s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 164
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 164 of 200 FirstFirst ... 64 114 154 160 161 162 163 164 165 166 167 168 174 ... LastLast
Results 1,631 to 1,640 of 1994
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by sofa View Post
    Καλημέρα!!

Γράφτηκα πριν λίγο καιρό και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένη με τη σελίδα σας!

Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ ότι οι γνώσεις μου για τα θέματά σας είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω διάθεση να διαβάσω και να μάθω.

Σκεφτόμουν να αρχίσω με τα βασικά. Γι' αυτό το λόγο, θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη μου.
    Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, στις 05/10/1975 και ώρα 02:00 π.μ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Αγαπητή sofa,
    μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.

Quote Originally Posted by melinam View Post
    Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να βρω την προοδευτική μου Σελήνη? 30.1.79 7:10μμ Λευκωσία, Κύπρος. Ευχαριστώ!
    Αγαπητή melinam,
    σύμφωνα με τον προοδευτικό χάρτη που έφτιαξα, η Σελήνη βρίσκεται στις 13 μοίρες και 29 λεπτά του Κριού, στον 7ο οίκο.

Quote Originally Posted by NOBI View Post
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 15/8/1963 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 8.20 Π.Μ.
    Αγαπητή NOBI,
    ο χάρτης σου είναι αυτός.

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Dr maroulita θα μπορουσατε να μου κανετε εναν χαρτη 17 12 90 Αθηνα 20:40 με ολες τις δευτερευουσες οψεις?επισης ποση ειναι η ανοχη αντιθεσης στην συναστρια συμφωνα με το προγραμμα σας?ευχαριστω πολυ!
    Ισχύουν οι ανοχές που ισχύουν (όσο μπορούν να ισχύουν) και στους γενέθλιους χάρτες. Μπορείς να συμβουλευτείς το γνωστό άρθρο του retrograde για τις πλανητικές ανοχές.
    Σου έχω δώσει τον πινακα με ΟΛΕΣ τις όψεις... στον χάρτη δεν θα φαίνεται τίποτα.

Όνομα:
    Ντίνα

Γειά σας !

Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε το χάρτη συναστρίας για τις κάτωθι ημερομηνίες

01/10/1984 ώρα 17:45 Αθήνα (Γυναίκα)
    28/12/1982 ώρα άγνωστη Αθήνα (¶νδρας)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

:bigsmile:

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Dr.maroulita θα μπορουσες να μου δωσεις και μια προοδευτικη συναστρια για 26 Οκτωμβριου?λες μια μοιρα ανα χρονος αρα φανταζομαι δεν χρειαζεται να κανεις καθε μηνα η καθε μισο χρονο για να δεις διαφορες,σωστα?

Όνομα:
    Μαιρη

Και είχα αρχίσει να ανησηχώ...
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Σ' ευχαριστώ DrMaroulita! Αν γίνεται δεν μου λες και πού είναι η προοδευτική σελήνη για 14/7/72, 9:30πμ, Λευκωσία, Κύπρος? Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΤΟΣΟ?ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΥ?28.07.1981,ΜΠΡΑΣΟΒ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,8:10 ΠΜ
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ 26.09.1977,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 4:30 ΠΜ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Προς kia & Συνεργάτες:

Καλημέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανένας κάποιο τρόπο να μεγαλώσω τους μικρούς πίνακες στα δεξιά του χάρτη που μας δίνετε για να φαίνονται πιο καθαρά τα σύμβολα;:weird::weird:

Όνομα:
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

αγαπητη DrMaroulita,ειμαι η Χριστινα. κατοπιν παραινεσεως του αγαπητου DellPierro ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ για μια ερωτηση. :bigsmile: ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ επειδη ειμαι λιγο στον κοσμο μου- τοξοτης γαρ!!!!!!!!!!!!!!!!! ξερεις εσυ... κ ειμαστε κ του ιδιου επαγγελματος (φιλολογος ,του κλασικου μεν.) Στο μεταξυ, μπορει καποιος να μου πει τι βλακεια εχω κανει κ δεν εμφανιζεται το ζωδιο μου στα στοιχεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bigsmile: :bigsmile:

