- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 26
Thread: Ωροσκόπος στα δίδυμα αδέλφια
-
12-10-2007, 04:12 PM #1
Ωροσκόπος στα δίδυμα αδέλφια
Απορία που μου γεννήθηκε από το ποστ της Μαίρης στο άρθρο Ανταγωνιστικό Ωροσκόπιο
Μπορείτε, όσοι γνωρίζετε, να μου/μας πείτε μας πως στο καλό γίνεται αυτό;
Εφόσον τα παιδιά γεννιούνται την ίδια ώρα, με διαφορά λεπτών, έστω και ελάχιστης ώρας, το λογικό είναι να μην έχουν τον ίδιο ωροσκόπο αν τύχει να πέσει πάνω στην αλλαγή ωροσκόπου (μιας και ανα δίωρο αλλάζει ζώδιο).
Πως γίνεται λοιπόν; :unsure:
-
12-10-2007, 08:24 PM #2
Re: Ωροσκόπος στα δίδυμα αδέλφια
H teacher κάτι μου ανέφερε για αντιστροφή του ωροσκόπου αλλά και εγώ δεν της το συνέχισα και έχω μείνει και εγώ με την απόρία...
-
14-10-2007, 01:14 AM #3
Αγαπητά μέλη
Μάλλον εκ παραδρομής γράφτηκε πως το πρώτο παιδί έχει ωροσκόπο τον 1ο οίκο στη γέννηση διδύμων.
Αυτό που ισχύει και έχουν αποδεχθεί πολλοί αστρολόγοι (όχι όλοι) είναι πως σε μία γέννηση διδύμων, ο πρώτος στην γέννηση έχει ωροσκόπο στον 7ο οίκο κι από εκεί ξεκινά την μέτρηση της οικοθεσίας του. Ο δεύτερος των διδύμων έχει ως ωροσκόπο τον 1ο. Η ώρα θεωρείται αυτή που καταγράφεται ως έναρξη της γέννησης.
Αυτό έχει μία θεωρητική βάση πως το παιδί που γεννιέται πρώτο, έχει στην ουσία συλληφθεί δεύτερο στη σειρά, γι' αυτό και του ανήκει ο απέναντι ωροσκόπος. Ακόμη όμως και σε περιπτώσεις καισαρικής τομής, έχω διαπιστώσει πως τα παιδιά ανήκουν σ'αυτή την κατανομή. Επειδή στην οικογένειά μου έχω ζευγάρια διδύμων, αλλά γνωρίζω και αρκετές περιπτώσεις προσωπικά, έχω στατιστικά καταλήξει πως η θεωρία αυτή ισχύει στο έπακρον. Παρακολουθώ γεγονότα που όντως προκύπτουν με τον τρόπο αυτό.
Κάποιοι αστρολόγοι χρησιμοποιούν τα λίγα λεπτά διαφοράς για να κάνουν ένα δεύτερο ωροσκόπιο στο δεύτερο παιδί. Δεν έχω δει από όσα άτομα έχω παρακολουθήσει στα γεγονότα της ζωής να ισχύει αυτή η περίπτωση. Κι αυτό, γιατί για λίγα λεπτά, δεν έχεις ουσιαστικές διαφορές, όπως με διαφορετικούς οίκους του πρώτου συστήματος. Εκεί, φαίνονται οι προτιμήσεις και οι επιλογές των παιδιών που άμεσα. Έχουν κοινή βάση (ίδιους πλανήτες) αλλά διαφορετική συμπεριφορά (άλλους οίκους).
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
14-10-2007, 01:20 AM #4
Κυρια Σιμου,
Πολυ σημαντικη η διευκρινιση σας! Ευχαριστουμε!
θα ηθελα να ρωτησω τι εννοειτε οταν λετε οτι ωρα γεννησης θεωρειται η εναρξη
γεννησης? Αυτο ισχυει γενικα η μονο για διδυμα?
Στα πιστοποιητικα γεννησης συνηθως γραφεται η ωρα οταν πλεον εχει ολοκληρωθει η γεννα και οχι οταν ξεκιναει.
Ποια ωρα πρεπει να θεωρειται σωστη?
