s
Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 17 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 162

Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;

Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;; Και αν ναι πόσο σας βοήθησε στην εσωτερική σας εξέλιξη;; Αν δεν την βρήκατε τι θέλετε να της πείτε;

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;;

Αγαπητή madcat

Αν και το ερώτημα αυτό δεν εμπίπτει στην λογική, αλλά στην αίσθηση κάποιων στοιχείων, νονίζω πως ναι, την έχω βρει. Εκείνο που ένοιωσα είναι έντονη έλξη και ένα στήριγμα. Σαν να είναι το άλλο μισό! Να ξέρω πως μπορώ να μιλήσω χωρίς λόγια και να κατανοήσω χωρίς προσπάθεια...
    Να είναι πάντα "εκεί" όταν το χρειάζομαι... Νομίζω αυτή η αίσθηση αφορά την αδελφή-ψυχή.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Καλησπέρα....
    και γω πιστεύω ότι την έχω βρει την αδερφή ψυχή μου...ίσως όμως να μην είμαστε ολήρως έτοιμοι για αυτό και για αυτο να αντιμετωπιζουμε κάποιες αναποδιές...αν η εκτίμησή μου είναι σωστή και όντως είναι αυτό που αισθάνομαι ολα θα πάνε καλά...
    Η αδερφή ψυχή σου, είναι κυριολεκτικά το άλλο σου μισό....νιώθεις απερίγραπτη πληρότητα!!!

Όνομα:
    Μαρία

Γλυκειά μου ΜadCat....

Δυστυχώς... δεν έχω βρεί την αδελφή ψυχή ακόμη...

Εχεις κάτι στο μυαλό σου, ώστε να την ξεχωρίσω μέσα στο πλήθος??

φιλάκιααααα
    Prasina_Matia

...Σκόρπιες σκέψεις που ίσως να χαθούν στον άνεμο...

όταν την συναντήσεις την αδεφή ψυχή σου πίστεψε με prasina matia θα το καταλάβεις.....θα το νιώθει όλος σου ο οργανισμός!όλο σου το είναι!
    ..με το καλό λοιπόν σε ολους.....

Τη βρήκα αλλά αυτή δε με βρήκε :biggrin:

Σίγουρα υπάρχει αυτό που ονομάζουμε "αδερφή ψυχή" ή μήπως όλα είναι στο μυαλό μας???
    Μήπως είναι κάτι το ψεύτικο, μια ουτοπία??Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα!!Προσωπικά δεν νομίζω ότι υπάρχει!!Σίγουρα για κάποιους ανθρώπους νιώθουμε μια ιδιαίτερη έλξη ή κάποιο εντονότερο συναίσθημα αλλά δεν νομίζω ότι θα υπήρχε κάποιο άτομο για χάρη του οποίου να δίναμε ακόμα και τη ζωή μας,(!!!)γιατί για μένα αυτό είναι αδερφή ψυχή!!!Το άλλο μας μισό!!!

Κατά καιρούς έχω βρει πολλές φίλες, κολλητές, που τις θεωρούσα την αδελφή ψυχή μου. Ο Αόριστος βέβαια δείχνει ότι δεν τις θέωρώ έτσι πια! Πλέον πιστεύω στη διαφορετικότητα και δε μου αρέσει η φίλη μου να μοιάζει μαζί μου πολύ. (Τα βασικά μου αρκούν.)
    Πιστεύω επίσης πως η έννοια της αδελφής ψυχής μάς προσδίδει μία ασφάλεια, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της εφηβείας. Η "αδελφή ψυχή" , δε μας αφήνει μόνους στον κόσμο. Ακόμα και αν δεν την έχουμε βρει ακόμα, ξέρουμε πως κάποιο άτομο πάνω στη Γη θα μας καταλαβαίνει απόλυτα.
    Να θέσω όμως και ένα ερώτημα: Είμαστε τόσο τυχεροί που θα συναντήσουμε την αδελφή ψυχή μας σε αυτά τα λίγα χρόνια ζωής μας πάνω στη Γη; Και αν το άλλο μου μισό γεννήθηκε πριν 1000 χρόνια;
    Η αλήθεια είναι βέβαια πως όταν συναντάμε μερικά άτομα, δε χρειάζεται καν να συνομιλήσουμε για να καταλάβουμε πως ταιριάζουμε και πως θα κάνουμε πολύ παρέα. Εγώ πλέον, το αποδίδω στην αύρα που εκπέμπει το κάθε άτομο και γιατί όχι; σε κάτι που πρέπει να ζήσει με τη βοήθεια του νέου φίλου του!
    ΥΓ: Βέβαια δε μπορώ να αμφισβητήσω κανέναν που βρήκε την αδελφή ψυχή του, ίσως και να υπάρχει...

Δε θα ελεγα οτι πιστευω στην κλασσικη εννοια της αδελφης ψυχης.. Δλδ ειναι λιγο μπερδεμενη η φραση "το αλλο μισο", απο τη μια θα συμπληρωνει το ατομο και απο την αλλη θα υπαρχουν πολλες κοντρες αφου ο ενας ειναι το αντιθετο του αλλου(??).. Πιστευω στα κοινα ενδιαφεροντα, στη χημεια, κ.λ. Υπηρξε ενα ατομο με το οποια ειχα απολυτη οικιοτητα (κ εκεινη το ιδιο) ανεξηγητα απ'την αρχη της γνωριμιας μας, οτι ξεραμε ο ενας τον αλλο, κατι που δε μου'χε ξανασυμβει, δεν κατεληξε σε σχεση αλλα σε φιλια.. Βεβαια, δε μπορω να ειμαι απολυτος οτι δεν υπαρχει αφου δε το εχω ζησει.. Γι'αυτο, οσοι και οσες ειναι στην κατηγορια μου, συνεχιστε το ψαξιμο!! Οσοι τη βρηκατε ευχομαι ο,τι καλυτερο

Υ.Γ.: Και να απαντησω στην ερωτηση "τι θα της πω;" Οτι ειναι ατυχη που δε με εχει γνωρισει ακομα...!
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by madcat
    Έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας;; Και αν ναι πόσο σας βοήθησε στην εσωτερική σας εξέλιξη;; Αν δεν την βρήκατε τι θέλετε να της πείτε;

Πιστευω πως υπαρχουν πανω απο ενας ανθρωποι που μπορει να ονομασουμε "αδελφη ψυχη",αναλογα με τι ζηταμε σε καθε στιγμη της ζωης μας.Πολλοι ανθρωποι,μπορει να εμφανιστουν στην ζωη μας και να μας ωθησουν σε αλλη κατευθυνση,διαφορετικο τροπο σκεψης κτλ.Αλλα αυτο δεν τους
    κανει "το αλλο μας μισο".Οποτε δεν πιστευω πως κατι τετοιο υφισταται.Τωρα τι θα ελεγα,αν εμφανιζοταν εξ αιφνης;χμμ, μαλλον θα απαιτουσα να με πεισει για το αντιθετο!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 1 of 17 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)