s
Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης - Page 19
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... LastLast
Results 181 to 190 of 268

Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αυτός ειναι ο Ταυρίσιος τρόπος:bigsmile:

Μετά αναρωτιέσαι προς τί η επιμονή αλλά δεν εχει σημασία.Μετράει να ξέρεις ότι εκανες τα πάντα, αλλά δεν σωζόταν η σχέση.:bigsmile:
    Ετσι ακριβως σαν να μου διαβασες το μυαλο. Αλωστε εμενα οι τυψεις θα με βασανιζαν και θα με ετρωγαν για πολυ καιρο:unsure:

κανεις απο την πλευρα σου οτι θεωρεις σωστο και οπου βγαλει..τουλαχιστον εσυ θα εχεις ακολουθησει την καρδια σου και θα εχεις εξαντλησει ολα τα περιθωρια..οταν ομως ξερεις πως ο αλλος σε θελει αλλα για καποιους εξωτερικους παραγοντες δεν σου δινεται και σου ζηταει απλα να ειστε φιλοι αν και του ειναι δυσκολο εσυ τι κανεις τοτε?επιμενεις για κατι παραπανω η δεχεσαι την κατασταση οπως ειναι?

σ αυτα τα πραγματα δεν υπαρχουν κανονες, ο καθενας κανει οτι αισθανεται-νομιζει, μπορει μια σχεση παλια να αναβιωσει και να γινει καλυτερη, μπορει και να επελθει το χαος και παλι ο χωρισμος. Για να αναβιωσει πρεπει να υπαρχει πολυ αγαπη και θεληση κι απο τις δυο μεριες, αλλιως καθε προσπαθεια θα αποτυχει
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

ευχαριστω για την απαντηση..με βοηθησε πολυ..:bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by alyssa View Post
    κανεις απο την πλευρα σου οτι θεωρεις σωστο και οπου βγαλει..τουλαχιστον εσυ θα εχεις ακολουθησει την καρδια σου και θα εχεις εξαντλησει ολα τα περιθωρια..οταν ομως ξερεις πως ο αλλος σε θελει αλλα για καποιους εξωτερικους παραγοντες δεν σου δινεται και σου ζηταει απλα να ειστε φιλοι αν και του ειναι δυσκολο εσυ τι κανεις τοτε?επιμενεις για κατι παραπανω η δεχεσαι την κατασταση οπως ειναι?
    Εγώ (ως καρκινοταυρίνα) ένα πράγμα ξέρω! Αν ο άλλος σε θέλει δεν τον σταματάει τίποτα!!! Μετά, μπαίνει στη μέση το πόσο σε θέλει!!!

Αν κάποιος σου λέει (μιλάω γενικά) ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω δεν επιμένεις ... παίρνεις το καπελάκι σου και με αξιοπρέπεια φεύγεις. Αρκεί, να το πάρεις απόφαση.

Το αν θα δεχτεί κάποιος μια κατάσταση που δεν τον ικανοποιεί ... εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by alyssa View Post
    Απλα το δεχεσαι αφου εξαντλησες τις πιθανοτητες. Οσο για το να ειστε απλα φιλοι ειναι δυσκολο και αδικο για εσενα να βλεπεις αυτον που θεωρεις ανθρωπο σου σαν φιλο. Δηλαδη αν δημιουργηση αλλη σχεση θα βγαινετε ολοι παρεα δεν νομιζω οτι γινονται τετοια πραγματα. θα πληγωθεις περισοτερο.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by dis View Post
    Απλα το δεχεσαι αφου εξαντλησες τις πιθανοτητες. Οσο για το να ειστε απλα φιλοι ειναι δυσκολο και αδικο για εσενα να βλεπεις αυτον που θεωρεις ανθρωπο σου σαν φιλο. Δηλαδη αν δημιουργηση αλλη σχεση θα βγαινετε ολοι παρεα δεν νομιζω οτι γινονται τετοια πραγματα. θα πληγωθεις περισοτερο.
    Αν θες τον αλλον δεν εχεις αλλη επιλογη,καρδια ειναι αυτη και δεν υπολογιζει λογικη...ακομα και αν ξερεις οτι δεν θα'χει happy end το κανεις...ειμαι σε αυτην την κατασταση(και ακομα χειρροτερη,γιατι ειναι με αλλη μου φιλη,ενω εκεινη ξερει τι νιωθω)νιωθω ρακος αλλα δεν μετανιωνω,απλα διαλεγω καλυτερους φιλους/φιλες...

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    ...ειμαι σε αυτην την κατασταση(και ακομα χειρροτερη,γιατι ειναι με αλλη μου φιλη,ενω εκεινη ξερει τι νιωθω)νιωθω ρακος αλλα δεν μετανιωνω,απλα διαλεγω καλυτερους φιλους/φιλες...
    Εγώ πάντως που βρέθηκα σε περίπου παρόμοια κατάσταση, ξέκοψα από την φίλη και ας είμασταν 20 χρόνια φορέβερ τουγκέδερ :evil::evil:

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις μετά από ένα χωρισμό είναι να αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του συντρόφου σου. Αδυνατείς να καταλάβεις πως ξαφνικά σταμάτησε να σε αγαπάει. Και τελικά αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν σε αγάπησε ποτέ... σκέφτεσαι τις καλύτερές σας στιγμές και καταρρέεις στη σκέψη πως όλα ήταν ένα ψέμα για αυτόν... Έπεσα πολύ πρόσφατα σ'αυτή την παγίδα (γιατί περί αυτού πρόκειται-μια παγίδα του μυαλού μας) και κόντεψα να "τρελαθώ". Τελικά όμως θέλω να πιστεύω το εξής: όταν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται χωρίσουν δε σημαίνει ότι παύει να υφίσταται η αγάπη. Η αληθινή αγάπη δεν μπορεί να περιοριστεί στα όρια μιας σχέσης.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by JULIA279 View Post
    Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις μετά από ένα χωρισμό είναι να αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του συντρόφου σου. Αδυνατείς να καταλάβεις πως ξαφνικά σταμάτησε να σε αγαπάει. Και τελικά αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν σε αγάπησε ποτέ... σκέφτεσαι τις καλύτερές σας στιγμές και καταρρέεις στη σκέψη πως όλα ήταν ένα ψέμα για αυτόν... Έπεσα πολύ πρόσφατα σ'αυτή την παγίδα (γιατί περί αυτού πρόκειται-μια παγίδα του μυαλού μας) και κόντεψα να "τρελαθώ". Τελικά όμως θέλω να πιστεύω το εξής: όταν δύο άνθρωποι που αγαπιούνται χωρίσουν δε σημαίνει ότι παύει να υφίσταται η αγάπη. Η αληθινή αγάπη δεν μπορεί να περιοριστεί στα όρια μιας σχέσης.
    δεν ξερω...μου εχει τυχει να κανω κατι με καποιον,που ενδιαφεροταν για εμενα και την επομενη να λεει Συγνωμη,δεν θελω κατι!!!τι να πω...μαλλον εχει να κανει με φυλο??την μια να σε κοιτα μεσα στα ματια,να σου δινει λουλουδια,να σε προσεχει και την αλλη...σε ξερω απο καπου?

Page 19 of 27 FirstFirst ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)