s
ΠΑΡΘΕΝΟΣ+8ος ΟΙΚΟΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

ΠΑΡΘΕΝΟΣ+8ος ΟΙΚΟΣ

Καλησπέρα σας ,

Στον χάρτη μου εχω κυβερνήτη του 8ου οίκου την Παρθένο σε μοίρες 16 31'
    Τωρα που Κρόνος θα "μετακομίσει" στην παρθένο θα αντιμετωπίσω προβλήματα στα θέματα που αφορούν τον 8ο οίκο ...και αν ναι ποια μπορεί να ειναι αυτα....?? :unsure:
    Ευχαριστώ !!

Όνομα:
    Αντωνία

Re: ΠΑΡΘΕΝΟΣ+8ος ΟΙΚΟΣ

Μην φοβάσαι και θα την βγάλεις καθαρή. Η Παρθένος είναι καλή θέση σχετικά για τον κρόνο. Μπορεί να ασχοληθείς σοβαρά με την μεταφυσική, την έρευνα, κλπ.
    Βέβαια, μια απαισιοδοξία και μια μελαγχολία θα την έχεις πιθανόν. Ελπίζω να μην χρειαστείς δάνειο, ή βοήθεια οικονομική από τρίτους γιατί δεν θα την έχεις. Για 2,5 χρόνια θα πορευτείς με τους δικούς σου πόρους γιαυτό να τους προσέχεις. Κάτι θετικό: Κάπου διάβασα ότι η ψυχή δεν εγκαταλείπει το σώμα σε περιόδους που ο κρόνος βρίσκεται στον 8ο. Το λέω αυτό μεταξύ αστείου και σοβαρού, γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς που το διάβασα αυτό και αν ήταν σοβαρό κέιμενο ή καμιά φιλάδα του κιλού. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό ας μας δώσει τα φώτα του.
    ........... Καλά , δεν είπαμε και να περνάς με κόκκινο συνεχώς, μόνο και μόνο για να το τεστάρεις...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    κατερινα

Κι όταν βρίσκεται ερμής στον 8ο ανάδρομος , να υποθέσω ότι τα πράγματα σε θα είναι ακόμα πιο δύσκολα; Κι όταν βρίσκεται και ο πλούτωνας στον ίδιο οίκο;

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by chandramani View Post
    Κι όταν βρίσκεται ερμής στον 8ο ανάδρομος , να υποθέσω ότι τα πράγματα σε θα είναι ακόμα πιο δύσκολα; Κι όταν βρίσκεται και ο πλούτωνας στον ίδιο οίκο;
    Ένα ένα μας τα βγάζεις, κοπελιά:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    κατερινα

Μάλλον δύο δύο τα βγάζω! Χι Χι Χι

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by chandramani View Post
    Δεν μου φαινεται ιδιαιτερα ασχημο.... Ο Ερμης ειναι κυβερνητης της Παρθενου και ο Πλουτωνας ειναι στον φυσικο του οικο! Ομως μη σε παρω στο λαιμο μου. Διελευση του Κρονου ειναι αυτη. :weird:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    κατερινα

Λες ε; με αυτά που διαβάζω...κάτι ο πλούτωνας, κάτι ο κρόνος κάτι η σύγχυση των χαοτικών γνώσεων τις οποίες δεν έχω ακόμα εμπαιδώσει, μια τρομάρα την έχω πάρει!:bigsmile:

Όνομα:
    white

ουφ! και γω εχω 8 οίκο στην παρθένο! και έχω αγχωθεί ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)