s
Πόσο επηρεάζει ο Ωροσκόπος; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23
    Όνομα:
    Σέβη

Re: Πόσο επηρεάζει ο Ωροσκόπος;

Σημαίνει όμως ότι δεν τα αγνοούμε κιόλας... Εννοείται δεν στηρίζομαι σε αυτό το σύστημα αλλά είναι πολύ βοηθητικό ορισμένες φορές. Το "λάθος" δεν είναι λίγο απόλυτο?

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Σημαίνει όμως ότι δεν τα αγνοούμε κιόλας... Εννοείται δεν στηρίζομαι σε αυτό το σύστημα αλλά είναι πολύ βοηθητικό ορισμένες φορές. Το "λάθος" δεν είναι λίγο απόλυτο?
    Γνώμη σας, για μένα είναι τελείως παραπλανητικό, γιατί δεν στέκει λογικά. Δεν εκτιμώ καθόλου την Αστρολογία εκείνων των ετών. 'Εχω πάρει μια γεύση, αλλά δεν ήθελα να φάω όλο το ''φαγητό'', γι'αυτό και συνειδητά την αγνοώ. 'Οχι απλά λάθος, 100% λάθος, το πείραμα το έχω ήδη κάνει με κάποιους και απέτυχε. Ο Ωροσκόπος μπορεί να βρεθεί μόνο με ένα τρόπο : αναζητώντας το καρτάκι του μαιευτηρίου ή πηγαίνοντας στο ληξιαρχείο. Ούτε η μαμά μας δεν θυμάται την ακριβή ώρα γέννησης. Η δική μου μου έδινε 1 ώρα πριν !!! Και έχει μνήμη ελέφαντα μάλιστα. Μάλλον ήθελε να ξεχάσει το γεγονός της γέννησής μου.

Όνομα:
    Μαιρη

Καλα, κι αυτό με το ληξιαρχείο πάλι. Οτι τους δώσεις είναι. Ολοι πια έχουμε γεννηθεί ακριβώς? παρα 56 κανεις... ? :unsure:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Ο Ωροσκόπος μπορεί να βρεθεί μόνο με ένα τρόπο : αναζητώντας το καρτάκι του μαιευτηρίου ή πηγαίνοντας στο ληξιαρχείο. Ούτε η μαμά μας δεν θυμάται την ακριβή ώρα γέννησης. Η δική μου μου έδινε 1 ώρα πριν !!! Και έχει μνήμη ελέφαντα μάλιστα. Μάλλον ήθελε να ξεχάσει το γεγονός της γέννησής μου.
    Τη σωστη ωρα γεννησης μπορει να τη βρει μονο ενας καλος αστρολογος, τα καρτακια στα μαιευτηρια και και στα ληξιαρχεια εχουν στρογγυλοποιημενες ωρες γεννησης, το 6 παρα 10 η 12 λεπτα θα γινει αμεσως 6 και παει λεγοντας.
    οι μαμαδες ειναι ξεθεωμενες μετα τη γεννα και κανουν λαθη, η δικη μου μου λεει καθε φορα που τη ρωταω και αλλη ωρα. ευτυχως που εχω θειες..

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Τη σωστη ωρα γεννησης μπορει να τη βρει μονο ενας καλος αστρολογος, τα καρτακια στα μαιευτηρια και και στα ληξιαρχεια εχουν στρογγυλοποιημενες ωρες γεννησης, το 6 παρα 10 η 12 λεπτα θα γινει αμεσως 6 και παει λεγοντας.
    οι μαμαδες ειναι ξεθεωμενες μετα τη γεννα και κανουν λαθη, η δικη μου μου λεει καθε φορα που τη ρωταω και αλλη ωρα. ευτυχως που εχω θειες..
    Δεν διαφωνώ, την ακριβή ώρα με το λεπτό ο Αστρολόγος (αν μπορεί που πολύ αμφιβάλω :toung, την ώρα στο περίπου το καρτάκι, και την καθόλου ώρα ο Πτωμα-λεμαίος.:toung:

