s
Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 19 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 182
    Όνομα:
    Αντζελα

Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας

Χαιρομαι τοσο πολυ που αποφασισατε τη δημιουργια μιας "λεσχης" στην οποια θα ηθελα πολυ να συμμετεχω. Λογω φορτου εργασιας ομως την συγκεκριμενη περιοδο μου ειναι κομματακι δυσκολο. Μια απορια ομως βρε παιδια... Το επιπεδο γνωσεων σας δεν το κατεχω και επειδη με ενδιαφερει τρομερα η αστρολογια θα ξεκινησω καποια σεμιναρια οσονουπω. Μεχρι να φτασω σε καποιο "Α" σημειο, θα μπορουσα να μπω στην ομαδα σας ή θα ειμαι σαν το χαζο της παρεας;:embarrest

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Χαιρομαι τοσο πολυ που αποφασισατε τη δημιουργια μιας "λεσχης" στην οποια θα ηθελα πολυ να συμμετεχω. Λογω φορτου εργασιας ομως την συγκεκριμενη περιοδο μου ειναι κομματακι δυσκολο. Μια απορια ομως βρε παιδια... Το επιπεδο γνωσεων σας δεν το κατεχω και επειδη με ενδιαφερει τρομερα η αστρολογια θα ξεκινησω καποια σεμιναρια οσονουπω. Μεχρι να φτασω σε καποιο "Α" σημειο, θα μπορουσα να μπω στην ομαδα σας ή θα ειμαι σαν το χαζο της παρεας;:embarrest
    Μπες, μπες :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κωστής

θα μπορουσα να μπω στην ομαδα σας ή θα ειμαι σαν το χαζο της παρεας;:embarrest
    Επειδή το προλαμβάνειν κλπ κλπ
    Απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω (χωρίς να έχω κάποια ειδική ενημέρωση), δεν υπάρχει ομάδα

Ένα μέλος του myHoroscope που ανήκει και στην ομάδα των κειμενογράφων του, ο Βασίλης, είχε την ιδέα να καλέσει άλλα μέλη του myHoroscope και να κάνουν συναντήσεις κλπ κλπ (τα κίνητρα και οι ιδέες υπάρχουν στο υπόλοιπο thread)

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να σας φοβίζει αγαπητή να πιείτε τον καφέ σας ή να συζητήσετε με κάποια, 3 ή 4 μέχρι στιγμή παιδιά, που σαφώς δεν γνωρίζουν αστρολογία όπως έχουν δηλώσει και μόνοι τους κατά καιρούς στο φόρουμ.

Θέλω να γίνει σαφές στους αναγνώστες ότι το myHoroscope ως δημοκρατικό μέσον δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να προβάλλουν κάποιες ιδέες τους και να οργανώνουν παρέες για καφεδάκι ή ανταλλαγή απόψεων, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ομάδα, ούτε κάτι οργανωμένο ή συγκροτημένο επί της παρούσης.
    Για παράδειγμα ο ιδιοκτήτης του myHoroscope και εγώ προσωπικά ως βασικός διαχειριστής, ουδέποτε λάβαμε πρόσκληση (έστω και τυπική), κανένας αστρολόγος συνεργάτης και ενδεχομένως ούτε ο εκδότης του φιλικού μας περιοδικού "ζωή και ζώδια".

Τα παραπάνω δείχνουν το "παρεϊστικο" με την καλή έννοια της κίνησης και δεν πρέπει να φοβίζει ή να αποτρέπει κανένα μέλος του myHoroscope από μια κοινωνική προσπάθεια που δεν έχει καμία σχέση με δομημένη Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Για παράδειγμα ο ιδιοκτήτης του myHoroscope και εγώ προσωπικά ως βασικός διαχειριστής, ουδέποτε λάβαμε πρόσκληση (έστω και τυπική), κανένας αστρολόγος συνεργάτης και ενδεχομένως ούτε ο εκδότης του φιλικού μας περιοδικού "ζωή και ζώδια".
    Η παρέα είναι παρέα... Σε κανέναν δεν απευθύνεται ειδική πρόσκληση... Κανείς δεν είναι κάτι περισσότερο από τον άλλον, για να του απευθύνουμε ειδική πρόσκληση... Δεν υπάρχουν ιεραρχίες ούτε αξιώματα... Όποιος θέλει να έρθει, έρχεται... Η πρόσκληση ισχύει για όλους...