λοιποον:εγω 28-11-'73 (τοξοτης με τοξοτη) κ αυτος 27-12-'60 (αιγοκερως με ιχθυ).δεν εχουμε σχεση αλλα ολο το γυροφερνουμε.μια ο ενας προσπαθει,μια ο αλλος. γνωριζομαστε αρκετα χρονια κ βλεπομαστε συχνα.πιο παλια ειμασταν στον ιδιο επαγγελματικο χωρο. τον τελευταιο χρονο βλεπομαστε πιο αραια.
    προοπτικη υπαρχει;(....η να τον δειρω που με τυρανναει;;; μπορει να γινει κατι;; ευχαριστωωωωω
    love,fun,sea and sun!!!!

Όνομα:
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ααααα, ξεχασα!!!!!!!! κ οι 2 ειμαστε γεννημενοι στην Αθηνα. το λεω για τον γενεθλιο χαρτη....
    love,fun,sea and sun!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by aida26 View Post
    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΤΟΣΟ?ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΥ?28.07.1981,ΜΠΡΑΣΟΒ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,8:10 ΠΜ
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ 26.09.1977,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 4:30 ΠΜ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
    Quote Originally Posted by konteo View Post
    αγαπητη DrMaroulita,ειμαι η Χριστινα. κατοπιν παραινεσεως του αγαπητου DellPierro ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ για μια ερωτηση. :bigsmile: ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ επειδη ειμαι λιγο στον κοσμο μου- τοξοτης γαρ!!!!!!!!!!!!!!!!! ξερεις εσυ... κ ειμαστε κ του ιδιου επαγγελματος (φιλολογος ,του κλασικου μεν.) Στο μεταξυ, μπορει καποιος να μου πει τι βλακεια εχω κανει κ δεν εμφανιζεται το ζωδιο μου στα στοιχεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bigsmile: :bigsmile:

λοιποον:εγω 28-11-'73 (τοξοτης με τοξοτη) κ αυτος 27-12-'60 (αιγοκερως με ιχθυ).δεν εχουμε σχεση αλλα ολο το γυροφερνουμε.μια ο ενας προσπαθει,μια ο αλλος. γνωριζομαστε αρκετα χρονια κ βλεπομαστε συχνα.πιο παλια ειμασταν στον ιδιο επαγγελματικο χωρο. τον τελευταιο χρονο βλεπομαστε πιο αραια.
    προοπτικη υπαρχει;(....η να τον δειρω που με τυρανναει;;; μπορει να γινει κατι;; ευχαριστωωωωω
    Εγώ απλά να σας παραπέμψω στην πρώτη σελίδα αυτού του θρεντ:

Αν σας ενδιαφέρει ο ακριβής υπολογισμός (όχι η εξήγηση) των Θέσεων των πλανητών, των πλανητοειδών, των Δεσμών της Σελήνης, ή των σημείων όπως η Κορυφή (Vertex) στο γενέθλιο χάρτη σας από τους συνεργάτες Αστρολόγους του Myhoroscope για να μπορείτε να διαβάζετε με περισσότερη ευκολία τα άρθρα ή τους οδηγούς που έχουν γραφτεί στα forums, πατήστε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και συμπληρώστε τα εξής στοιχεία:

1. Έτος, Μήνα και Ημέρα της γέννησής σας.
    2. Ώρα της γέννησής σας. Προσδιορίστε επίσης αν είναι πρωινή ή βραδυνή.
    3. Χώρα και πόλη της γέννησής σας.
    4. Προσδιορίστε τι ακριβώς σας ενδιαφέρει να μάθετε.
    Ευχαρίστως να σας δώσω τους γενέθλιους χάρτες ή ο,τι άλλο ζητάτε, πρόβλεψη, εξήγηση όμως δεν κάνω...

Φιλικά

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 533 users browsing this thread. (0 members and 533 guests)