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Δεν διαφωνώ, την ακριβή ώρα με το λεπτό ο Αστρολόγος (αν μπορεί που πολύ αμφιβάλω :toung, την ώρα στο περίπου το καρτάκι, και την καθόλου ώρα ο Πτωμα-λεμαίος.:toung:
    O,TI ΠEITE, κυριε Αργοναυτη!
    :bigsmile:

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    O,TI ΠEITE, κυριε Αργοναυτη!
    :bigsmile:
    Αγαπητοί φίλοι,
    το Ηλιακό Ωροσκόπιο όπως ακριβώς το περιγράφει η φίλη πιο πάνω σας εγγυώμαι-από εμπερία χιλιάδων Ωροσκοπίων-ότι δουλεύει πολύ καλά,όχι απόλυτα αλλά πολύ καλά .Υπάρχουν όμως εξαιρετικά συστήματα σήμερα που μπορούν με μια ολιγόλεπτη συνεργασία Αστρολόγου και ενδιαφερόμενου να προκύψει η σωστή Ωρα γέννησης.Είναι πολύπλοκο για να σας το εξηγήσω με κάποιο άρθρο γιατί απαιτεί γνώσεις Ουράνιαν Αστρολογίας, solar arc ,και διαφορετικό σύστημα οικοθεσίας από αυτό που χρησιμοποιούμε συνήθως..οπότε δεν ξέρω πως μπορεί να δωθεί πρακτικά σε αυτό το χώρο..
    Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος

Quote Originally Posted by Βασιλική Κόντη View Post
    Είναι πολύπλοκο για να σας το εξηγήσω με κάποιο άρθρο γιατί απαιτεί γνώσεις Ουράνιαν Αστρολογίας, solar arc ,και διαφορετικό σύστημα οικοθεσίας από αυτό που χρησιμοποιούμε συνήθως..οπότε δεν ξέρω πως μπορεί να δωθεί πρακτικά σε αυτό το χώρο..
    Βασιλική Κόντη
    Αστρολόγος
    Συμφωνώ ότι είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο. 'Όποιος φίλος γνωρίζει γερμανικά ας παραγγείλει από έναν εκδοτικό οίκο με γερμανικά βιβλία, το βιβλίο ''Geburtszeit und Lebensereignis'' του Reinhold Ebertin, Ebertin Verlag.
    Αλλά συμφωνώ με κ.Κόντη ότι αν κάποιος δεν έχει εξοικιωθεί με τα πολύπλοκα στοιχεία του solar arc, μεσοδιαστημάτων κλπ, θα κουραστεί πολύ ή θα τα μπλέξει χειρότερα, γι'αυτό και ακόμα είμαστε πολύ νωρίς για τέτοια άρθρα.
    Κατάφερα να εντοπίσω το ακριβές λεπτό της γέννησής μου με αυτή τη μέθοδο, αφού επί χρόνια διχαζόμουν με τους οίκους. Το ηλιακό τόξο επειδή είδα και κάπου αλλού γραμμένο από τον κ.Παίζη δεν συμφωνώ να χρησιμοποιείται με τον Equatorial Ωροσκόπο αλλά με το σύστημα Κοχ. Υπάρχει ένα μικρό μπέρδεμα ακόμα όταν λέμε Oυράνιαν Αστρολογία και φυσικά δεν το λέω αυτό για την κυρία Κόντη αλλά για τους θιασώτες της Oυράνιαν. Η Ουράνιαν έχει ξεπεραστεί από τους Κοσμοβιολόγους, δηλαδή προυπήρξε χρονικά από την Σχολή της Κοσμοβιολογίας, άρα η δεύτερη Σχολή αποτελεί μια βελτίωση κάποιων τεχνικών κατά πολύ. Η Ουράνιαν βασίζεται κατά 50% σε φανταστικά υποθετικά σώματα, 'Αδμητους, Ηφαίστους, 'Αδηδες και δεν συμαζεύεται, ενώ η Κοσμοβιολογία δεν δέχεται τίποτα φανταστικό, ίσως εκτός από τον Ωροσκόπο, το Μεσουράνημα και τους δεσμούς Σελήνης. Το Πλάσιντους πολύ καλό για περιγραφή γενέθλιου ίσως, αλλά γνώμη μου είναι ότι το Κοχ είναι αναντικατάστατο για χρονολόγηση αν έχεις ακριβή ώρα.

