s
Η ιδανική γυναίκα και πώς να την κατακτήσετε - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Η ιδανική γυναίκα και πώς να την κατακτήσετε

Quote Originally Posted by melinam View Post
    Συγχαρητήρια και από μένα! Θα ήταν εξίσου ενδιαφέρον να γινόταν το αντίστοιχο άρθρο και για τις γυναίκες, πώς να κατακτήσουμε τον ιδανικό άντρα!!!
    Δες εδώ Ο ιδανικός άντρας για μια γυναίκα αν και νομίζω ότι το άρθρο αυτό δεν λέει τρόπους για να τους κατακτήσουμε, αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσει αρκετά:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Πολυ καλο τα αρθρο!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Γεωργία

Τέλειο άρθρο! Ο αγαπημένος μου έχει Αφροδίτη στον Σκορπιό και ζητάει ακριβώς όλα αυτά που λέτε,τα οποία τα έχω εγώ ως Σκορπιός!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

αν η αφροδιτη στον Αιγοκαιρω κανει συνοδο στον γενεθλιο της με ποσειδωνα διαβαζουν οι αντρες και το σχετικο παραθεμα με Αφροδιτη στους ιχθυς?

Πολύ καλό το άρθρο συγχαρητήρια!! Perfect Θα ήθελα όμως μια διευκρίνιση... Αναφέρεις τι είδους γυναίκα ζητούν οι άνδρες ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη τους οκ μέχρι εκεί. Όταν αναφέρεις πως να κατακτήσετε π.χ. μια γυναίκα Κριό εννοείς μια γυναίκα που είναι Κριός στο ζώδιο ή έχει Αφροδίτη στον Κριό; Αν και πιστεύω ότι εννοείς το πρώτο η Αφροδίτη δεν είναι αυτή που εκφράζει τον ερωτισμό μιας γυναίκας; Τότε μήπως θα έπρεπε να αναφέρεις πως να κατακτήσετε μια γυναίκα με Αφροδίτη στο τάδε ζώδιο; Δεν ξέρω μπερδεύτηκα...

Όνομα:
    Ιουλία

Ουσιαστικά έχω κάνει μια μίξη, και έχω στηριχθεί στα πρώτα 2 κομμάτια στον Ήλιο - χαρακτηριστικά Κριού (ανάλογα για κάθε ζώδιο), αλλά στο "τι την κάνει να διαφέρει" στηρίχθηκα στην Αφροδίτη.
    Βέβαια, υπάρχουν στο σαιτ συγκεκριμένα άρθρα για την Αφροδίτη στα ζώδια.:bigsmile:

Αφροδίτη στον Κριό - Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα θερμή, ορμητική, φλογερή και φιλήδονη που να ξέρει να γεύεται τις χαρές της ζωής και ιδιαίτερα τον έρωτα και το σεξ. Εννοείται πως θα ανήκει στους ζωντανούς, εξωστρεφείς, ντόμπρους και δυναμικούς τύπους γυναικών. Μια γυναίκα που να σας προσφέρει συγκλονιστικές στιγμές, αλλά και καινούργιες εμπειρίες.

(ΗΛΙΟΣ ή ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΟΥ)
    <table align="center" border="0" cellpadding="2" cellspacing="2" width="90%"><tbody><tr><td><fieldset class="bbfieldset"><legend class="bblegend">Κριός</legend>Πώς να κατακτήσετε μια γυναίκα Κριό
    Εσείς με τη σειρά σας για να κρατήσετε μια τέτοιου είδους γυναίκα θα πρέπει να θυμάστε ότι ενθουσιάζεται πάρα πολύ εύκολα, αγαπάει παθιασμένα, αλλά το πάθος της φεύγει πάρα πολύ γρήγορα. Κρατήστε καλά φυλαγμένο στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι είναι εγωίστρια, ζηλιάρα, διεκδικητική, σπάταλη, και ότι διαρκώς φλερτάρει χωρίς τύψεις. Α! να μην ξεχάσω να επισημάνω ότι το μόνο που δεν πρόκειται να χάσει μια Κριός είναι … την αυτοπεποίθησή της.
    (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΙΟΥ)

Τι την κάνει να διαφέρει
    Αυτή η γυναίκα βρίσκεται συνεχώς σε μια εσωτερική σύγκρουση, γιατί από τη μια αναζητά άνδρες που να μπορεί να ελέγχει, ενώ από την άλλη, άνδρες που να μπορούν να την ελέγχουν. Για αυτό είναι ατίθαση στο κρεβάτι, απολαμβάνει το άγριο σεξ και τις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο.

(ΑΦΡΟΔΙΤΗ)

</fieldset></td></tr></tbody></table>
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Αααα μάλιστα κατάλαβα δηλαδή εγώ που είμαι Καρκίνος και έχω Αφροδίτη στο Λέων κοιτάζω και τα δύο ζώδια... για να δω τι με αντιπροσωπεύει. Ok Thanks!

Όνομα:
    DR WHO

Αφροδίτη στον Τοξότη - Ανδρικό ωροσκόπιο

Αναζητάτε μια γυναίκα ανεξάρτητη, κοινωνική, ειλικρινή και πάντα καλοπροαίρετη. Θέλετε να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα μέσα από την περιπέτεια, ενώ παράλληλα απεχθάνεστε την ρουτίνα. Χρειάζεστε μια γυναίκα χαρούμενη, εξωστρεφή, η οποία θα μπορεί να συγχωρεί τα όποια ελαττώματά σας.
    Μαλιστα πανω κατω σωστα

Αν και στο εξωστρεφης θα την ηθελα πιο συγκρατημενη :notrust:

Δηλαδή ένας ιχθύς με αφροδίτη στον κριό στον 9ο οίκο θα επέλεγε μια τοξοτίνα με αφροδίτη στον υδροχόο στον 1ο οίκο;;;;;by the way ωραίο το αρθράκι σου, διαβάζεται πολύ ευχάριστα και δίνει καλές πληροφορίες...

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by christina20 View Post
    Δηλαδή ένας ιχθύς με αφροδίτη στον κριό στον 9ο οίκο θα επέλεγε μια τοξοτίνα με αφροδίτη στον υδροχόο στον 1ο οίκο;;;;;by the way ωραίο το αρθράκι σου, διαβάζεται πολύ ευχάριστα και δίνει καλές πληροφορίες...
    Αν ως γνήσια τοξοτίνα με γνήσια αφροδίτη στον υδροχόο χαρακτηρίζεται από κάποια πνευματική καλλιέργεια,φιλοσοφικούς προβληματισμούς και ιδεολογικές τάσεις,θα μπορούσε να την επιλέξει ...:bigsmile:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)