s
Ώρα για Πάρτι! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Re: Ώρα για Πάρτι!

Προσπαθω να βρω καποιον να ερθει μαζι μου και κατα προτιμηση να οδηγει γιατι μου πεφτει μακρια, μεχρι τωρα ακαρπες οι προσπαθειες μου αν τα καταφερω θα ερθω
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Δήμητρα

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Προσπαθω να βρω καποιον να ερθει μαζι μου και κατα προτιμηση να οδηγει γιατι μου πεφτει μακρια, μεχρι τωρα ακαρπες οι προσπαθειες μου αν τα καταφερω θα ερθω
    Μία από τα ίδια.....Αν δεν καταφέρω να έρθω...
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!
    Αν εμποδίζαμε τις ανεμοθύελλες να περνούν μέσα από τα φαράγγια, δεν θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομορφιά των σμιλευμάτων τους. (Elisabeth K. Ross)

Όνομα:
    Διονυσία

δυστυχώς δεν με βολεύει
    καλά να περασετε:bigsmile:

Όνομα:
    Γεωργία

Αχ... Κρίμα να μην το ξέρω...
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Αχ... Κρίμα να μην το ξέρω...
    Δεν πειράζει, αν και δεν το είχαμε και κρυφό Την επόμενη φορά...:bigsmile:
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Ζωή και Ζώδια View Post
    Δεν πειράζει, αν και δεν το είχαμε και κρυφό Την επόμενη φορά...:bigsmile:
    Περιμένω με αγωνία!!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Σέβη

Αυτοί που πήγαν θα μας πουν πως τα περάσανε σε εμας που δεν τα καταφέραμε?:bigsmile:

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Αυτοί που πήγαν θα μας πουν πως τα περάσανε σε εμας που δεν τα κταφέραμε?:bigsmile:
    Ετοιμάζει ο ScP μια μικρή παρουσίαση, συμπεριλαμβανομένων και φωτογραφιών. Θα είχε ήδη "ανέβει" αλλά μια ίωση τον κρατά καθηλωμένο και ως εκ τούτου καθυστερεί .
    Σε γενικές γραμμές όμως ήταν μια αρκετά εποικοδομητική βραδιά, καθώς η ατμόσφαιρα οδήγησε όχι σε ...ξεσάλωμα αλλά σε αρκετές γνωριμίες και πολλές ανταλλαγές απόψεων (το ξεσάλωμα έγινε στην συνέχεια και μετά τις 03.00 στου Ψυρρή, από όσους αντέχαν να περιμένουν τον κ. Μέλλο).

Βλέπεις, η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να μας λύνει τα χέρια αλλά από την άλλη έχει και τα αρνητικά της. Για να καταλάβεις, με πολλούς από τους συνεργάτες του περιοδικού (είτε από την σύνταξη είτε από το τεχνικό μέρος), παρ' όλο που εκδίδεται ήδη 2 χρόνια, η επαφή είναι μόνο μέσω διαδικτύου. Έτσι ήταν μια καλή ευκαιρία για ...γνωριμία, έστω και μετά από 2 χρόνια συνεργασίας.

Ποτό υπήρχε, μπουφές υπήρχε, μουσική υπήρχε, καλοί και ενδιαφέροντες οι παρευρισκόμενοι.
    Η βροχή δυσκόλεψε βέβαια κάποιους, οι οποίοι τηλεφωνικώς δήλωσαν την αδυναμία τους να παραβρεθούν (δεν εμπόδισε άλλους όμως )

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι υπήρχε συνεχής ροή προσέλευσης από τις 21.00 που είχαμε πει έως και την ...01.30.
    Μας έλειψε και ο εκδότης-διευθυντής μας, από ένα σημείο και μετά, αλλά η παρουσία του στην εκπομπή του ALTER ήταν εξίσου σημαντική.
    Αυτά τα ολίγα, να δούμε πότε θα δεήσει και ο admin να ανεβάσει τις φωτό
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Όνομα:
    Βασίλης

Εγώ πάντως απογοητεύτηκα λίγο... Το πάρτι έλεγε προσέλευση από τις 21:00, πήγα στις 22:00 και βρήκα πολύ λίγο κόσμο... Στην αρχή με σύστησε ο Δ.Μέλλος στους Κους ¶ρχο και Σούρδη και έγινε μία σχετική συζήτηση στη συνέχεια υπήρχε μία μονοτονία, καθώς δε γνωριζόμασταν μεταξύ μας... Θα έπρεπε να βρεθεί πιστεύω κάποιος τρόπος να συστήνεται με κάποιο τρόπο ο καθένας για να μπορούμε να γνωριζόμαστε... Μία δυνατότητα είναι να φοράει ο καθένας το καρτελάκι με το user name του (sic)
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Κυριακή

Φετος δεν μπορεσα να ερθω, ωστοσο, αντιστοιχο προβλημα υπηρχε και περυσι.
    Ναι, ενα καρτελακι με το ονομα χρηστη θα βοηθουσε να ξεπεραστει η οποια αμηχανια! :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)