s
ερώτηση κρίσεως.. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Re: ερώτηση κρίσεως..

Quote Originally Posted by mariamilo View Post
    Γειά χαρά σε όλουσ σας..

Θέλω τη γνώμη σας σχετικά με μία σκέψη πού κάνω αυτές τις μέρες..
    Εγώ έχω κάποα στοιχεία στο χάρτη μου τα οποία δείχνουν ότι γενικά με τραβάνε ζώδια του αέρα, πχ έχω 7ο στον υδροχόο, άρη στους διδύμους, κτλ.

Έχω όμως κ κάποια στοιχεία όπως το γεγονός ότι είμαι καρκίνος, έχω σελήνη στους ιχθείς, κτλ, τα οποία δεν συμβαδίζουν καθόλου με τα ζώδια του αέρα σαν τρόπο "λειτουργίας" μέσα σε σχέση.

Ξέρω ότι το σωστό είναι να κοιτάμε διάφορες όψεις που κάνει το ωροσκόπιο του άλλου, αλλά σαν γενική αίσθηση αυτά τα 2 είναι λίγο πως να το πω.."μή συμβατα"?

Καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ...??

Θα σου απαντήσω εμπειρικά. Λέω να ρίξεις ένα "βλέφαρο" στον Αρη σου. Που βρίσκεται. Συνήθως αποκαλύπτει τι τύπο άντρα ψάχνουμε, ποιός μας ταιριάζει.
    Στη συνέχεια κοίταξε ποιό στοιχείο λείπει από τον χάρτη σου (γη; φωτιά).
    Επειδή είσαι Καρακίνος με σελήνη στους ιχθείς (νερό φουλ δηλαδή) ίσως να σου ταιριάζει κάποιος πιο ... γήινος. Γιατί το νερό κάνει τη γη γόνιμη.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Θα σου απαντήσω εμπειρικά. Λέω να ρίξεις ένα "βλέφαρο" στον Αρη σου. Που βρίσκεται. Συνήθως αποκαλύπτει τι τύπο άντρα ψάχνουμε, ποιός μας ταιριάζει.
    Στη συνέχεια κοίταξε ποιό στοιχείο λείπει από τον χάρτη σου (γη; φωτιά).
    Επειδή είσαι Καρακίνος με σελήνη στους ιχθείς (νερό φουλ δηλαδή) ίσως να σου ταιριάζει κάποιος πιο ... γήινος. Γιατί το νερό κάνει τη γη γόνιμη.

Καλά εννοείτε ότι τον ¶ρη τον έχουμε ήδη δει που είναι, απλά ψάχνουμε λίγο πιο πέρα να δούμε μηπως ανακαλύψουμε κάποιο νεο στοιχείο:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Βασικα αυτο(οτι αναλογα με τους πλανητες που ειναι μεσα στον 5 και 7 βρισκεις τι αντρας σε ελκει)πρωτη φορα το ακουω...αντε εσυ μια χαρα εισαι μια σεληνη και εναν ποσειδωνα εχεις,εγω που εχω σχεδον ολους τους πλανητες στον 5 τι να πω?ποτε δεν θα βρω τετοιο ατομο..!!! κοιτα και τα χειρροτερα:toung:
    Δες εδώ http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=4003, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα στο φορουμ. :bigsmile:
    Βάλε στην αναζήτηση 7ος οίκος.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Καλά εννοείτε ότι τον ¶ρη τον έχουμε ήδη δει που είναι, απλά ψάχνουμε λίγο πιο πέρα να δούμε μηπως ανακαλύψουμε κάποιο νεο στοιχείο:bigsmile:

Χαχα!! Ναι βέβαια τον ¶ρη τον κοιτάξαμε..Πάει αυτό το στοιχείο..Το εξακριβώσαμε!

Όσον αφορα τον 5ο τώρα..Είναι στο Τοξότη κ έχω όπως προείπα τον Ποσειδώνα εκεί ανάδρομο (αυτό δεν το διευκρίνησα πρίν,χιχι)!

Όσον αφορά τις όψεις του Ποσειδώνα:
    Τρίγωνο με Δία (καλό μου ακούγεται αυτό..)
    Αντίθεση με ¶ρη (μμμ...)
    Τετράγωνο με Κρόνο :weird:
    Τρίγωνο με Ερμή
    Χιαστή με Ήλιο
    Ημιεξάγωνο με Ουρανό.

