- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 181 to 190 of 268
-
15-11-2007, 04:24 PM #181
-
15-11-2007, 06:00 PM #182
Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
κανεις απο την πλευρα σου οτι θεωρεις σωστο και οπου βγαλει..τουλαχιστον εσυ θα εχεις ακολουθησει την καρδια σου και θα εχεις εξαντλησει ολα τα περιθωρια..οταν ομως ξερεις πως ο αλλος σε θελει αλλα για καποιους εξωτερικους παραγοντες δεν σου δινεται και σου ζηταει απλα να ειστε φιλοι αν και του ειναι δυσκολο εσυ τι κανεις τοτε?επιμενεις για κατι παραπανω η δεχεσαι την κατασταση οπως ειναι?
-
15-11-2007, 08:01 PM #183
σ αυτα τα πραγματα δεν υπαρχουν κανονες, ο καθενας κανει οτι αισθανεται-νομιζει, μπορει μια σχεση παλια να αναβιωσει και να γινει καλυτερη, μπορει και να επελθει το χαος και παλι ο χωρισμος. Για να αναβιωσει πρεπει να υπαρχει πολυ αγαπη και θεληση κι απο τις δυο μεριες, αλλιως καθε προσπαθεια θα αποτυχει
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
15-11-2007, 09:50 PM #184
ευχαριστω για την απαντηση..με βοηθησε πολυ..:bigsmile:
-
16-11-2007, 10:47 AM #185
Εγώ (ως καρκινοταυρίνα) ένα πράγμα ξέρω! Αν ο άλλος σε θέλει δεν τον σταματάει τίποτα!!! Μετά, μπαίνει στη μέση το πόσο σε θέλει!!!
Αν κάποιος σου λέει (μιλάω γενικά) ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω δεν επιμένεις ... παίρνεις το καπελάκι σου και με αξιοπρέπεια φεύγεις. Αρκεί, να το πάρεις απόφαση.
Το αν θα δεχτεί κάποιος μια κατάσταση που δεν τον ικανοποιεί ... εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
16-11-2007, 11:35 AM #186
Απλα το δεχεσαι αφου εξαντλησες τις πιθανοτητες. Οσο για το να ειστε απλα φιλοι ειναι δυσκολο και αδικο για εσενα να βλεπεις αυτον που θεωρεις ανθρωπο σου σαν φιλο. Δηλαδη αν δημιουργηση αλλη σχεση θα βγαινετε ολοι παρεα δεν νομιζω οτι γινονται τετοια πραγματα. θα πληγωθεις περισοτερο.
-
16-11-2007, 04:32 PM #187
Αν θες τον αλλον δεν εχεις αλλη επιλογη,καρδια ειναι αυτη και δεν υπολογιζει λογικη...ακομα και αν ξερεις οτι δεν θα'χει happy end το κανεις...ειμαι σε αυτην την κατασταση(και ακομα χειρροτερη,γιατι ειναι με αλλη μου φιλη,ενω εκεινη ξερει τι νιωθω)νιωθω ρακος αλλα δεν μετανιωνω,απλα διαλεγω καλυτερους φιλους/φιλες...
-
16-11-2007, 04:39 PM #188
-
16-11-2007, 06:15 PM #189
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις μετά από ένα χωρισμό είναι να αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του συντρόφου σου. Αδυνατείς να καταλάβεις πως ξαφνικά σταμάτησε να σε αγαπάει. Και τελικά αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν σε αγάπησε ποτέ... σκέφτεσαι τις καλύτερές σας στιγμές και καταρρέεις στη σκέψη πως όλα ήταν ένα ψέμα για αυτόν... Έπεσα πολύ πρόσφατα σ'αυτή την παγίδα (γιατί περί αυτού πρόκειται-μια παγίδα του μυαλού μας) και κόντεψα να "τρελαθώ". Τελικά όμως θέλω να πιστεύω το εξής: όταν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται χωρίσουν δε σημαίνει ότι παύει να υφίσταται η αγάπη. Η αληθινή αγάπη δεν μπορεί να περιοριστεί στα όρια μιας σχέσης.
-
16-11-2007, 09:15 PM #190
δεν ξερω...μου εχει τυχει να κανω κατι με καποιον,που ενδιαφεροταν για εμενα και την επομενη να λεει Συγνωμη,δεν θελω κατι!!!τι να πω...μαλλον εχει να κανει με φυλο??την μια να σε κοιτα μεσα στα ματια,να σου δινει λουλουδια,να σε προσεχει και την αλλη...σε ξερω απο καπου?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.