s
ερώτηση κρίσεως..
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 21

ερώτηση κρίσεως..

Γειά χαρά σε όλουσ σας..

Θέλω τη γνώμη σας σχετικά με μία σκέψη πού κάνω αυτές τις μέρες..
    Εγώ έχω κάποα στοιχεία στο χάρτη μου τα οποία δείχνουν ότι γενικά με τραβάνε ζώδια του αέρα, πχ έχω 7ο στον υδροχόο, άρη στους διδύμους, κτλ.

Έχω όμως κ κάποια στοιχεία όπως το γεγονός ότι είμαι καρκίνος, έχω σελήνη στους ιχθείς, κτλ, τα οποία δεν συμβαδίζουν καθόλου με τα ζώδια του αέρα σαν τρόπο "λειτουργίας" μέσα σε σχέση.

Ξέρω ότι το σωστό είναι να κοιτάμε διάφορες όψεις που κάνει το ωροσκόπιο του άλλου, αλλά σαν γενική αίσθηση αυτά τα 2 είναι λίγο πως να το πω.."μή συμβατα"?

Καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ...??
    when there is a will..there is a way...

Όνομα:
    Ιουλία

Re: ερώτηση κρίσεως..

Quote Originally Posted by mariamilo View Post
    Γειά χαρά σε όλουσ σας..

Εγώ έχω κάποα στοιχεία στο χάρτη μου τα οποία δείχνουν ότι γενικά με τραβάνε ζώδια του αέρα, πχ έχω 7ο στον υδροχόο, άρη στους διδύμους, κτλ.

Έχω όμως κ κάποια στοιχεία όπως το γεγονός ότι είμαι καρκίνος, έχω σελήνη στους ιχθείς, κτλ, τα οποία δεν συμβαδίζουν καθόλου με τα ζώδια του αέρα σαν τρόπο "λειτουργίας" μέσα σε σχέση.

Ξέρω ότι το σωστό είναι να κοιτάμε διάφορες όψεις που κάνει το ωροσκόπιο του άλλου, αλλά σαν γενική αίσθηση αυτά τα 2 είναι λίγο πως να το πω.."μή συμβατα"?

Επειδή, ψιλομπερδεύτηκα μιλάς για συναστρία ή για το γενέθλιο χάρτη σου?
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

χεχε..!
    Μιλάω για το χάρτη μου..όλα τα στοιχεία που ανέφερα είναι στο χάρτη μου..Κ λέω..Αυτά μεταξύ τους δεν είναι λίγο μη συμβατα, υπό την έννοια ότι δεν ταιριάζουν? (νερό-αέρας)

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι θα με τραβάνε ζώδιο με στοιχεία του αέρα, αλλα δε θα μπορώ να έχω κ πολύ καλές σχέσεις μαζί τους από τη στιγμή πού τα άλλα στοιχεία μου ζητάνε άλλα στοιχεία..Καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να πω...??

Όνομα:
    Ιουλία

Γειά χαρά σε όλουσ σας..

Το ποιά ζώδια σε τραβάνε ερωτικά ή για σχέση ή για γάμο, τα βλέπεις από τον 5ο, 7ο και τις ακμές!

Εσύ λες ότι έχεις σελήνη στους Ιχθείς. Η Σελήνη σε γυναικείο χάρτη δηλώνει το πως συμπεριφέρεται μια γυναίκα από συναισθηματική άποψη και σαν μανούλα. Αλλά, ακόμα και αν θες να δεις αν ταιριάζεις με τον άλλον θα πρέπει να κάνεις σεληνιακή συμβατότητα, γιατί μπορεί ο άλλος πχ. να είναι κριός με Αιγόκερω και να έχει Σελήνη στον Καρκίνο.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Ναί τό ότι με τραβάνε όμως σημαίνει κ ότι ταιριάζω? Αυτό εννοώ..οτι εμένα μπορεί να με τραβάει πχ ένας υδροχόος (έχω 7ο στον υδροχόο), αλλά μέχρι στιγμής έχει αποδειχτέι ότι είναι δύσκολο να κρατήσει μία σχέση με έναν υδροχόο γιατι εγώ θέλω περισσότερο "κοντα", απο ότι θελουν κατά βάση τα ζώδια του αέρα..