Σεβόμαστε και ευχαριστούμε το site για την φιλοξενία του, όπως επίσης αισθανόμαστε ότι με την πρωτοβουλία αυτή προσφέρουμε σε αυτό, γιατί φέρνουμε τα μέλη του πιο κοντά και βάζουμε τα θέματα του στη ζωή μας...

Ενδεχομένως, εάν και άλλα μέλη του site αποφασίσουν να ενταχθούν και είμαστε πια πάρα πολλοί να έχει νόημα να το ονομάσουμε και αλλιώς... π.χ. Λέσχη Φίλων του MyHoroscope...

Αλλά αυτά θα φανούν στην πορεία και δεν πατρονάρουμε τίποτα...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Βασίλης

Αγαπητή μου, έχουμε μία ομάδα συζητήσεων και με την ευκαιρία ανταλλάσουμε απόψεις για την αστρολογία... Αυτό για όσους ξέρουν πολύ λίγα πράγματα μπορεί να λειτουργεί και σαν μάθημα... Δεν έχουμε όμως εδώ καμία σχολή, ούτε δίνουμε κανένα πτυχίο... είσαι ευπρόσδεκτη να μπεις και όποιος από την ομάδα νομίζει ότι μπορεί να σε βοηθήσει, θα το κάνει... χωρίς "επαγγελματικές" εγγυήσεις όμως...

Φιλικά

Β.Π.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Κυριακή

Καλημερα σας!
    Τα πραγματα ειναι οπως τα περιγραφει ο Βασιλης.
    Δεν ειμαστε ειδικοι στην αστρολογια, ωστοσο θα θελαμε να μπορουμε να ανταλλασουμε αποψεις, να λυνουμε αποριες και μεσα απο αμεση επαφη.
    Δεν ειμαστε και ισως δεν γινουμε ποτε μια συγκροτημενη ομαδα/παρεα με στεγανα. Γι αυτο και η προσκληση ειναι ανοιχτη .... παρ ολο τον κινδυνο να παρουν τα μυαλα μας αερα!! :toung::toung::toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

7. Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας

Το "Προσκλήσεις ιδιαίτερες δεν θα σταλούν" μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια, όταν διάβαζα στην τοπική εφημερίδα της πόλης που γεννήθηκα την στήλη με τα "κοινωνικά". Έγραφε, πχ, "ο τάδε ταδόπουλος εορτάζει και θα δεχθεί επισκέψεις. Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν". Ή "το ζεύγος τάδε, με την ευκαιρία των αρραβώνων της κόρης του με τον δείνα, θα δεχθούν την Παρασκευή. Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν". Βέβαια αντίστοιχες ανακοινώσεις υπήρχαν και για τα ...μνημόσυνα.
    Πέρα από τις δικές μου αναπολήσεις όμως, απλώς να αναφέρω ότι έχουμε συνομιλήσει με τον Βασίλη για την δραστηριότητα αυτή που ξεκίνησε με δική του πρωτοβουλία, εγώ προσωπικά την βλέπω ως θετική, του έχω επισημάνει κάποια στοιχεία που θεωρώ ότι θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή και ότι στο βαθμό που μπορώ θα συμμετέχω :bigsmile:
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    .... απλώς να αναφέρω ότι έχουμε συνομιλήσει με τον Βασίλη για την δραστηριότητα αυτή που ξεκίνησε με δική του πρωτοβουλία, εγώ προσωπικά την βλέπω ως θετική, του έχω επισημάνει κάποια στοιχεία που θεωρώ ότι θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή και ότι στο βαθμό που μπορώ θα συμμετέχω :bigsmile:
    Θα μπορουσαμε να μαθουμε κι εμεις τα σημεια που χρειαζονται ιδιαιτερη προσοχη;
    Θα ηταν ενδιαφερον για ολους οσους θα ηθελαν να συμμετασχουν.
    :bigsmile:

9. Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Θα μπορουσαμε να μαθουμε κι εμεις τα σημεια που χρειαζονται ιδιαιτερη προσοχη;
    Θα ηταν ενδιαφερον για ολους οσους θα ηθελαν να συμμετασχουν.
    :bigsmile:
    Από κοντά, την Κυριακή :bigsmile:
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    Από κοντά, την Κυριακή :bigsmile:
    Scorpion, ελπιζω οτι η αιθουσα θα μας χωρεσει ολους!! :toung::weird:

Page 8 of 19 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)