s
Απορία για Πλούτωνα & Κρόνο σε γενέθλιο χάρτη.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Απορία για Πλούτωνα & Κρόνο σε γενέθλιο χάρτη.

Έχω ανάδρομο Πλούτωνα στον 1ο και στην Παρθένο ,βεβαίως η θέση του καθορίζει μια γεννιά αλλά δεν χρωματίζει τον οίκο στον οποίο βρίσκεται;
    Τι να περιμένω απο την σύνοδο που θα κάνει με τον διελαύνοντα Κρόνο απο την Παρθένο;

Re: Απορία για Πλούτωνα & Κρόνο σε γενέθλιο χάρτη.

Αγαπητή φίλη,
    ο Πλούτωνας στον Ωροσκόπο δίνει μοιραία προσωπικότητα, παθιασμένη με τάση να επεμβαίνει στους άλλους και να τους μεταμορφώνει.Επίσης είναι συγκρατημένος αλλά αν τύχει και ξεσπάσει ..γίνεται επικίνδυνος!!Αν τώρα είναι και ανάδρομος βγάζει πολύ μεγάλο πείσμα , εμμονές φοβίες αλλά και ισχυρογνωμοσύνη τρομερή.Αν τον θίξουν ή απομακρύνεται(και το κρατάει όμως) ή επιτίθεται χωρίς να σκεφτεί.Επειδή είναι ευάλωτος σε αρνητικές καταστάσεις πρέπει να προσέχει πολύ τις συναναστροφές του!!(ματιάζεται εύκολα)

Φιλικά
    Βασιλική Κόντη

α[QUOTE[/QUOTE]

Όνομα:
    Σέβη

εγώ που έχω μια σύνοδο 6 μοιρών με κρόνο και πλούτωνα στον όγδοο και στο ζυγό, μου έχουν πει βέβαια ότι ήταν βιαιος θάνατος σε προηγούμενη ζωή αλλά στο τώρα τι γίνεται?

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή colibri

Πιστεύω αυτό που σας είπαν ισχύει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αν οι πλανήτες έχουν να κάνουν με καρμικά στοιχεία.
    Στο σήμερα, η θέση αυτή φέρνει ένα ψυχισμό που πρέπει να αποφορτίζεται από τα βάρη του, ενδεχομένως μία δυνατότητα επενδύσεων σε ακίνητα. ¶λλη εικόνα είναι η προσπάθεια να ελέγχετε τα πάθη σας.

Αλλά ο σύνολο ενός χάρτη και πολλές λεπτομέρειες δίνουν την σαφή μας εικόνα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Μάντεψε...

Ο πλούτωνας μου είναι σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου.. Αυτό σημαίνει ότι στους άλλους φαίνεται να δείχνω έντονα κάποια χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη, ή ακριβώς το αντίθετο?... Οτι δηλαδή όταν προβάλλω τον ωροσκόπο μου (ακριβώς επειδή είναι τετράγωνο η όψη) δεν αξιοποιώ καθόλου τις ιδιότητες αυτού του πλανήτη..?
    ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

κ. Κόντη ΄
    όπως τα λέτε είναι,πράγματι μεταμορφώνω τους δίπλα μου,ξεσπάω σπάνια αλλά όταν συμβεί είναι να με φοβάσαι, είμαι πεισματάρα και ισχυρογνώμων φοβίες είχα ως τα 19 μου χρόνια τώρα δεν νομίζω βέβαια αυτό εξαρτάται και απο άλλα σημεία στο χάρτη μου.Οταν απομακρύνομαι απο κάτι δεν γυρίζω πίσω και δεν ξεχνάω,ματιάζομαι εύκολα , αλλά τα τελευταία χρόνια με κάποιες ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης νομίζω ότι το περνάω ελαφρύτερα. Να σας πώ ακόμη ότι έχω και ανάδρομο Ουρανό στον 1ο και στην παρθένο και αν τον προσθέσεται στα παρπάνω είμαι και απρόβλεπτη κανοντάς με περισσότερο μοιραία στις σχέσεις μου.
    Τώρα βέβαια τι θα γίνει όταν ο διελαύνων Κρόνος φτάσει στην 12η μοίρα Παρθένου που έχω Πλούτωνα προσπαθώ να βρώ μέσα απο την αστρολογία

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by Ιφιγένεια View Post
    Ο πλούτωνας μου είναι σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου.. Αυτό σημαίνει ότι στους άλλους φαίνεται να δείχνω έντονα κάποια χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη, ή ακριβώς το αντίθετο?... Οτι δηλαδή όταν προβάλλω τον ωροσκόπο μου (ακριβώς επειδή είναι τετράγωνο η όψη) δεν αξιοποιώ καθόλου τις ιδιότητες αυτού του πλανήτη..?
    ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
    Αγαπητή Ιφιγένεια

Μία τόσο έντονη όψη προς τον ωροσκόπο σας, σίγουρα αναδεικνύει ένα χρώμα "πλουτώνιο" αλλά και σας πιέζει να εκφραστείτε πιο επιβλητικά, από τον τρόπο που προβάλλει η ανάγκη του ζωδίου του ωροσκόπου σας.
    Ποτέ ένα τετράγωνο δεν μένει ανεκμετάλλευτο, γιατί μας προκαλεί διαρκώς να βγάλουμε τις ανάγκες του.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Να ρωτησω και εγω τι γινεται που εχω τον Πλουτωνα στον 2 οικο συνοδο με τον ηλιο (Ζυγο) αλλα και συνοδο με Αρη???

Quote Originally Posted by original72 View Post
    Να ρωτησω και εγω τι γινεται που εχω τον Πλουτωνα στον 2 οικο συνοδο με τον ηλιο (Ζυγο) αλλα και συνοδο με Αρη???
    Δεν γνωρίζω να απαντήσω συγκεκριμένα γι'αυτήν την τριπλή σύνοδο στον 2ο οίκο σου.Υπάρχει όμως ένα άρθρο στο φόρουμ ''Οι ηλιακές σύνοδοι και η ισχύς τους'' που μπορεί να σε βοηθήσει.

Σύνοδος Πλούτωνα - Ηλίου
    Είστε μοναχικοί και βαριά διορατικοί ως προς τις ψυχικές σας δυνάμεις και εκείνες των άλλων. Η ζωή σας φτάνει συχνά σε κρίσιμα σημεία, όμως τα καταφέρνετε και ξαναγεννιέστε από τις στάχτες σας, σαν τον παροιμιώδη φοίνικα για να πετάξετε ψηλότερα. Σε στιγμές απελπισίας φτάνετε σε έσχατο σημείο για να αντλήσετε και πάλι από μέσα σας τη δύναμη που χρειάζεστε για να επουλώσετε τις πληγές σας. Οι δημιουργικές σας δυνατότητες είναι τεράστιες, η εσωτερική σας ανάπτυξη ποτέ δε σταματά. Είστε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας, μαζί και ο χειρότερος εχθρός, γιατί βλέπετε και αισθάνεστε τα πάντα έντονα και βαθιά. Πρέπει να προσέξετε να μη χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να εξουσιάσετε άλλους, μόνο και μόνο για τη λαχτάρα σας για δύναμη

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)