Ευχαρσιτω,
Κρησσα
-
14-10-2007, 01:35 AM #5
Αγαπητή kphssa
Ίσως δεν το διευκρίνησα σωστά. Έναρξη εννοώ όταν σημειώνεται η γέννηση του πρώτου μωρού. Επειδή το δεύτερο έχει κάποια διαφορά. Έχω και περίπτωση όμως με απόσταση σχεδόν μισής ώρας, όπου αλλάζει και ζώδιο ο ωροσκόπος. Εκεί μπορούσα να δω τις διαφορές στην πορεία των παιδιών με τους δύο ωροσκόπους λόγω απόκλισης στις γεννήσεις (σχηματίζοντας δύο διαφορετικά ωροσκόπια), αν και περισσότερο ίσχυε η αντιστροφή με την ώρα γέννησης του πρώτου παιδιού.
Στα θέματα που αναφέρω, έχω μελετήσει κυρίως εφήβους και ενήλικες που έχουν να παρουσιάσουν πλέον γεγονότα στη ζωή.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
14-10-2007, 02:52 AM #6
Ενδιαφέρουσα αυτή η θεωρία κυρία Σίμου. Κατατοπιστική η διευκρίνησή σας!
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ένα εκ των διδύμων παιδιών δεν γνωρίζει αυτή την τοποθέτηση και ζητά έναν χάρτη με τα στοιχεία γέννησής του κανονικά και αναφέρει ως ώρα αυτήν που έχει καταγεγραφεί στο πιστοποιητικό;
Επίσης, έστω ότι ζητά να μάθει τον ωροσκόπο του και του δίνεται το ζώδιο που ανατέλλει στον πρώτο οίκο του: εάν όντως εμφανίζει χαρακτηριστικά του ζωδίου που ανατέλλει στον 1ο, τότε και πάλι θεωρείται ως ωροσκόπος του το ζώδιο που ανατέλλει στον 7ο οίκο του; Ή η αυτή η θεωρία δεν στέκει;
-
14-10-2007, 10:21 AM #7
-
15-10-2007, 01:17 AM #8
Αγαπητή kia
Αν δεν γνωρίζει, θα μάθει λάθος τον ωροσκόπο του. Συνήθως θα αναγνωρίζει πως κάποια στοιχεία τα έχει ο αδελφός του. Όποτε είδα δίδυμα αδέλφια, αναγνωρίσανε ο ένας στοιχεία στον άλλο, αν είχαν μπερδευτεί με τον ωροσκόπο. Στον αστρολόγο το λένε τις πιο πολλές φορές, διότι απορούν με την ίδια μέρα και ώρα γέννησης. Αν ο αστρολόγος χρησιμοποιεί αυτή τη διάκριση, τότε θα είναι πιο ακριβής. Αλλιώς έχει διαφορές και μπορεί να πέσει έξω. Εκτός κι αν δουλεύει με γενικές διελεύσεις πάνω στους γενέθλιους πλανήτες και έτσι δώσει ένα νόημα στις τάσεις. Αλλά αυτό δεν φέρνει ακριβώς τα ίδια γεγονότα.
Σε δύο αγόρια που γνωρίζω,για παράδειγμα, με θέμα στράτευσης, κλητεύθηκαν παράλληλα, αλλά μόνο ο ένας πήγε άμεσα. Ο άλλος πήγε όταν ενεργοποιήθηκε ο δικός του οίκος του στρατού.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
15-10-2007, 01:30 AM #9
Ευχαριστώ πολύ κυρία Σίμου!
Κατατοπίστηκα πλήρως ομολογώ, διότι ήταν ένα μπέρδεμα και δεν το είχα ξανακούσει το συγκεκριμένο θέμα.
-
15-10-2007, 09:26 AM #10
Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η πληροφορία!!!
Φίλες μου δίδυμες (Αιγόκεροι), οι οποίες γεννήθηκαν με καισαρική τομή, απορούν και οι ίδιες με τις διαφορές τους (ο ωροσκόπος τους υπολογίζουν ότι βρίσκεται στο Ζυγό). Θεωρώντας ότι η μία από αυτές έχει ωροσκόπο στον Κριό, εξηγούνται πολλά πράγματα στη συμπεριφορά της σε σχέση με την άλλη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.