- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 43
-
02-11-2007, 04:28 PM #21
-
02-11-2007, 05:03 PM #22
Re: ουρανός και πλούτωνας σε συναστρία
Hello Kia,
Γίνε λίγο πιο αναλυτική, βρε παιδί μου...
Τι έγινε στην αρχή?
Θα ξεχάσεις ποτέ...?
-
02-11-2007, 05:22 PM #23
Μιλώντας πάντα για γενέθλιους χάρτες σε συναστρία, χωρίς να γνωρίζω οικοθεσία του και χωρίς να κοιτάξω διελεύσεις (ακόμη μαθαίνω), ο Πλούτωνάς του συγκεκριμένου ατόμου έπεφτε πάνω στον Ωροσκόπο μου. Σχεδόν από την αρχή υπήρχε έντονος μαγνητισμός και ένα ας το πούμε κόλλημα και από τις δύο μεριές. Εγώ δεν ξεχνούσα... το άλλο άτομο όμως δεν είχε και ιδιαίτερο πρόβλημα σε αυτό :toung: Μπορώ να πω ότι σχεδόν μετά απο 3 χρόνια, μέσα σε αυτά πολλά σκαμπανεβάσματα και επιπτώσεις ψυχολογικές, άρχισα να το ξεπερνώ.
Πολλές φορές, λοιπόν, και να θες να ξεφύγεις, κάτι σε κρατάει συνεχώς πίσω... το θέμα είναι να το πάρεις απόφαση (πολλές φορές δύσκολο εώς ακατόρθωτο) ή να συμβεί κάτι που θα σε κάνει να ξεχάσεις και να ηρεμήσεις...επιτέλους! :bigsmile:
-
02-11-2007, 05:29 PM #24
Τι πρόβλημα είχε το άλλο άτομο.... ήταν πιο cool από ότι ήσουν εσύ?
Ποιός είχε το πάνω χέρι ο Πλούτωνας ή ο Ήλιος?
Ποιός από τους δυο σας έδωσε τέλος... ο Πλούτωνας?
Ποιός ήταν πιo εξαρτημένος εσύ ή εκείνος?
-
02-11-2007, 07:00 PM #25
Παιδί μου, με τους Καρκίνους άντε να βγάλεις άκρη..... τέτοια εναλλαγή διάθεσης δεν την έχω ξαναματαδει
Κοινώς, μία έτσι μία γιουβέτσι
Το πάνω χέρι το είχε το Ηλιακό μου... αυτό που λένε για τους Υδροχόους και την λογική, που ό,τι και να κάνουμε πρέπει πρώτα να το σκεφτούμε και...και..και... είναι γεγονός! Και πιο εξαρτημένη ήμουν εγώ παρά εκείνος… αφού σε λέω, ο Πλούτωνάς του πάνω στον Ωροσκόπο μου, τόσο πολύ με είχε μαγνητίσει που δεν ξεκόλλαγα… λες και είχα βάλει logo για όλες τις χρήσεις :toung: Στην "σχέση" υπήρχε μια άλφα και βήτα, μη σου πω, πίεση με μια τάση να περνά το δικό του και να επιβάλλει το δικό του (η Σελήνη μου έκανε αντίθεση με τον Ουρανό του, κάτι που υποδηλώνει κάποιας μορφής πίεση) καθώς και πολλά και διαφορετικά συναισθήματα από τη μια στιγμή στην άλλη.
Ξεροκεφαλιά και από τις δύο μεριές, αφού ο καθένας έμενε στις απόψεις του (Ουρανός σε αντίθεση με Ερμή), αδυναμία δέσμευσης σε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο (ο Ουρανός του τετραγώνιζε την Αφροδίτη μου), σε κάποιο βαθμό αμφιβολία και αμφισβήτηση –με την καλή έννοια της αμφισβήτησης- (Πλούτωνάς του σε τετράγωνο με τον Δία μου), σκληρότητα λόγων κάποιες φορές (Πλούτωνας μου σε όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Ερμή του). Αυτά τα ολίγα αν μιλήσουμε μόνο για Ουρανό και Πλούτωνα σε συναστρία
Από τις διελεύσεις της ημέρας του "τέλους", η σύνοδος του Ήλιου μου με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα νομίζω ότι ήταν η τελευταία πράξη της σκηνής. Λειτούργησα ενστικτωδώς και κινήθηκα αντίθετα από αυτά που έκανα τόσο καιρό.
Ορίστε που με έκανες να ξεσκονίσω την συναστρία :toung:
-
02-11-2007, 11:05 PM #26
αρα σε μια συναστρια ειναι πολυ δυνατη η παρουσια του...δηλαδη αν εγω εχω τον Πλουτωνα και ο αλλος εχει τους πλανητες που κανουν οψη με αυτον,θα εχω εγω το πανω χερι?μου εχει συμβει σε συναστρια ο αλλος να εχει τον Ηλιο του σε τριγωνο με πλουτωνα μου,και τετραγωνο με την Αφροδιτη του και τετραγωνο με το μεσουρανημα,αλλα μονο το πανω χερι δεν ειχα,κολλημενη εμεινα και εκεινος....ενα ημιτετραγωνο στην συναστρια εχει την ιδια ενταση με ενα τετραγωνο,ξερω οτι απο αποψη οψεων η πρωτη ειναι πιο αδυναμη,αλλα οταν εχεις να κανεις με τον Πλουτωνα....!!μηπως αλλαζουν τα πραγματα με αφορμη το ημιτετραγωνο που παιρνει σαν παραδειγμα η Kia
-
03-11-2007, 12:41 AM #27
¶στρολογικά ο Ουρανός είναι ο κύριος υπεύθυνος των ξαφνικών γεγονότων στη ζωή μας ανάλογα με τη διελαύνουσα θέση του και ο Πλούτωνας για πιο υποχθόνια και διαβρωτικά έως μοιραία γεγονότα. Στη Συναστρία ενός ζεύγους η γεννέθλια θέση στον αστρολογικό χάρτη και οι όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες δεν έχει τόσο μεγάλη επίδραση όσο άλλων πλανητών όπως Ερμής, ¶ρης, Αφροδίτη. Ωστόσο, την εποχή αυτή και ο Ουρανός και ο Πλούτωνας δεν είναι φιλικά διατεθειμένοι απέναντι στους Παρθένους.
:embarrest
-
03-11-2007, 08:14 PM #28
Προς Τοξοτάκι
Σε ένα από τα πρώτα ποστ αναφέρεται το εξής
Οταν η παρουσια του Πλουτωνα ειναι εντονη, τοτε το ατομο του Πλουτωνα, προσπαθει να μεταμορφωσει, να μεταλλαξει, να διεισδυσει στον εσωτερικο κοσμο του αλλου και να του επιβληθει, κυριως μεσω ψυχολογικων διαδικασιων.
-
04-11-2007, 01:34 AM #29
αυτο απο ποιο αρθρο ειναι??παντος μαλλον δικιο ειχε...
-
04-11-2007, 01:51 AM #30
Ένα από τα πρώτα ποστ του συγκεκριμένου θέματος.... μετάβαινε σε πεΡΙκαλώ στην πρώτη σελίδα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.