- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 161 to 170 of 268
-
15-11-2007, 03:24 PM #161
Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
ο ανθρωπος εξελισσεται και οι σχεσεις εξελισσονται αν υπαρχει θεληση, αλλες παλι μενουν στασιμες, οπως και καποιοι ανθρωποι, τι να πει κανεις....Αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις.... Καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες.... κτλ
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
15-11-2007, 03:29 PM #162
Η μόνη εξέλιξη που μπορεί να μου προσφέρει αυτή η σχέση είναι να τιθασεύσω τα πρωτόγονα μου ένστικτα και να προχωρήσω... Χωρίς αυτόν... Και είχαμε χωρίσει άλλη μια φορά και τα είχαμε ξαναβρεί... Αυτή είναι η τρίτη και στις 3 φορές καιγόμαστε...
-
15-11-2007, 03:45 PM #163
Σωστα τα λες colibri αλλα ποσο ευκολα τιθασευεις τα αισθηματα σου? Εχω κανει ερευνα μηπως υπαρχει καποιο χαπι αλλα τιποτα
-
15-11-2007, 03:55 PM #164
Κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν, σε ηρεμούν, πχ εμένα με ηρεμεί η αστρολογία, ασχολούμαι ατελείωτες ώρες με τη πάρτη μου και δε θέλω να μιζεριάζω, οπότε είμαι διαρκώς έξω διαβάζω και κάνω πράγματα που δεν προλάβαινα να κάνω όταν ήμασταν μαζί. Η καλύτερη εκδίκηση για μένα είναι ότι ναι περνάω και μόνη μου καλά όπως λέει και το πασίγνωστο άσμα. Και δεν είχα τυχαία σχέση 3 χρόνια κράτησε και με συγκατοίκηση και με πολύ δέσιμο. Ότι ήταν να κάνω το έκανα δεν έχω άλλο να δώσω
-
15-11-2007, 04:01 PM #165
-
15-11-2007, 04:08 PM #166
Ετσι ειναι εχεις δικιο κανουμε πραγματα που μας ευχαριστουν. Διακρινω λιγο θυμο αν κανω λαθος συγνωμη. Πιστευω οτι χρειαζεται χρονος και να κραταμε μονο τις καλες στιγμες:unsure:
-
15-11-2007, 04:13 PM #167
Σωστά διαπίστωσες... Εκεί που τον είχα ξεχάσει, τσουπ νατος πάλι... Σήμερα γύρισε και ανάδρομος ο άρης εεεε????
-
15-11-2007, 04:14 PM #168
Θα παρακαλέσω να επανέλθουμε στο θέμα του άρθρου και να μην το προσωποποιήσουμε άλλο.:bigsmile:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
15-11-2007, 04:18 PM #169
Θυμός; Ίσως, κάπως έτσι.
Συνήθως όταν ξέρεις ότι αν πας να κάνεις κάτι που δεν θα οδηγήσει πουθενά και το μόνο που θα πετύχεις είναι να καταστρέψεις κάτι καλύτερο που έχεις, ασυνείδητα νιώθεις έναν θυμό, του τύπου "Μα καλά; Τι είναι αυτά που σκέφτεσαι τώρα; Προτιμάς να χαλάσεις κάτι καλό και στο τέλος να μην πετύχεις αυτό που είχες στο μυαλό σου αλλά και να διαλύσεις το άλλο; Απόρω και που το έβαλες στο μυαλό σου κάτι τέτοιο!!"
Στην περίπτωση δε που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση και γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν θα τραβήξει ή δεν τραβάει από την αρχή, αλλά ζεις με όνειρα και οφθαλμαπάτες ότι θα αλλάξει ο άλλος, τότε ο ίδιος σκάβεις τον λάκκο μόνος σου και πέφτεις μέσα.... με τα μούτρα. Και καλά να πάθεις, εφόσον ήξερες αλλά δεν έφευγες από την αρχή.
Το μόνο καλό που μπορείς να καταλάβεις από την κάθε σχέση και τα θετικά που μπορείς να διακρίνεις πλέον θα είναι όταν θα τα έχεις βρει με τον εαυτό σου ή όταν στην επόμενη σχέση θα καταλάβεις ποια λάθη δεν πρέπει να κάνεις και ποια καλά πρέπει να συνεχίσεις να έχεις.
-
15-11-2007, 04:22 PM #170
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.