s
Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε... - Page 20
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τι ζώδιο είστε

Voters
657. You may not vote on this poll
  • Κριός

49 7.46%
  • Ταύρος

42 6.39%
  • Δίδυμοι

49 7.46%
  • Καρκίνος

69 10.50%
  • Λέων

65 9.89%
  • Παρθένος

55 8.37%
  • Ζυγός

56 8.52%
  • Σκορπιός

69 10.50%
  • Τοξότης

56 8.52%
  • Αιγόκερως

43 6.54%
  • Υδροχόος

48 7.31%
  • Ιχθύς

56 8.52%
Page 20 of 40 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... LastLast
Results 191 to 200 of 393

Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

eimai eimai eimai....... karkinos me oroskopo leonta den to thela eilikrinaaaaaaa eidika ton oroskopo moy...xixi eimai kapsoyra me ena skorpio me oroskopo tayro nomizo diladi..... latreyo na parakoloytho tin kineziki astrologia me kalyptei kata mia ennoia perissotero aytaaaaaaaaa(tha prepe na pw ki alla?)

Ό,τι και αν πεις, όσα και αν πεις, γράφτα με ελληνικούς χαρακτήρες πλιζζζζζζζζζζ :bigsmile:

είμαι ζυγάκι με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη και άρη (και πολλούς άλλους πλανήτες) στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Συνήθως αντιπαθώ τις σκορπίνες με την πρώτη ματιά!

Όνομα:
    Σέβη

έλα ρε είναι καλά παιδάκια τα σκορπάκια!!! Τα καρκινάκια να φοβασαι

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by awake View Post
    είμαι ζυγάκι με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη και άρη (και πολλούς άλλους πλανήτες) στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Συνήθως αντιπαθώ τις σκορπίνες με την πρώτη ματιά!
    Περίεργο μου ακούγεται αφού έχεις ωροσκόπο σκορπιό. Βέβαια και εγώ που έχω ωροσκόπο ιχθύ δεν τρελαίνομαι για άτομα ιχθείς..
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

παρθένος με ωροσκόπο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και αφροδίτη στο ζυγό....έχω καμια ελπίδα????? τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Περίεργο μου ακούγεται αφού έχεις ωροσκόπο σκορπιό. Βέβαια και εγώ που έχω ωροσκόπο ιχθύ δεν τρελαίνομαι για άτομα ιχθείς..

δεν ξέρω πως μου βγαίνει έτσι... πάντως η αλήθεια είναι ότι τώρα που χρονικά είμαι πιο κοντά στον ωροσκόπο μου, έχει βελτιωθεί η κατάσταση! η επιφυλακτικότητα όμως παραμένει...

Quote Originally Posted by colibri View Post
    έλα ρε είναι καλά παιδάκια τα σκορπάκια!!! Τα καρκινάκια να φοβασαι
    η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γνωρίσει καρκινάκια έως τώρα, οπότε δεν έχω άποψη! έχω ακούσει όμως τα χειρότερα! τα πάω τέλεια όμως με κριούς και υδροχόους...

Quote Originally Posted by maer8 View Post
    παρθένος με ωροσκόπο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και αφροδίτη στο ζυγό....έχω καμια ελπίδα????? τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!
    πιστεύω ότι μετά τα 30 (αν δεν τα έχεις περάσει ήδη) θα είσαι σε ιδανικό επίπεδο... Ζυγός και υδροχόος είναι καλός συνδυασμός!

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, αναφέρατε καθένας το ζώδιο του και - αν το θέλετε - δυο τρία λόγια αυτοπαρουσίασης... Στο τέλος μπορούμε να κάνουμε μία στατιστική να δούμε τι ζώδια επισκέπτονται αυτό το site...

Kρατάμε στο μυαλό μας το θέμα μας και συνεχίζουμε χιούμορ ή παρεκκλίσεις στα ανάλογα threads
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Page 20 of 40 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 30 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 94 users browsing this thread. (0 members and 94 guests)