s
Καρκίνος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 50

Re: Καρκίνος

Γεια σας! Καμια ιδεα για το πως να κερδισει μια γυναικα καρκινος (σεληνη-ταυρος, αφροδίτη- καρκίνος, αρης- λεων) εναν αντρα διδυμο (σεληνη- υδροχοος, αφροδίτη- δίδυμος, αρης- καρκινος); :embarrest
    απ΄οτι ξερω δεν ειναι απ'τους καλυτερους συνδυασμους θεωτητικα, αλλα μου αρεσει πραγματικα παρα πολυ...
    Γενικά δεν ειναι απ'τους τυπους των σχεσεων... Αλλά θα εκτιμούσα παρα πολύ καποιες συμβουλες. (Αν ειμαι off topic συγνώμη...):embarrest:unsure:

Quote Originally Posted by sugared View Post
    Γεια σας παιδιά.
    Είμαι νέο μέλος. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θέλω να μάθω πως ακριβώς πρέπει να χειριστώ Έναν Καρκίνο που τις τελευταίες μέρες μου έχει πάρει το μυαλό. Βέβαια εχω σχέση όπως και εκείνος αλλα καταλαβαίνετε τώρα.Σας παρακαλω βοηθήστε με γιατί δεν γνωρίζω και πολλά απο αστρολογία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με πολύ, πολύ, πολύ, πολύ υπομονή και επιμονή και χιούμορ για να μην χαλάς την καρδιά σου.

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Με πολύ, πολύ, πολύ, πολύ υπομονή και επιμονή και χιούμορ για να μην χαλάς την καρδιά σου.
    Συμφωνώ απόλυτα όμως.........................:nuts:

Όνομα:
    Διονυσία

συνφωνώ και εγώ
    θέλει πολύ υπομονή και το αποτέλεσμα αξίζει
    γιατί αν και ψυχοβλάτες αξίζουν και΄δίνουν πολύ αγάπη σε αυτούς που αγαπούν

Όνομα:
    Μαργαρίτα

καλα μα ετσι δεν μπορεις να εχεις πολλα συμπερασματα...ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο λεων και σεληνη στον Αιγοκαιρω...γνωριζω εναν που ειναι λεων με ωροσκοπο τοξοτη και σεληνη στον αιγοκαιρω...δεν ταιριαζουμε καθολου...γνωριζω εναν ιχθυ με ωροσκοπο διδυμο και σεληνη στον Υδροχοο....ενα σου λεω,επαθα...οι οψεις των πλανητων καθως και η οικοθεσια των πλανητων στην συναστρια παιζει ρολο...ολα τα αλλα του στυλ "ειμαι κριος εισαι τοξοτης ελα να κανουμε χωριο!"ειναι πολυ επιφανειακα...γιατι δεν παραθετεις την συναστρια σας μπας και βγαλουμε συμπερασμα?

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    καλα μα ετσι δεν μπορεις να εχεις πολλα συμπερασματα...ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο λεων και σεληνη στον Αιγοκαιρω...γνωριζω εναν που ειναι λεων με ωροσκοπο τοξοτη και σεληνη στον αιγοκαιρω...δεν ταιριαζουμε καθολου...γνωριζω εναν ιχθυ με ωροσκοπο διδυμο και σεληνη στον Υδροχοο....ενα σου λεω,επαθα...οι οψεις των πλανητων καθως και η οικοθεσια των πλανητων στην συναστρια παιζει ρολο...ολα τα αλλα του στυλ "ειμαι κριος εισαι τοξοτης ελα να κανουμε χωριο!"ειναι πολυ επιφανειακα...γιατι δεν παραθετεις την συναστρια σας μπας και βγαλουμε συμπερασμα?
    Compatibility | Widget's Astrology World
    Ελπιζω να λειτουργει το link για τη συναστρια. Εγω εχω γεννηθει 19/07/87 19.55 (ροδος) αυτός 16/06/87 06.00 (αγρίνιο).

Όνομα:
    Μαργαρίτα

δυστυχως δεν μπορει να εμφανιστει και δεν εχω προγραμμα για να κανω...δεν εχεις απο καπου αλλου χαρτη συναστριας που να μπορεις να παραθεσεις?

Όνομα:
    Μαρία

Τελικά της τα φόρεσε της κοπελιάς του ή ακόμα;Με τόσες συμβουλές πάντως ,αν δεν ισχύει το πρώτο είσαι αδικαιολόγητη!

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

[QUOTE=Λευκή;40947]Τελικά της τα φόρεσε της κοπελιάς του ή ακόμα;Με τόσες συμβουλές πάντως ,αν δεν ισχύει το πρώτο είσαι αδικαιολόγητη![/QUOTE}

Ναι το έκανε.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)