- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 21
Thread: ερώτηση κρίσεως..
-
11-10-2007, 01:47 PM #1
ερώτηση κρίσεως..
Γειά χαρά σε όλουσ σας..
Θέλω τη γνώμη σας σχετικά με μία σκέψη πού κάνω αυτές τις μέρες..
Εγώ έχω κάποα στοιχεία στο χάρτη μου τα οποία δείχνουν ότι γενικά με τραβάνε ζώδια του αέρα, πχ έχω 7ο στον υδροχόο, άρη στους διδύμους, κτλ.
Έχω όμως κ κάποια στοιχεία όπως το γεγονός ότι είμαι καρκίνος, έχω σελήνη στους ιχθείς, κτλ, τα οποία δεν συμβαδίζουν καθόλου με τα ζώδια του αέρα σαν τρόπο "λειτουργίας" μέσα σε σχέση.
Ξέρω ότι το σωστό είναι να κοιτάμε διάφορες όψεις που κάνει το ωροσκόπιο του άλλου, αλλά σαν γενική αίσθηση αυτά τα 2 είναι λίγο πως να το πω.."μή συμβατα"?
Καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ...??when there is a will..there is a way...
-
11-10-2007, 02:41 PM #2
-
11-10-2007, 03:13 PM #3
Re: ερώτηση κρίσεως..
χεχε..!
Μιλάω για το χάρτη μου..όλα τα στοιχεία που ανέφερα είναι στο χάρτη μου..Κ λέω..Αυτά μεταξύ τους δεν είναι λίγο μη συμβατα, υπό την έννοια ότι δεν ταιριάζουν? (νερό-αέρας)
Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι θα με τραβάνε ζώδιο με στοιχεία του αέρα, αλλα δε θα μπορώ να έχω κ πολύ καλές σχέσεις μαζί τους από τη στιγμή πού τα άλλα στοιχεία μου ζητάνε άλλα στοιχεία..Καταλαβαίνεις τι προσπαθώ να πω...??when there is a will..there is a way...
-
11-10-2007, 03:21 PM #4
Το ποιά ζώδια σε τραβάνε ερωτικά ή για σχέση ή για γάμο, τα βλέπεις από τον 5ο, 7ο και τις ακμές!
Εσύ λες ότι έχεις σελήνη στους Ιχθείς. Η Σελήνη σε γυναικείο χάρτη δηλώνει το πως συμπεριφέρεται μια γυναίκα από συναισθηματική άποψη και σαν μανούλα. Αλλά, ακόμα και αν θες να δεις αν ταιριάζεις με τον άλλον θα πρέπει να κάνεις σεληνιακή συμβατότητα, γιατί μπορεί ο άλλος πχ. να είναι κριός με Αιγόκερω και να έχει Σελήνη στον Καρκίνο.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
11-10-2007, 03:51 PM #5
Ναί τό ότι με τραβάνε όμως σημαίνει κ ότι ταιριάζω? Αυτό εννοώ..οτι εμένα μπορεί να με τραβάει πχ ένας υδροχόος (έχω 7ο στον υδροχόο), αλλά μέχρι στιγμής έχει αποδειχτέι ότι είναι δύσκολο να κρατήσει μία σχέση με έναν υδροχόο γιατι εγώ θέλω περισσότερο "κοντα", απο ότι θελουν κατά βάση τα ζώδια του αέρα..
when there is a will..there is a way...
-
11-10-2007, 04:29 PM #6
Το ότι η ακμή του 7ου είναι στον Υδροχόο δεν σημαίνει ότι απαραίτητα ο σύντροφος σου ή αυτός που σου ταιριάζει θα είναι στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά ότι μπορεί να είναι κάποιος που θα έχει χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου. Συν ότι πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν σου και τις όψεις και αν υπάρχουν πλανήτες μέσα στον 5ο και στον 7ο.
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
11-10-2007, 04:58 PM #7
-
11-10-2007, 05:34 PM #8
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
11-10-2007, 06:38 PM #9
-
11-10-2007, 09:11 PM #10
Βασικα αυτο(οτι αναλογα με τους πλανητες που ειναι μεσα στον 5 και 7 βρισκεις τι αντρας σε ελκει)πρωτη φορα το ακουω...αντε εσυ μια χαρα εισαι μια σεληνη και εναν ποσειδωνα εχεις,εγω που εχω σχεδον ολους τους πλανητες στον 5 τι να πω?ποτε δεν θα βρω τετοιο ατομο..!!! κοιτα και τα χειρροτερα:toung:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.