- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 59
-
08-11-2007, 01:37 PM #31
Re: Η Θεοδώρα Ντάκου στους "Πρωταγωνιστές"
Γιατί έχω την αίσθηση ότι μερικοί από μας που συμμετέχουν στη συζήτηση αυτή έχουν μπερδέψει το θέμα της συζήτησης; Δε μιλάμε αυτή τη στιγμή για τη δημιουργία συλλόγου αστρολογίας... Τη συζήτηση αυτή την έχουμε κάνει σε άλλο thread... Αυτή τη στιγμή μιλάμε γενικότερα για τη στάση ζωής που πρέπει να κρατά ένας άνθρωπος που μέσα από τη μελέτη έχει φτάσει κάπου. Τι στάση πρέπει να κρατά έναντι των άλλων; Πρέπει να προχωρά σε δημόσια δράση προκειμένου να μοιράσει τη γνώση με τον κίνδυνο προσωπικής φθοράς (και σε επίπεδο κάρμα ακόμα; ) ή να απομονώνεται για να διαφυλάξει το δικό του κάρμα, αφήνοντας τον κόσμο στην τύχη του;
Νομίζω είναι λάθος να περιορίσουμε το θέμα της συζήτησης που κάνουμε εδώ στο θέμα της δημιουργίας ενός απλού και ταπεινού συλλόγου αστρολογίας. Αδικούμε και αυτό που λέγεται ομαδική δράση αλλά και το σύλλογο...
ΥΓ: Δεν αφορά εσένα συγκεκριμένα BlackOrWhat είναι κάτι που είδα και σε άλλους προλαλήσαντες...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
08-11-2007, 01:45 PM #32
Συνετές οι απόψεις σας, Κα Σίμου και ομολογώ ότι με τον τρόπο που εκφράζεστε τώρα συμφωνώ σε πολλά...
Απλά θα ήθελα να επισημάνω ότι κανείς μπορεί καμιά φορά να συγχέει αυτό που έχει ανάγκη ο ίδιος για το προσωπικό του μονοπάτι ζωής με αυτό που είναι και το σωστό... Η αντίληψη που έχετε για τη χρησιμότητα της ομάδας για παράδειγμα μου δίνει αυτή την αίσθηση...
Σε κάθε περίπτωση πάντως νομίζω κανείς διαλέγει όπως λέτε κι εσείς τον προσωπικό του δρόμο... ¶λλος θα δραστηριοποιηθεί μέσα από την ομάδα κι άλλος μόνος, άλλος στην καθημερινή πραγματικότητα κι άλλος μέσα από τον εσωτερισμό... Καθένας διαλέγει το μονοπάτι του και κρίνεται κυρίως από τη συνέπεια που το ακολουθεί παρά από το ίδιο το μονοπάτι...
Φιλικά
Β.ΠαπαδολιάςΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
08-11-2007, 01:53 PM #33
Αγαπητέ μου κα Παπαδολιά
Σας ευχαριστώ για τον γόνιμο διάλογο και την ανταλλαγή ιδεών. Σίγουρα όλοι κάτι προσθέτουμε για να προβληματιστούν οι αναγνώστες και αυτό είναι το τελικό όφελος.
Όσο για την άποψή μου για τις ομάδες, η εμπειρία μου σε μία μακρόχρονη πορεία στους χώρους του εσωτερισμού κατατίθεται, μαζί με την άποψη κάποιων ανθρώπων που παίζουν ένα χρήσιμο ρόλο σήμερα ως αναμεταδότες γνώσης (όχι Δάσκαλοι -κάτι που είναι δύσκολο και ασαφές συχνά), αλλά αποφεύγουν τα φώτα του εντυπωσιασμού και της δημοσιότητας. Παράγουν έργο και είναι ανοιχτοί, χωρίς όμως να κραυγάζουν. Τις κραυγές "φοβάμαι"!
Να είστε καλά και καλή συνέχεια στις προσπάθειές σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
08-11-2007, 02:01 PM #34
-
08-11-2007, 02:06 PM #35
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
08-11-2007, 02:17 PM #36
Το οτι υπήρχε σαν αίσθηση σημαίνει οτι εμμέσως υπονοήθηκε Κι εγώ (εμείς) ανταποκριθήκαμε (για να μην προσωποποιώ και πραγματα)...