Όνομα:
    Ιουλία

Ναί τό ότι με τραβάνε όμως σημαίνει κ ότι ταιριάζω? Αυτό εννοώ..οτι εμένα μπορεί να με τραβάει πχ ένας υδροχόος (έχω 7ο στον υδροχόο), αλλά μέχρι στιγμής έχει αποδειχτέι ότι είναι δύσκολο να κρατήσει μία σχέση με έναν υδροχόο γιατι εγώ θέλω περισσότερο "κοντα", απο ότι θελουν κατά βάση τα ζώδια του αέρα..
    Το ότι η ακμή του 7ου είναι στον Υδροχόο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ο σύντροφος σου ή αυτός που σου ταιριάζει θα είναι στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά ότι μπορεί να είναι κάποιος που θα έχει χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Συν ότι πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και τις όψεις και αν υπάρχουν πλανήτες μέσα στον 5ο και στον 7ο.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Το ότι η ακμή του 7ου είναι στον Υδροχόο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ο σύντροφος σου ή αυτός που σου ταιριάζει θα είναι στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά ότι μπορεί να είναι κάποιος που θα έχει χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Συν ότι πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και τις όψεις και αν υπάρχουν πλανήτες μέσα στον 5ο και στον 7ο.
    Στον 5ο έχω Ποσειδώνα και στον 7ο Σελήνη..Η ακμή του 7ου μου είναι στον Υδροχόο, αλλά η Σελήνη πέφτει στους Ιχθείς στον 7ο..Γίνετε αυτό που μόλις έγραψα ε??:blink:

Όνομα:
    Ιουλία

Στον 5ο έχω Ποσειδώνα και στον 7ο Σελήνη..Η ακμή του 7ου μου είναι στον Υδροχόο, αλλά η Σελήνη πέφτει στους Ιχθείς στον 7ο..Γίνετε αυτό που μόλις έγραψα ε??:blink:
    Ναι φυσικά και γίνεται! Μάλλον θες έναν ευαίσθητο άνδρα, ρομαντικό που να σε προσέχει αλλά να είναι ανεξάρτητος και πρωτοποριακός για να μη βαριέσαι. Δες βέβαια και τις όψεις, την ερμηνεία των πλανητών στους συγκεκριμένους οίκους, και κοίτα τα χαρακτηριστικά
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Ναι φυσικά και γίνεται! Μάλλον θες έναν ευαίσθητο άνδρα, ρομαντικό που να σε προσέχει αλλά να είναι ανεξάρτητος και πρωτοποριακός για να μη βαριέσαι. Δες βέβαια και τις όψεις, την ερμηνεία των πλανητών στους συγκεκριμένους οίκους, και κοίτα τα χαρακτηριστικά
    Καλα νομίζω ότι δε θα μπορούσες να το τοποθετήσεις καλύτερα!!!:bigsmile:
    Να δω πού ακριβώς θα τον βρώ...:toung:
    ¶μα έχεις κανέναν υπόψιν πές μου...χεχε

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Βασικα αυτο(οτι αναλογα με τους πλανητες που ειναι μεσα στον 5 και 7 βρισκεις τι αντρας σε ελκει)πρωτη φορα το ακουω...αντε εσυ μια χαρα εισαι μια σεληνη και εναν ποσειδωνα εχεις,εγω που εχω σχεδον ολους τους πλανητες στον 5 τι να πω?ποτε δεν θα βρω τετοιο ατομο..!!! κοιτα και τα χειρροτερα:toung:

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)