ο πέμπτος είναι των σχέσεων και του ρομάντζου', ε? και ο 7ος είναι του γάμου με τιν έννοια τη νομική αν δε κάνω λάθος έτσι?
    when there is a will..there is a way...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΙΧΘΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΙΣΩΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ . Ο 7ΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΡΙΔΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ .ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ.
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΙΜΑΝΣΗ

Quote Originally Posted by ΘΕΟΔΩΡΟΣ View Post
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΙΧΘΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΙΣΩΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ . Ο 7ΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΡΙΔΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟΣ ΣΟΥ .ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ.
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΙΜΑΝΣΗ
    Μπορείς να γράφεις με μικρά γράμματα είναι στους κανονισμούς του forum..:bigsmile:

Σέυχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά το ότι έρχετε σε αντίδραση ο 7ος με τον ήλιο μου τι σημαίνει κ πώς ακριβώς το 'βλέπεις' αυτο? (εννοώ φαίνεται στο χάρτη μου ή συμβαίνει κάτι άλλο??)

Quote Originally Posted by mariamilo View Post
    Ναί τό ότι με τραβάνε όμως σημαίνει κ ότι ταιριάζω? Αυτό εννοώ..οτι εμένα μπορεί να με τραβάει πχ ένας υδροχόος (έχω 7ο στον υδροχόο), αλλά μέχρι στιγμής έχει αποδειχτέι ότι είναι δύσκολο να κρατήσει μία σχέση με έναν υδροχόο γιατι εγώ θέλω περισσότερο "κοντα", απο ότι θελουν κατά βάση τα ζώδια του αέρα..
    Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα παιχνιδάκια με τις λέξεις πάντα μου άρεσαν...

Μια ερώτηση, για να δώσουμε και την κατάλληλη απάντηση, αν και πιστεύω πως η panther απάντησε πολύ καλά.

Τι κοιτάζουμε στη συνατρία; Αν ταιριάζουμε ή αν συμφωνούμε; Γιατί το ένα δεν αποτελεί ούτε ικανή ούτε αναγκαία συνθήκη για το άλλο.

Μπορείς να ταιριάζεις χωρίς να συμφωνείς και να συμφωνείς χωρίς να ταιριάζεις. Επίσης, γίνεται να έχεις και τα δύο ή να μην έχεις κανένα από τα δύο.

Το τι σε τραβάει ενδεχομένως να μην έχει να κάνει με τίποτε από τα δύο.

Επειδή έγινε μια μικρή αναφορά στους οίκους, να πω πως εντύπωσή μου είναι πως ο 5ος μάλλον σχετίζεται με το "ταιριάζω" και ο 7ος με το "συμφωνώ".
    Αν και δεν το έχω λήξει, ομολογουμένως.

Πάντως ενδιαφέρουσα η απορία.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by panther View Post
    Δες εδώ http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=4003, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα στο φορουμ. :bigsmile:
    Βάλε στην αναζήτηση 7ος οίκος.
    Ax σε ευχαριστω πολυ για την παραπομπη στο αρθρο,αλλα δεν σκοπευω να παντρευτω,με το να βρω καποιον δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε κατι σοβαρο..τι να περιμενεις απο μια τοξοτινα με ακμη 7 στον υδροχοο και τον κυβερνητη ουρανο στον 5 οικο σε συνοδο με ολους σχεδον τους πλανητες:bigsmile:!?

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Ax σε ευχαριστω πολυ για την παραπομπη στο αρθρο,αλλα δεν σκοπευω να παντρευτω,με το να βρω καποιον δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε κατι σοβαρο..τι να περιμενεις απο μια τοξοτινα με ακμη 7 στον υδροχοο και τον κυβερνητη ουρανο στον 5 οικο σε συνοδο με ολους σχεδον τους πλανητες:bigsmile:!?

Μα δεν σου έκανα την παραπομπή για να παντρευτείς
    Τι να πω και εγώ με τον Ουρανό μέσα στον 7ο οίκο μου??:toung:
    Voltaire

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Δεν ξέρω γιατί, αλλά τα παιχνιδάκια με τις λέξεις πάντα μου άρεσαν...
    Πάντως ενδιαφέρουσα η απορία.
    Σ'ευχαριστώ! Ναί κ εμένα μου άρεσουν αυτά τα παιχνιδάκια με τις λέξεις, αν κ η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζουν κάποιες φορές, όπως τώρα πχ!

Σίγουρα μπορείς να συμφωνείς κ να διαφωνείς κ να ταιριάζεις κ να μη ταιριάζεις, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που "ένιωσες" την απορία μου κ τον προβληματισμό μου!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)