- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 32
Thread: Ανάδρομος ¶ρης στον Καρκίνο
-
07-11-2007, 10:47 AM #21
Re: Ανάδρομος ¶ρης στον Καρκίνο
Ειναι πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα, αλλα εχω μια απορια [εκτος των αλλων]:
Απο ποιες πηγες εχετε αντλησει τις πληροφοριες που παραθετετε; Υπαρχει γενεθλιος χαρτης της Ζαν ντ Αρκ; Του Μαλερ; :blink:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
07-11-2007, 11:10 AM #22
-
07-11-2007, 11:10 AM #23
Λογικό είναι αυτό... αφού ο ανάδρομος πλανήτης γενικά βάζει ζητήματα καλής διαχείρισης της ενέργειας που εκπροσωπεί ο πλανήτης... Για τον ¶ρη εγώ θα σου προσθέσω και προβλήματα ερωτικής λειτουργίας ειδικά, αν πρόκειται για άντρα...
ΥΓ: H starfish έχει δίκιο.. Δεν ποστάρεις και κανένα link για κανένα από τα πρόσωπα αυτά να φανεί το ωροσκόπιο του; Έχεις κάτι στη διάθεση σου;Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
07-11-2007, 08:44 PM #24
Μετά από μια πολύ γρήγορη ματιά λόγω έλλειψης χρόνου σου λέω τα εξής :
Mιχαήλ Γκορμπατσοφ. 2 Μαρτίου 1931, 20.30, Stavropol :
Ανατέλλει το φιλειρηνικό ζώδιο του Ζυγού και αυτό ενδυναμώνει ένα στοιχείο αδιόρατης παθητικότητας του ανάδρομου 'Αρη του που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, σε πτώση. Η αναδρομή έτσι εδώ λειτουργεί μάλλον φρενάροντας την ενέργεια και όχι κάνοντάς τον ''κακό πολεμιστή'' όπως θα έκανε κάποιον άλλον άνθρωπο με ανάδρομο Ερμή. Ουσιαστικά ο Γκόρμπι υπονομεύθηκε από το ίδιο το σύστημα που τον ανέδειξε, την μετά πραξικοπήματος εποχή. Υπονομεύθηκε από τον Γιέλτσιν και απομακρύνθηκε κάπως υπόγεια από την εξουσία. Δεν είχε τις άμυνες να γίνει ένας δικτάτορας όπως ίσως θα είχε κάνει άλλος στη θέση του. Ο 'Αρης ανάδρομος βρίσκεται στον 10ο οίκο της διακυβέρνησης.
Φρανκλίνος Ρούζβελτ, 30 Ιανουαρίου 1882, 20.45, NY
Ανατέλλει η Παρθένος. Ο 'Αρης βρίσκεται επίσης στον 10ο οίκο ανάδρομος. Κυβερνούσε όντας ανάπηρος. Ο 'Αρης κάνει μισό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, συγκυβερνήτη του 6ου οίκου (ασθένεια, αποδυναμωμένη ενέργεια).
Βιρτζίνια Γουλφ, 25 Ιανουαρίου 1882, 12.15, Londres
Ο 'Αρης ανάδρομος στον 1ο οίκο στους Διδύμους και οι Δίδυμοι ανατέλλουν, προδιαθέτωντάς την σε μεγάλη νοητική ευελιξία, φιλομάθεια, σπινθηροβόλο πνεύμα και πνευματική αποστολή και δράση που όμως θα εκφραζόταν σπασμωδικά, νευρικά και υστερικά. Ο 'Αρης και εδώ κάνει μισό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα πάλι προδιαθέτωντας για ασθενή οργανισμό.
Γκούσταφ Μάλερ, 7 Ιουλίου 1860, άγνωστη ώρα γέννησης.
Ο 'Αρης ανάδρομος κάνει ένα ιδιόρυθμο παιχνίδι με Ουρανό και Δία. Μια αντίθεση με Δία και ταυτόχρονα ενάμισι τετράγωνο με Ουρανό που ερμηνεύεται ως ''αστείρευτη ζωτικότητα, το να πέφτει με τασ μούτρα στην εργασία, εργασία μέσα από τεράστια πίεση και συχνές μεταπτώσεις στην ζωτικότητα'' (τριμερής δομή σύμφωνα με Dr.Baldur Ebertin).
Δεν είχα σήμερα ιδιαίτερο χρόνο να κοιτάξω και τα άλλα Ωροσκόπια, επιφυλάσσομαι πάντως. Πηγές για τις ώρες γέννησης χρησιμοποιώ την ιστοσελίδα της astrotheme κυρίως.
-
14-11-2007, 11:44 AM #25
Έχω Αρη στον Καρκίνο και είμαι και καρκίνος.άσε που έχω ωροσκόπο παρθένο στον καρκίνο επίσεις...Όλα καλά...Ευχαριστώ για το άρθρο ήταν εξερετικό όπως και η προσπάθειά σας
-
14-11-2007, 11:56 AM #26
-
14-11-2007, 01:16 PM #27
-
14-11-2007, 01:37 PM #28
εμενα παντως θα μου αρεσε ενας τετοιος συνδυασμος.
ενας παρθενος να με προσγειωνει απο τη τυφλα μου...:bigsmile:
-
20-11-2007, 05:17 PM #29
Έχω γεννηθεί 12/7 στις 09:30 το πρωί
Ναι με λένε Μελίνα_Φώφη για να λύνονται και οι απορείες ,είμαι Καρκίνος και έχω ωροσκόπο Παρθένο...Έλα όμως που έχω και Αρη στον Καρκίνο και μια ανασφάλεια παραπάνω με πιάνει?Εντάξη αυτό τον καιρό προσπαθώ γκρινιάρα να μην είμαι αλλά δε σας κρύβω ότι στιγμές στιγμές μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι..:embarrest.Ε,τότε,κάνω ησυχία.Τι να κάνω έγκλημα?Δε λέει...:unsure:
Ευχαριστώ
-
29-11-2007, 04:20 PM #30
Ειναι πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα, αλλα εχω μια απορια εκτος των αλλων: μΕ Ανάδρομο Αρη στο Καρκίνο στο 12 οίκο (γενέθλιο) τι μπορεί να σημαίνει???
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.