s
Βιβλία που μας συγκλόνισαν... - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τί είδους βιβλία διαβάζετε;

Voters
185. You may not vote on this poll
  • Ποίηση

34 18.38%
  • Θεατρικά έργα

25 13.51%
  • Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες

44 23.78%
  • Παραμύθια - παιδικά βιβλία

23 12.43%
  • Αστυνομικές ιστορίες

42 22.70%
  • Νουβέλες

25 13.51%
  • Δοκίμια - πραγματείες (ιστορικά, φιλοσοφικά, κοινωνικά, πολιτικά κ.λπ.)

77 41.62%
  • Διηγήματα

62 33.51%
  • Μυθιστορήματα

131 70.81%
  • (Επιστημονικής) φαντασίας

33 17.84%
  • Βιβλία αστρολογίας, μεταφυσικής κ.λπ.

110 59.46%
Multiple Choice Poll.
Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... LastLast
Results 131 to 140 of 241
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Βιβλία που μας συγκλόνισαν...

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    κια μου στις μάγισσες της σμύρνης δεν έφταιγε κάτι άλλο εκτός απ το βιβλίο που είναι πολύ κακογραμμένο:bigsmile: ούτε εγω μπόρεσα να το διαβάσω.Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τον άρχοντα των δαχτυλιδιών αλλά για άλλον λόγο,είχε πολλά ονόματα και ζαλιζόμουν :embarrest Γενικά πρώτα η εικόνα και μετά η περιγραφή "δεσμεύει"κάπως τη φαντασία....Μόνο το μη μου λες αντίο παρόλο που δεν έλεγε τίποτα από λογοτεχνικής σκοπιάς κατάφερε να γλιτώσει απ την εικόνα.Το συμπάθησα γιατί μιλούσε για τη Θράκη και σκεφτόμουν τα δικά μου καθώς το διάβαζα :embarrest
    Έχω διαβάσει το "Οι μάγισσες της Σμύρνης αλλά το θεωρώ πολύ μέτριο. Δλδ, δεν θα το ξανα διάβαζα με τίποτα. Βαρέθηκα ταμάλα! Τυχερό ήταν που δεν το πέταξα.

Γενικά, μου αρέσουν τα βιβλία που έχουν ένταση, δράση και σε κρατάνε σε αγωνία, αν λοιπόν, ξεκινήσω κάποιο και το βαρεθώ ... δυστυχώς, το σταματάω και ξεκινάω άλλο!

Βέβαια, αυτό έπαθα κάποτε με το "Ευτυχώς, που δεν γεννήθηκα όμορφη" του Κώστα Καρακάση. Στην αρχή βαρέθηκα μέχρι αηδίας αλλά στην πορεία αποδείχθηκε πολύ καλό βιβλίο. Και μετά το "Οχτώ" που το θεωρώ κορυφή, είναι το 2ο καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by panther View Post
    Γενικά, μου αρέσουν τα βιβλία που έχουν ένταση, δράση και σε κρατάνε σε αγωνία, αν λοιπόν, ξεκινήσω κάποιο και το βαρεθώ ... δυστυχώς, το σταματάω και ξεκινάω άλλο!
    Διάβασε το "τι ωραίο πλιάτσικο" του Τζόναθαν κόου τότε να πάθεις την πλάκα σου:toung::bigsmile
    Βλέπω πάντως πως τις περισσότερες προτιμήσεις τις συγκεντρώνουν τα μυθιστορήματα.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Ενδιαφέρον... Ίσως να μου φανεί χρήσιμο το βιβλίο για τη διπλωματική μου... Να 'σαι καλά Μαρία!!
    Μακαρι να βοηθησα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Το ποτε χωρις τη κορη μου το χω διαβασει καλο ειναι αλλα επειδη ετυχε να πεσουν στα χερια μου αρκετα τετοια βιβλια το χω ψιλοβαρεθει το θεμα....

Και μενα μ αρεσουν πιο πολυ τα μυθηστορηματα και τα μυθηστορηματα με ιστορικες αναφορες ή στοιχεια οπως τα Ματωμενα χωματα...

