- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 95 of 95
Thread: Ο παρεξηγημένος Δίδυμος...
-
20-11-2007, 11:38 AM #91
Re: Ο παρεξηγημένος Δίδυμος...
Δεν ξέρω αν είναι και η περιπτωση σου(δε σε έχω δει..) πάντως έχω μια φίλη σκορπιο με ωροσκόπο δίδυμο και σελήνη στον υδροχόο(αφροδίτη, ερμή, πλούτωνα στο σκορπιό..), και είναι πάρα πολύ όμορφη... Στο πολυτεχνείο τούλάχιστον όταν περάσαμε ήταν από αυτές που όλοι πρόσεχαν... Πολύ ανοιχτά γαλάζια μάτια και μαύρα μαλλια, πολύ λεπτή, και το πρόσωπο της τελείως σα να βλέπεις κούκλα...
Και παρόλο που 'εχει ωροσκόπο δίδυμο είναι πολύ σταθερή τις σχέσεις της, τόσο που δεν θα έπρεπε μάλλον...
Ο δίδυμος είναι καλό ζώδιο αρκεί να υπάρχουν και επιρροές νερού ή γης... Αν είναι πολύ διδυμος υπάρχει προβλημα...! Γενικά οταν υπάρχει πολύ αέρας... Και πάλι όχι για τον ίδιο, ή για τους φίλους του...για τις σχέσεις του μονο..Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
20-11-2007, 12:14 PM #92
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
20-11-2007, 12:55 PM #93
Όντως ο ωροσκόπος διδυμος είναι καλύτερος από το να έχεις ήλιο στον δίδυμο,που να χτυπιέται από τον ποσειδώνα... Αλαφροισκιωτοι!!!
-
20-11-2007, 02:33 PM #94
:bigsmile: Εμένα μια χαρά μου ακούγεται!!!:bigsmile:
Απλώς τετοια άτομα μπορούν να παραπλανούν τους άλλους πολύ εύκολα νομίζω...!:bigsmile:
Τι να πω κι εγώ με ωροσκόπο υδροχόο σε τετράγωνο με πλούτωνα!(κάλά πέρα από το γαμάτο συνδυασμό που έχω πετύχει ήλιου-σελήνης-ωροσκόπου... ο παραλογίσμός σε όλο του το μεγαλείο! Συντηρητική ή κόντρα στο κατεστημένο? Παθιασμένη ή κρυόπλασμα?)
Γι'αυτό σου λέω... χίλιες φορές καλύτερα ωροσκόπος δίδυμος σε τετράγωνο με ποσειδώνα, να σε περνούν όλοι για αγγελουδι, ενώ κατά βάθος είσαι διαβολακι...!:bigsmile:Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
-
20-11-2007, 02:39 PM #95
αααα κάλά... τώρα είδα οτι μιλούσε για ήλιο...
Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.