- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
-
01-11-2007, 08:57 PM #11
Re: Ανάδρομος ¶ρης και πιθανές πολιτικές ανακατατάξεις;
Πάντως σύμφωνα με τον Αργοναύτη ο άρης του Βενιζέλου είναι στον κριο και όχι στον καρκίνο..
Στην περίπτωση που ο Βενιζέλος έχει άρη στον καρκίνο(πάλι περίεργο μου φαίνεται ) υπάρχει πρόβλημα όντως...
Πάλι θα έλεγα μάλλον ωροσκόπο κριο με αρη στον 5ο???
Ή ωροσκόπο ζυγό με άρη στον 10ο ή 11ο???
Αλλα θα πίστευα περισσότερο το πρώτο... χωρίς βεβαιότητα όμως
-
01-11-2007, 10:07 PM #12
Re: Ανάδρομος ¶ρης στον Καρκίνο
'Εχω κάποια έρευνα αν δεν κάνω λάθος του Claude Weiss, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τον συγγραφέα. Μπορώ να ψάξω μέσα στο χάος μου να το βρω, αλλά δεν θα'ναι γρήγορη η εύρεση :bigsmile: Δεν θα την έλεγα καν στατιστική, αλλά έρευνα που ο Weiss εξετάζει μια σειρά από κανονικούς πολέμους που όταν ξεκίνησαν ή είχαν άδοξο τέλος ή καθυστέρησαν πάρα πολύ να ολοκληρωθούν.
Απαντώ επίσης στα ερωτήματα των υπόλοιπων και κλείνω από την πλευρά μου προς τα παρόν :
Γιώργος Παπανδρέου - γεννήθηκε 16/6/1952, 12.40 μμ, Minneapolis/Minesota, USA
Βαγγέλης Βενιζέλος - γεννήθηκε 1/1/1957, 1.55 πμ, Θεσσαλονίκη.
Η πρώτη πηγή (ώρα Παπανδρέου) είναι περισσότερο επιβεβαιωμένη.
Η δεύτερη (του Βενιζέλου) αμφισβητείται.
Με αυτή την ώρα όμως :
Ο Ωροσκόπος δεν είναι απλά στο Ζυγό, αλλά στις 26 μοίρες περίπου, μοίρες με ιδιαίτερη σημασία και ο Σκορπιός καλύπτει όλο τον 1ο οίκο ουσιαστικά.
Το ζήτημα της ώρας θέλει διερεύνηση, αλλά όπως θα προσέξατε στο δημοσίευμά μου δεν χρησιμοποίησα στοιχεία που εξαρτώνται από την ακριβή ώρα γέννησης του Βενιζέλου κι αυτό δεν το κάνω ποτέ όταν δεν είμαι σίγουρος για την ώρα.
Μπορείτε να παρατηρήσετε καταρχήν τις υποτιμημένες όψεις του Πλούτωνα στο γενέθλιο του (που παραμένουν ανεξαρτήτως ώρας) :
'Ηλιος-ενάμισι τετράγωνο με Πλούτωνα
'Αρης ενάμισι τετράγωνο Πλούτωνα
Ερμής χιαστί Πλούτωνα, να υπογραμμίζουν την έντονα θεληματική προσωπικότητα γεμάτη φιλοδοξία και πείσμα, κάτι που πολύ συχνά δείχνει και ο ανατέλλων Σκορπιός, και φυσικά ο 'Ηλιος, η Σελήνη, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε όψη με 'Αρη στον Κριό. Επίσης θα δούμε το τρίγωνο Ερμή/Δία
(ο ρήτορας), το μισό τετράγωνο Ερμή/Κρόνου (ο συντηρητικός ορθολογιστής καθηγητής) και άλλα πολλά στοιχεία που δεν έχω το χρόνο να περιγράψω.
Ας βασιστείτε σε στοιχεία που είναι ανεξάρτητα από την ακριβή του ώρα γέννησης.
-
01-11-2007, 10:14 PM #13
Re: Ανάδρομος ¶ρης στον Καρκίνο
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-11-2007, 10:39 PM #14
Μιλάμε για ενδοκομματικό πόλεμο, όπου πολλοί που βιάστηκαν να πάρουν το μέρος του ''νικητή'' αναδιπλώθηκαν ήδη όπως φαινομενικά πισωγυρίζει ο ανάδρομος 'Αρης. ιδού όμως ένας άλλος πόλεμος, αυτή τη φορά όχι κομματικός, αλλά πραγματικός, στα σύνορα Τουρκίας - Ιράκ. Υπενθυμίζω ότι ο Ωροσκόπος της Τουρκίας βρίσκεται στις 8 μοίρες Καρκίνου...Ο 'Αρης από διέλευση αυτή τη στιγμή στις 11 μοίρες Καρκίνου σε σύνοδο και με τον Πλούτωνα της Τουρκίας. Αποτέλεσμα ; Βία, καταστροφή, φανατισμός.
Πόλεμος στα σύνορα Τουρκίας-Ιράκ
-
02-11-2007, 10:17 AM #15
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
02-11-2007, 12:18 PM #16
H αντίθεση του διελαύνοντα Αρη με τους πλανήτες του Βενιζέλου στον Αιγόκερο βγάζουν έντονη επιθετικότητα και αν δούμε το Ηλιακό ωροσκόπιο ο Αρης τώρα διελεύνει απο τον 12ο (οίκος των κρυφών πραγμάτων)που δείχνει και ενεργοποίηση του παρασκηνίου.
Στη διέλευση αυτή και στην ανάδρομη κίνηση θα υπάρξουν καθυστερήσης και θα πρέπει να προσέξει την ενέργεια που αυτή η διέλευση βγάζει γιατί εκτός απο την δημιουργική πλευρά μπορεί να φέρει και ατυχίες.
Ογενέθλιος Πλούτωνας μπορεί να μου πει κάποιος αν ειναι στον Λέοντα
-
02-11-2007, 02:45 PM #17
-
02-11-2007, 03:22 PM #18
-
02-11-2007, 05:07 PM #19
Ναι, αυτή είναι μια διέλευση σκληρότητας, και απόλυτης συμπεριφοράς. 'Εγινε ακριβής γι'αυτόν στις αρχές Σεπτέμβρη και δείχνει καθαρά το πόσο σίγουρος και απόλυτος εμφανίστηκε για τη νίκη του ο κ.Βενιζέλος αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές στο Ζάπειο. Αν τα αστρολογικά στοιχεία που έχω είναι σωστά όμως, ο κύριος Παπανδρέου θα είναι ξανά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάποιους απ'τους λόγους αστρολογικά τους εξήγησα παραπάνω με επιφυλάξεις.
Αν είχαμε την ακριβή ώρα του θα ήταν πιο ασφαλής η πρόβλεψη, τώρα παραμονεύει και το ενδεχόμενο "πατάτας" αλλά καλύτερα κακή πρόβλεψη
παρά καθόλου πρόβλεψη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.