Αγαπητοί φίλοι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας όσον αφορά τον Ωροσκόπο αλλά θα ήθελα άν γίνεται να μου απαντήσει και σε αυτό ειδικά. Εμένα η μητέρα μου με γέννησε υπο την επήρεια μορφίνης, ο πατέρας μου συγχίστηκε που ήμουν δεύτερο κορίτσι, τα ληξιαρχεία πρίν... κάποια σε ...αντα, χρόνια δεν έχουν καταγράψει τίποτα, λοιπόν όποιος δεν γνωρίζει την ακριβή ώρα γέννησής του, όπως εγώ που παίζει απο 4.30 εώς 8.30 και διατρέχει τρία ζώδια, αστρολογικά είναι ημιτελής ή απλώς σχιζοφρενής με πολλαπλές προσωπικότητες;

:nuts:

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητοί φίλοι και μέλη

Θα ήθελα να καταθέσω και τη δική μου άποψη για το θέμα,

Η κα Κόντη και ο Αργοναύτης είχαν πολύ καλές τοποθετήσεις. Προσωπικά, χρησιμοποιώ προοδευτικά, ηλιακή επιστροφή (αν δεν δείχνει αυτή το γεγονός ημερομηνιακά, τότε η ώρα γνέννησης είναι λάθος) και εκλείψεις,διελεύσεις κλπ. Αν κάποιος χρησιμοποιεί τη γερμανική σχολή κι από εκεί προκύπτουν σωστά στοιχεία. Αλλά αυτά είναι τα τεκμηριωμένα. Θέλει πολύ δουλειά, εμπειρία και μεράκι. Πολλά γεγονότα ζωής, το λένε όλοι οι δάσκαλοι της αστρολογία και να συμπίπτουν οι παράγοντες. Δεν είναι απλό και φυσικό δεν είναι σύντομο. Επίσης συγκρίνεται η κληρονομικότητα παραγόντων γονέων, η φυσιογνωμική...

Με την εμπειρία μου πολλών ετών, το ληξιαρχείο κάνει σπάνια λάθος. Ϊσως μία απόκλιση λεπτών που όμως διορθώνεται από ικανό αστρολόγο. Αλλά τις περισσότερες φορές που η μητέρα έλεγε πολύ διαφορετική ώρα, έπεφτε έξω. Ίσως οι πόνοι της μέρας, η ταλαιπωρία, δεν έχουν συχνά όμως σωστή άποψη.

Ως προς το θέμα που έθεσε η ΚΙΑ έχει δίκιο. Αν δεν γνωρίζουμε και θέλουμε μία σωστή ανάλυση, κάνουμε το Ηλιακό ωροσκόπιο, με τον Ήλιο ως ωροσκόπιο και ίσους οίκους. Αυτό που ανέφερε η φίλη για τον Πτολεμαίο δεν το χρησιμοποιούν οι αστρολόγοι σήμερα, καθώς δεν το έχω δει σε κανένα βιβλίο δασκάλου της αστρολογίας. Δεν βλέπω τον λόγο να γίνει έτσι, καθώς το σύστημα με τον Ήλιο ως ωροσκόπο δουλεύει θαυμάσια. Το χρησιμοποιούσαν πάντα οι αστρολόγοι και μέχρι πρότινος που η ώρα παρέμενε πολύ αβέβαιη, ήταν η μόνη ενδεδειγμένη λύση. Δίνει όλη την εικόνα, έστω και χωρίς τις λεπτομέρειες της κανονικής οικοθεσίας.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)