- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 145
-
03-09-2007, 03:28 PM #71
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα
Αγαπητά μέλη
Επειδή βλέπω πως αντιμετωπίζετε με χιούμορ τις ιδιαιτερότητες των ενδείξεων για τα αισθηματικά σας, θα ήθελα να σας επισημάνω, πως οι δυσκολίες μας κάνουν πιο μαχητικούς.
Μία δύσκολη θέση της Σελήνης ή της Αφροδίτης, είναι στοιχεία που πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις. Μήπως πνίγουμε το συναίσθημα; Μήπως δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να χαρεί ανέμελα; Και στην ουσία, αυτό το ερώτημα θα είναι καλό να γίνει οδηγός μας, ώστε να ρυθμίσουμε ανάλογα την συμπεριφορά μας. Να βελτιώσουμε την εικόνα και να εκφραζόμαστε, μετά από προσωπική εργασία, καλύτερα.
Η αστρολογική γνώση είναι χρήσιμη μόνο όταν αποσκοπεί στην αυτογνωσία και στην αυτοβελτίωση. Διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να μας απασχολεί. Κάθε χαρακτηριστικό μας, που μας κάνει να διαφέρουμε από το σύνολο, έχει την ομορφιά του. Απλά, συχνά, βλέπουμε την δυσάρεστη πλευρά και δεν αναγνωρίζουμε τα δώρα του!
Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σας!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
21-11-2007, 12:36 AM #72
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πως προσεγγίζουμε στον έρωτα
-
21-11-2007, 12:38 AM #73
Όταν ο ήλιος είναι στην Παρθένο, η Σελήνη στον Λέοντα και η Αφροδίτη στο Ζυγό τι γίνεται;
Πολύ ωραία γραμμένο το κομμάτι για τη διαφορετική θέση της Αφροδίτης απο τον ήλιο η οποία ξαφνιάζει τους άλλους!
-
21-11-2007, 01:09 AM #74
o άρησ έχει να κανει με την σεξοθαλικότητα ενώ η αφροδιτη κ η σελήνη με τον τρόπο που προσεγγίζουμε τισ σχλεσεισ και που χειριζλομαστε τιο συναίσθημα?
-
21-11-2007, 01:56 AM #75
Re: Αφροδίτη και Σελήνη: Πως προσεγγίζουμε στον έρωτα
Ε εντάξει...σελήνη στις τελευταίες μοίρες του καρκίνου και αφροδίτη κι άρης στις πρώτες του κριου...δεν πιάνει για τετράγωνο:toung:
Μέχρι στιγμής υπερισχύει η σελήνη πάντως και δυστυχώς δεν είναι και πολύ βολικό:toung:
Σελήνη στον λέοντα κι αφροδίτη στον ζυγό...πιο πολύ σε "διασκεδάσεις" μου φέρνει:toung::toung:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
21-11-2007, 07:01 PM #76
αφροδίτη στο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και ήλιο στην παρθένο....νομιζω ότι όσα περιγράφησαν μου ταιριάζουν...!! τρέχω να δω και τισ όψεις μου.........θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα???
-
27-11-2007, 01:02 PM #77
Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με MC και αντίθεση με Ποσειδώνα στην ακμή του 4ου και Σελήνη στους Διδύμους στον 10ο
ευτυχώς που με γειώνει ο Ταύρος διότι ως Ιχθύς μπορώ και χωρίς τη βοήθεια του Ποσειδώνα
-
29-11-2007, 03:02 PM #78
Καλησπέρα σας και από εμένα. Πρώτη φορά γράφω αν και σας έχω διαβάσει εκατομμύρια φορές. Διαβάζω το παράπονο για τις θέσεις των πλανητών σας και θέλω να συμμετάσχω και εγώ...
Λοιπόν Σελήνη στον σκορπιό (10ος οίκος) τουτέστιν σοβαρότητα μέχρι εκεί που δεν πάει παραπέρα....
και Αφροδίτη στον Υδροχόο (1ος οίκος) ......γιούχα....
Σας κούφανα????? Διχασμένη προσωπικότητα το λιγότερο.....Ευαίσθητη και σοβαρή τη μια, τρελάρα και μαχητική την άλλη... Για αυτό δε με αντέχουν.
ΑΠΟΡΙΑ:Είχα διαβάσει ότι η Αφροδίτη στον Υδροχόο ότι είναι από τις πιο περίεργες και βρίσκει ταίρι μόνο με αντίστοιχη (άντε στην καλύτερη στους διδύμους) ισχύει;;;
-
01-12-2007, 06:08 PM #79
[I]με αφροδιτη στον αιγοκερω και σεληνη στους διδυμους πολλες φορες νοιωθω μπερδεμενη.:worried:
-
02-12-2007, 12:36 AM #80
εχω αφροδιτη στους διδυμους και σεληνη στον αιγοκερω...παντα ενιωθα οτι εχω μεγαλα συναισθηματα μεσα μου που μπλοκαρονται ...αε αυτο συμβαλουν και οι 5 αναδρομοι πλανητες που εχω ;;; μπορειτε να μου πειτε πως να ξεμπλοκαρω τους ερωτικους μου φοβους ;πως να απελευθερωθω απο το παρελθον και να ζησω ευτυχισμενη; τι ακριβως να κοιταξω στο χαρτη μου; ευχαριστω
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.