- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 50
Thread: Καρκίνος
-
14-10-2007, 04:26 PM #1
Καρκίνος
Γεια σας παιδιά.
Είμαι νέο μέλος. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θέλω να μάθω πως ακριβώς πρέπει να χειριστώ Έναν Καρκίνο που τις τελευταίες μέρες μου έχει πάρει το μυαλό. Βέβαια εχω σχέση όπως και εκείνος αλλα καταλαβαίνετε τώρα.Σας παρακαλω βοηθήστε με γιατί δεν γνωρίζω και πολλά απο αστρολογία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
14-10-2007, 04:33 PM #2
Re: Καρκίνος
1)Δεν είναι μηχάνημα για να τον χειριστείς...:unsure:
2)Απ τη στιγμή που και οι δύο έχετε σχέση,προσωπικά όχι,δεν καταλαβαίνω,δεν ξέρω για τους άλλους(Μα που ζω επιτέλους;; :blink: )
3)Ευτυχώς που δεν ξέρεις,που να ήξερες κιόλας!:notrust:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
14-10-2007, 04:41 PM #3
Καλά ρε Λευκη δεν ειπαμε και τιποτα μην μας δείρεις κιολας. Ούτω ή ¶λλως αν ήξερα δεν θα έμπαινα σε αυτό το site.
-
14-10-2007, 04:46 PM #4
Καλά,δεν σου το απαγορεύει και κανένας κανόνας ,προσωπική μου άποψη αποτελούσε.Να ξέρεις πάντως μια και ρωτάς πως ο καρκίνος άπαξ και προσκολληθεί κάπου με τη δαγκάνα του, προτιμά να κοπεί η δαγκάνα παρά να απαγκιστρωθεί,κοινώς δεν αφήνει εύκολα μια σχέση,ειδικά αν πρόκειται για κάτι άλλο και μάλιστα εφήμερο.Το κερατάκι του το ρίχνει σωματικά αλλά πνευματικά δεν πρόκειται να απιστήσει απ αυτό που θεωρεί πως είναι η ασφάλεια και η φωλιά του.
Ελπίζω να σε βοήθησα
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
14-10-2007, 09:02 PM #5
Αγαπητή sugared ρίξε μια ματια εδώ
και σε αυτό Αποπλανήστε τους... - Αστρολογία για όλους
-
15-10-2007, 12:09 PM #6
-
18-10-2007, 03:34 PM #7
πάντως ζωδιακά ταιριάζεται εκ πρώτης όψεως!!Για μένα- και μιλάω από εμπειρία- ένα βασικό στοιχείο είναι να μην ταϊσεις τις ανασφάλειες ενός καρκίνου γιατί την ίδια ώρα έφυγε!!
-
18-10-2007, 05:59 PM #8
γνώμη μου: αν δεν έχεις φόβο να διαταράξεις τη σχέση σου (χτυπώ τα ταυρίσια αντανακλαστικά) και δεν έχεις πρόβλημα να είσαι για πάντα το δεύτερο πρόσωπο (ο καρκίνος δεν αφήνει τη σχέση του αν μπορεί απλά να τσιλιμπουρδίσει) τότε....τότε μάλλον έχεις πολλούς πλανήτες στους διδύμους...:P...
-
18-10-2007, 06:55 PM #9
Φόβος διατάραξης με την έννοια του χωρισμού δεν υπάρχει γιατί δεν πρόκειται να το αφήσω να συμβεί απλά φοβάμαι μήπως προχωρώντας με τον καρκίνο αισθανθώ παραπάνω πράγματα. Δηλαδή φοβάμαι τον εύτό μου. κι γιαυτό το σκέφτομαι. Πάντως σε ευχαριστώ. τι εννοείς έχω πολλούς πλανήτες στους διδύμους; Γιαίείμαι νέο μέλος και τώρα μαθαίνω.
-
18-10-2007, 07:51 PM #10
Εννοώ πως άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη....Τόσοι και τόσοι κατηγορούν τους διδύμους για απιστίες και ανηθικότητες. Τουλάχιστον αυτοί απλά παιχνίδια κάνουν.
Ενώ voila οι πιστοι και σταθεροι καρκίνοι και ταύροι.
(Για να μην αρχίσω για τους ιχθείς και δεν μαζευομαι)My life has no purpose . . . my life has no direction . . . no aim . . . no meaning . . . and yet I'm happy . . . I can't figure it out . . . What am I doing right?
Charles Schulz (τοξότης φυσικά)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.