s
Ας μιλήσουμε για Ιχθύς - Page 15
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 141 to 150 of 152
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    Σαν Ιχθύς θα σου πώ ότι βαριόμαστε εύκολα,οι αλλαγές παραστάσεων είναι απαραίτητες σε ένα ψάρι....και λόγω Ποσειδώνα εκεί που φτάνουμε τους άλλους στα ουράνια τους αφήνουμε ξαφνικά ,γιάτί λόγω εσωστρέφειας δεν εκφράζουμε τα βαθύτερα θέλω μας,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύουμε πράγματα και όταν έχουν οι καταστάσεις φτάσουν σε σημείο που δεν αντέχονται να φεύγουμε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις
    πιστευεις οτι ενας ιχθυς,ανεξαρτητος οψεων,θα εκανε κατι ηθελημενα για να πληγωσει καποιον?φευγουν δηλαδη οταν πλητουν?

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    πιστευεις οτι ενας ιχθυς,ανεξαρτητος οψεων,θα εκανε κατι ηθελημενα για να πληγωσει καποιον?φευγουν δηλαδη οταν πλητουν?
    Δεν το κάνουν ηθελημένα, απλως λόγω Ποσειδώνα οταν πλήτουν ή πιέζονται φεύγουν γιατι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και το λυπημένο βλέμμα του άλλου και ετσι φεύγουν και αν δεν φύγουν σωματικά το κάνουν με την φαντασία

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Δεν το κάνουν ηθελημένα, απλως λόγω Ποσειδώνα οταν πλήτουν ή πιέζονται φεύγουν γιατι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και το λυπημένο βλέμμα του άλλου και ετσι φεύγουν και αν δεν φύγουν σωματικά το κάνουν με την φαντασία
    θα γυριζαν σε μια παρελθοντικη σχεση?αρα συμφωνα με αυτα που καταλαβα ειναι πολυ πιθανον να θελουν κατι αλλα να δισταζουν η να φοβουνται...Αχ αυτη η ανασφαλεια σας!ειστε πολυ περιεργοι και για κακη μου τυχη αυτο μου αρεσει...καλα να παθω

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    θα γυριζαν σε μια παρελθοντικη σχεση?αρα συμφωνα με αυτα που καταλαβα ειναι πολυ πιθανον να θελουν κατι αλλα να δισταζουν η να φοβουνται...Αχ αυτη η ανασφαλεια σας!ειστε πολυ περιεργοι και για κακη μου τυχη αυτο μου αρεσει...καλα να παθω
    καμμιά φορά προσποιούμαστε τους ανασφαλείς , οταν καταλάβουμε ότι έχει πέραση
    να θυμάσαι είμαστε 2πλο ζώδιο εχουμα κυβερνήτη Ποσειδών μας αρέσει το παραμύθι και να κανουμε το θύμα,αρκετες φορες επειδή αυτοπαραμυθιαζόμαστε
    μας γίνεται βίωμα και γινομαστε πραγματικά θύματα

Όνομα:
    Γεωργία

Το έχω ζήσει αυτό από φίλη μου Ιχθύ... Είναι πολύ άσχημο..
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Οι γυναικες ιχθυς ή θα ειναι καλες ή για μπάτσες
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by skorpion View Post

¶ουτς, αυτό πόνεσε μάλλον...

:embarrest

μη με παρεξηγησετε παρακαλω ειμαι κατα της βιας
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by skorpion View Post

Απόλυτο δίκιο έχεις :bigsmile:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι γνωρίζω μόνο έναν Ιχθύ, και αυτός είναι πατέρας μιας φίλης μου. Λίγο αλλοπρόσαλλοι είναι.... Μπορεί να σου κρατάνε μανιάτικο το οτιδήποτε. ¶σε που ψιλοείναι διπρόσωποι.
    Ας μην είμαι όμως απόλυτη, γιατί γνωρίζω μόνο έναν, και αυτό δεν είναι στατιστικά σημαντικό ποσοστό για να ισχύουν αυτά που λέω :toung:

Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)