Πολύ ωραίο βιβλίο ήταν ο Κώδικας του Παρθενώνα αλλά και Η Αδελφότητα της Ιεράς Σινδόνης.
    Θα συμφωνήσω με την panther ότι το Οχτώ είναι υπέροχο βιβλίο
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Το ποτε χωρις τη κορη μου το χω διαβασει καλο ειναι αλλα επειδη ετυχε να πεσουν στα χερια μου αρκετα τετοια βιβλια το χω ψιλοβαρεθει το θεμα....

Και μενα μ αρεσουν πιο πολυ τα μυθηστορηματα και τα μυθηστορηματα με ιστορικες αναφορες ή στοιχεια οπως τα Ματωμενα χωματα...

Πολύ καλά μυθιστορήματα με ιστορικές αναφορές γράφει η συγγραφέας του ΟΧΤΩ Katherne Neville.:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Βιβλία που μας συγκλόνισαν και εξακολουθούν να μας συγκλονίζουν και να αναγιγνώσκονται ξανά διαφορετικά σύμφωνα με τις νέες εμπειρίες. "Αλεξανδρινό Κουαρτέτο" του Λ. Ντάρελ, "ο Σίσσυφος" του Καμύ, "Πανούκλα" του Καμύ, "Η Γέννηση της Τραγωδίας" του Νίτσε, "ο Επαναστατημένος ¶νθρωπος" του Ντοστογιέφσκυ και βέβαια, Καβάφης, Σεφέρης, Έλιοτ, Πωλ Ελυαρ και Διδώ Σωτηρίου. Πρέπει ωστόσο να προσθέσω και το θέατρο του παραλόγου με κυριώτερο τον Μπέκετ και το "Περιμένοντας τον Γκοντό" χωρίς να εξαιρώ τις "Δούλες" του Ζαν Ζενέ και τον "Κύκλο με την Κιμωλία' του Μπρεχτ.

:embarrest:unsure:

Quote Originally Posted by panther View Post
    Πολύ καλά μυθιστορήματα με ιστορικές αναφορές γράφει η συγγραφέας του ΟΧΤΩ Katherne Neville.:bigsmile:
    Δεν το χω διαβασει το 8 αλλα θα το κανω μαλλον γιατι εχει πολλους οπαδους απ οτι βλεπω!

Αν και μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει καλυτερο σ αυτο το ειδος απο τα ματωμενα χωματα της Διδω Σωτηριου φαντασου οτι θυμαμαι και τιτλο και συγγραφεα πραγμα σπανιο για μενα

μολις το διαβασω (to 8 ) θα πω εντυπωσεις!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by CALCIDICA View Post
    "ο Σίσσυφος" του Καμύ
    Ο Σίσυφος του Καμύ γίνεται και πολύ ωραίο θεατρικό με αυτοσχεδιασμό και παιχνίδια status... Δεν ξέρω αν έχετε ασχοληθεί...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Δεν το χω διαβασει το 8 αλλα θα το κανω μαλλον γιατι εχει πολλους οπαδους απ οτι βλεπω!

Αν και μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει καλυτερο σ αυτο το ειδος απο τα ματωμενα χωματα της Διδω Σωτηριου φαντασου οτι θυμαμαι και τιτλο και συγγραφεα πραγμα σπανιο για μενα

μολις το διαβασω (to 8 ) θα πω εντυπωσεις!
    Μαρια το Οχτω δεν εχει καμμια σχεση με τα Ματωμενα χωματα. Το δευτερο ειναι ενα συγκλονιστικο μυθιστορημα, σιγουρα το ξερεις μια και το εχεις διαβασει. Το Οκτω ειναι κατι για να περνας απλως την ωρα σου. Προσωπικα δεν ανηκω στους φαν.
    Ωραιοτατα ιστορικα μυθιστορηματα εχει γραψει ο Μικα Βάλταρι, πολλα απο τα οποια εχουν εκδοθει στην Ελλαδα. :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 24 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)