s
λιλιθ...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Thread: λιλιθ...

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Όνομα:
    Μαργαρίτα
    Location
    Κρήτη
    Posts
    465

    λιλιθ...

    Βασικα τι σημαινει η συνοδος Ηλιου-λιλιθ...σε ολα τα φορουμ που εχω βρει παντα γινεται συσχετισμος της με Ουρανο η Ποσειδωνα...

  2. #2

    Re: λιλιθ...

    Κι εγώ έχω τεράστια απορία πάνω σ' αυτό ...

    ¶λλο είναι σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο και άλλο σέ ένα γυναικείο λόγω της φύσης της Λίλιθ. Θα σου πω ότι γνωρίζω> (Υπάρχει και σχετικό γενικό άρθρο για τη Λίλιθ σ' αυτό το site).
    Το άτομο με τη σύνοδο αυτή όταν είναι άνδρας (γνωρίζω έναν) αντιμετωπίζει τις σεξουαλικές σχέσεις του πολύ φυσικά και λίγο σαν παιχνίδι με μια μεγάλη ευκολία στην σύναψή τους και φυσικότητα (όπως λέμε εμείς για παραδειγμα - «θέλω ένα ποτήρι νερό»).Τις βλέπει σαν σπορ, σαν παιχνίδι και δεν έχει ηθικούς ή κοινωνικούς φραγμούς σε σχέση με αυτό που θέλει. Μπορεί να κάνει πράγματα που είναι για τον κοινωνικό του περίγυρο απαράδεκτα με τον πιο φυσικό τρόπο. Επικύνδινες Σχέσεις «παράνομου τύπου» είναι προτιμότερες για αυτά τα άτομα γιατί τα εξιτάρουν και τα ενεργοποιούν. Σεξουαλικά Μοιραία θα λέγαμε όταν συμμετέχει και κάποιος προσωπικός πλάνητης στη σύνοδο. Γενικά ότι αγγίζει ή Λίλιθ του προσδίδει μαι ωμή-ζωώδης σεξουαλικότητα χωρίς προεκτάσεις.

    Σε μια γυναίκα που γνωρίζω που η Λίλιθ κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο της, έχω παρατηρήσει ότι από το περιβαλλον της είναι μονίμως παρεξηγημένη και «ύποπτη» για παρασκηνιακή Λιλίθια συμπεριφορά (δηλ.οι άλλοι -και περισσσότερο οι άνδρες - στο άμεσο περιβάλλον της χωρίς να έχουν ιδιαίτερα αποδεικτικά στοιχεία την θεωρούν «σκοτείνη και εύκολη»... θα λέγαμε) στην πραγματικότητα πρόκειτε για μια Ταυρίνα με ωροσκόπο δίδυμο αρκετά πρακτική και συντηριτική στις καθημερνές ασχολίες της, καθόλου μα καθόλου προκλιτική θα έλεγα εγώ που το έχω ψάξει... Στην περίπτωση που έπεσε η ίδια θύμα απιστίας πάλι θεωρήθηκε από τον περιγυρό της ύποπτη ότι αυτή το άρχισε πρώτη... Η ίδια υπέφερε πολύ... αλλά λίγοι που τη γνώριζαν καλά την δικαίωσαν...
    Όπου ανακατεύεται η Λίλιθ ο πόθος, ο πόνος και ο περιορισμός είναι η πρώτη γεύση όταν όμως το δεις καλύτερα και με απόσταση χρόνου είναι εκείνη που σε φέρνει σε επαφή με τη σκοτείνη πλεύρα του εαυτού σου και σε ολοκληρώνει σαν ατομικότητα.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ΕΛΛΑΔΑ
    Posts
    192

    Re: λιλιθ...

    Γεια σου leen,
    Ενδιαφερον απαντηση αυτη η Λιλιθ στον ωροσκοπο, εχει καψει πολυ κοσμο!
    Θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο. Τι γινεται οταν ενας αντρας εχει συνοδο Σεληνης και Λιλιθ? Και αυτες κανουν συνοδο με Ποσειδωνα, Ηρα και Δημητρα της φιλης του?
    Ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις,
    Κρησσα

  4. #4

    Re: λιλιθ...

