει μονος καποιος οταν υπαρχει μεγαλη διαφορα ωριμοτητας με το περιβαλλον του.
    Ειτε ειναι πιο ωριμος απ αυτο, ειτε το περιβαλλον ειναι ωριμοτερο/συντηρητικοτερο κλπ.
    Η μοναξια του Πλουτωνα ειναι η συνειδηση της βαθυτερης αληθειας: οτι καθενας γεννιεται και πεθαινει μονος. Δεν ειναι απλως η νοητικη αποδοχη της, ειναι "βιωμα"!
    Επισης, αφου ο Πλουτωνας δρα στο κυτταρο, θα μπορουσε η μοναξια να ειναι αποτελεσμα της αισθησης της απορριψης/αρνησης που ενιωσε το εμβρυο απο την μητερα.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Μήπως επίσης και ότι η μοναξιά του Πλούτωνα (ως πιο βαθιά και εσωτερικευμένη ίσως) δημιουργεί εμμονές, ενώ του Κρόνου όπως σωστά ειπώθηκε δρα πιο εξωτερικά και περιοριστικά?:embarrest

xxxx

ο πλούτωνας δρα ενστικτωδώς και υπογείως...
    ο κρόνος πιο συνειδητά και ώριμα...
    πάντως και οι δύο μπορούν να έχουν καλά αποτελέσματα!!

ο πλούτωνας δρα πιο ενστικτωδώς και υπογείως...
    ο κρόνος πιο συνειδητά και ώριμα...
    πάντως και οι δυο στο τέλος μπορούν να έχουν καλά αποτελέσματα :bigsmile:

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)