Για να πάρει μορφή κάτι καποιος πρέπει να δράσει...αν δεν κάνω λάθος για κάποιου είδους δράση μιλούσες...απλά στην ώρα διαφωνούμε...
-
08-11-2007, 02:35 PM #37
Χμ, όχι ακριβώς, μπορεί να ήταν και κάτι που είχε κρατήσει κάποιος στο μυαλό του από προηγούμενες συζητήσεις και έκανε το συνειρμό... Γενικά, όταν βγαίνει κάποιος μπροστά εκπροσωπώντας κάτι φοράει άθελα του μία ταμπέλα, με την οποία τον αντιμετωπίζουν μετά όλοι ακόμα και σε άσχετα θέματα... Για παράδειγμα εδώ στο site η δική μου δουλειά έχει ταυτιστεί με τον εσωτερισμό, παρόλο που έχω γράψει και πάρα πολλά άλλα πράγματα, άλλα δημοσιευμένα κι άλλα να περιμένουν δημοσίευση...
Νομίζω όμως ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε άλλο αυτή την κουβέντα εδώ, γιατί βγαίνουμε τελείως off topic...
Στείλε μου PM αν θες..
Φιλικά,
ΒΠΓια βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
08-11-2007, 04:23 PM #38
Η εξέλιξη πάντα έρχεται στην κατάλληλη ώρα και δεν αργεί, απλά για να ωριμάσει, θα χρειαστεί χρόνο και δεν γίνονται όλα όπως τα φανταζόμαστε, με την ταχύτητα που νομίζουμε εμείς. Το Σύμπαν γνωρίζει. Η παγκοσμιοποίηση προσπαθεί ακριβώς να εκμεταλλευτεί την μάζα δημιουργώντας ομάδες Νέας Εποχής, τάχα ενστερνιζόμενη μεταφυσικές αδυναμίες. Ακόμη μία παγίδα αποπροσανατολισμού. Από την ομάδα παίρνεις κάτι και φεύγεις. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο από το να δώσει ιδέες. Και η ένταξη, σημαίνει αυτόματα τυποποίηση και έλλειψη ελευθερίας.
Ο κόσμος δεν ξέρει να χειρίζεται τις σκέψεις του κι εμείς έχουμε χρέος να δείξουμε πώς μπορεί κανείς να δημιουργεί θετικές εντυπώσεις και νησίδες άμυνας στις επιθέσεις αρνητικών σκέψεων... Ο εσωτερισμός υπάρχει έξω στην καθημερινότητα και χρησιμοποιείται ήδη για το χειρισμό των ανθρώπων... Το ότι αρνούμαστε εμείς να το χρησιμοποιήσουμε απλά διευκολύνει αυτούς που το κάνουν ήδη...
Δεν νομίζω πως αυτός που είναι στον δρόμο του εσωτερισμού θα αρνηθεί να κάνει αυτό που θεωρεί καθήκον του. Και το καθήκον του δεν είναι να δημιουργεί εντυπώσεις ή ομάδες. Θα κάνει αυτό που πρέπει αθόρυβα. Κι αυτός που είναι να ακούσει, θα ακούσει. ¨Ετσι κάνουν οι σημαντικοί Δάσκαλοι. Αλλά όλοι οι άνθρωποι δεν κατεβαίνουν στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης, δεν επιθυμούν τα ίδια πράγματα και φυσικά δεν έχουν την ίδια αποστολή. Του καθενός μας η εξέλιξη μπορεί να είναι μέσα και έξω από τον εσωτερισμό.
Συμφωνώ με την κα Λίλιαν. Θα πρέπει να θέλει κάποιος να μάθει τον εαυτό του. Και ο κάθε ένας έχει διαφορετικά κριτίρια αξιολόγησης του εαυτού του και των άλλων, διαφορετικές εμπειρίες και διαφορετικούς στόχους.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
08-11-2007, 04:39 PM #39
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
08-11-2007, 04:45 PM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.