    Hello Kphssa,

    Eδώ θα σου απαντήσω βάση θεωρίας>
    Το πιθανότερο είναι ο άντρας του οποίου η Σελήνη κάνει σύνοδο με τη λίλιθ του να ταυτίζει το γυναικείο πρότυπο που έχει στο κεφάλι του με επιρροές λιλίθιου τύπου. Το είδος της γυναίκας και τα χαρακτηριστικά της θα έχουν να κάνουν πιο πολύ με τη θέση της Σελήνης από ζώδιο αλλά η σκοτείνη πλευρά του θηλυκού μέσα του θα πρέπει να είναι πάντοτε παρούσα σαν στοιχείο του χαρακτήρα της γυναίκας που θα προτιμήσει η... και θα φοβηθεί όσο καμία άλλη στη ζωή του. Αυτή η γυναίκα δεν θα υποτάσεται στη θέληση του ευκολά και δε θα την έχει ποτέ σίγουρα δική του. Ποιό επικύνδινες γυναίκες για εκείνον είναι εκείνες που έχουν ήλιο ή κυβερνήτη πλανήτη σε σύνοδο με την σελήνη-λίλιθ του χωρίς να αποκλείω άλλες όψεις...
    Πάντα μιλώντας θεωριτικά -πράγμα ελαφρώς αντιδεοντολογικό κατα τη γνώμη μου- θα σου πω ότι ο Ποσειδώνας σου πρέπει να υπολογίσεις τι θέση έχει στο ωροσκόπιό σου. Πάντως η φύση του πλανήτη εναρμονίζεται με την σελήνη και τη λίλιθ αναδυκνείοντας αναλογά με τις όψεις τα θετικά ή τα αρνητικά στοιχεία του κατόχου της σελήνης.
    Προφανώς εκείνος δεν μπορεί εύκολα να σε ψυχολογήσει, τον μπερδεύεις, τον γοητεύεις και μακροπρόθεσμα ίσως και να τον απογοητεύσεις... Οι φαντασιώσεις σου είναι ιδανικές για εκείνον υποσυνείδητα... Δε θα προχωρήσω άλλο, αφου μόνο με χάρτες μπορούμε να επεκταθούμε σε παραπέρα ανάλυση.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    ΕΛΛΑΔΑ
    Posts
    192

    Re: λιλιθ...

    Ευχαριστω πολυ!
    Εχεις πεσει διανα!Το ζωδιο που εμπλεκεται στη συνοδο Σεληνης και Λιλιθ του ανδρικου χαρτη ειναι το ιδιο του ωροσκοπου της κοπελας, χωρις να κανει συνοδο με αυτον. Η μονη σχετικη συνοδος στο γυναικειο χαρτη ειναι συνοδος ωροσκοπου με Λιλιθ. Ο Ποσειδωνας της ειναι τελος 11 αρχες 12ου οικου.
    Να εισαι καλα για τη διαφωτιση!
    Κρησσα

  6. #6
    Join Date
    Mar 2005
    Όνομα:
    Ιουλία
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,101

    Re: λιλιθ...

    Επίσης, μπορείτε να δείτε και αυτό το άρθρο.
    Οι "υπαίτιοι" για τα εγκλήματα πάθους
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire


  7. #7
    Join Date
    Sep 2007
    Όνομα:
    Μάντεψε...
    Location
    Thessaloniki, Greece
    Posts
    122

    Re: λιλιθ...

    Ξέρετε μήπως τίποτα γγια το τετράγωνο λιλιθ ωροσκόπου τι χαρακτηριστικά μπορεί να δίνει???Εδικά όταν υπάρχει και τετράγωνο πλούτωνα ωροσκόπου??(δηλαδή πλούτωνα σε αντίθεση με λιλιθ)
    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

  8. #8

    Re: λιλιθ...

    Γιατί σβήσατε την απάντησή μου στην leen ? Πριν με ευχαριστήσει υπήρξε ολόκληρο κατεβατό δικό μου.

  9. #9

    Re: λιλιθ...

    Α όχι συγνώμη, λάθος έκανα. Είναι αλλού. :bigsmile:

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads