- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
Thread: ΠΑΡΘΕΝΟΣ+8ος ΟΙΚΟΣ
-
20-07-2007, 02:28 PM #1
ΠΑΡΘΕΝΟΣ+8ος ΟΙΚΟΣ
Καλησπέρα σας ,
Στον χάρτη μου εχω κυβερνήτη του 8ου οίκου την Παρθένο σε μοίρες 16 31'
Τωρα που Κρόνος θα "μετακομίσει" στην παρθένο θα αντιμετωπίσω προβλήματα στα θέματα που αφορούν τον 8ο οίκο ...και αν ναι ποια μπορεί να ειναι αυτα....?? :unsure:
Ευχαριστώ !!
-
21-07-2007, 03:10 AM #2
Re: ΠΑΡΘΕΝΟΣ+8ος ΟΙΚΟΣ
Μην φοβάσαι και θα την βγάλεις καθαρή. Η Παρθένος είναι καλή θέση σχετικά για τον κρόνο. Μπορεί να ασχοληθείς σοβαρά με την μεταφυσική, την έρευνα, κλπ.
Βέβαια, μια απαισιοδοξία και μια μελαγχολία θα την έχεις πιθανόν. Ελπίζω να μην χρειαστείς δάνειο, ή βοήθεια οικονομική από τρίτους γιατί δεν θα την έχεις. Για 2,5 χρόνια θα πορευτείς με τους δικούς σου πόρους γιαυτό να τους προσέχεις. Κάτι θετικό: Κάπου διάβασα ότι η ψυχή δεν εγκαταλείπει το σώμα σε περιόδους που ο κρόνος βρίσκεται στον 8ο. Το λέω αυτό μεταξύ αστείου και σοβαρού, γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς που το διάβασα αυτό και αν ήταν σοβαρό κέιμενο ή καμιά φιλάδα του κιλού. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό ας μας δώσει τα φώτα του.
........... Καλά , δεν είπαμε και να περνάς με κόκκινο συνεχώς, μόνο και μόνο για να το τεστάρεις...Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
12-10-2007, 02:26 AM #3
Κι όταν βρίσκεται ερμής στον 8ο ανάδρομος , να υποθέσω ότι τα πράγματα σε θα είναι ακόμα πιο δύσκολα; Κι όταν βρίσκεται και ο πλούτωνας στον ίδιο οίκο;
-
12-10-2007, 10:31 AM #4
-
12-10-2007, 02:48 PM #5
Μάλλον δύο δύο τα βγάζω! Χι Χι Χι
-
12-10-2007, 02:54 PM #6
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
13-10-2007, 12:51 PM #7
Λες ε; με αυτά που διαβάζω...κάτι ο πλούτωνας, κάτι ο κρόνος κάτι η σύγχυση των χαοτικών γνώσεων τις οποίες δεν έχω ακόμα εμπαιδώσει, μια τρομάρα την έχω πάρει!:bigsmile:
-
12-06-2008, 04:08 AM #8
ουφ! και γω εχω 8 οίκο στην παρθένο! και έχω αγχωθεί ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.