s
Ας μιλήσουμε για Ιχθύς - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 16 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 152

Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

Quote Originally Posted by ΕΚΑΤΗ View Post
    Εγω παλι οσους ιχθεις γνωρισα δε μπορεσα να τους ψυχολογησω κι εκανα πολλες προσπαθειες.... Τη μια με λατρευουν και την αλλη δεν απαντανε στο τηλ.Χανονται ξαφνικα και το ιδιο ξαφνικα εμφανιζονται... Σεβομαι ομως τις ιδιοτροπιες τους και τους αγαπαω οπως ειναι γιατι αν μη τι αλλο και οι υδροχοοι δεν παμε πισω στις παραξενιες...:wink2::wink2:
    Διαφεύγει στον κόσμο λόγω της τάσης που καταντά μόδα πια να θεωρείται το όνειρο αυταπάτη και κάτι επικίνδυνο ή ξεπερασμένο, ότι οι Ιχθείς έχουν Ερμή στον Υδροχόο σε πάρα πολλές περιπτώσεις, και στατιστικά, οι πιθανότητες να γνωρίσεις έναν Ιχθύ με μυαλό που είναι πολύ μπροστά από την εποχή του, είναι αυξημένες. Αν σκεφτούμε ότι και η Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, ε τότε Ιχθύς rules ! Τα απενεργοποιημένα τηλέφωνα και οι εξαφανίσεις τους είναι κατανοητά. Οι άνθρωποι ζουν σε ένα ιερό άβατο και δεν επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να το διαβεί. Μη δώτε το άγιον τοις κυσίν καλά μου ψάρια ! Συνεχίστε, χωρίς εσάς ο κόσμος θα ήταν μια κόλαση.

απαραίτητη διευκρίνηση για τους αστροπαπαράτσι: όχι, δεν φλερτάρω κανένα ψάρι και κανένα άλλο ζώδιο αυτή την εποχή. :toung:

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Τα απενεργοποιημένα τηλέφωνα και οι εξαφανίσεις τους είναι κατανοητά.
    Αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω και γω :nuts:

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    απαραίτητη διευκρίνηση για τους αστροπαπαράτσι: όχι, δεν φλερτάρω κανένα ψάρι και κανένα άλλο ζώδιο αυτή την εποχή. :toung:
    Φλερτάρεις όμως κανά κοψίδι;

(έτσι για να ευθυμήσουμε και λιγάκι :toung

Quote Originally Posted by kia View Post
    Αυτό μπορώ να το διαβεβαιώσω και γω :nuts:

Φλερτάρεις όμως κανά κοψίδι;

(έτσι για να ευθυμήσουμε και λιγάκι :toung
    Νοpe. Κομμένα τα κοψίδια, τα λιπαρά, τα τροφαντά και όλα αυτά του ζωικού βασιλείου. Αργώ να τα χωνέψω. Για έναν υγειινιστή Παρθένο το καλύτερο διαιτολόγιο είναι τα ψάρια που δεν έχουν και τοση χοληστερίνη. Ειδικά αν είναι κάτι μπαρμπούνια Σουηδέζες τα καλοκαίρια ακόμα καλύτερα.

Όνομα:
    Μαρία

Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύες

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    β)(ού) Εσύ θα ζήσεις.Οι άλλοι δεν ξέρουμε:nuts:
    :blink: :blink:
    τι θέλεις να πεις ;;

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Οι συζητήσεις δεν υπάρχουν και δεν αξίζουν αν δεν υπάρχει ανατροφοδότηση, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τη θέση και την αντίθεση. Δε νομίζω κάποιος απ' όσους συμμετείχαν σ' αυτό το θρεντ να έδειξε σημάδια κούρασης ή ενόχλησης για το γεγονός ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Όποιος δεν επιθυμεί να κουραστεί ή φοβάται πως θα του χαλάσει η διάθεση, πολύ απλά δεν συμμετέχει. Τα πράγματα -κατ' εμέ- είναι ξεκάθαρα! Συνεπώς, αν υπάρχει ενδιαφέρον για συζήτηση, γιατί να μην συνεχιστεί; Φτάνει και οι 2 πλευρές, ό,τι κι αν εκφράζουν, ό,τι κι είναι (πλειονότητα, μειονότητα) να το θέλουν.

Αυτό που παρατηρώ γενικότερα όσο καιρό ασχολούμαι με τα του αστρολογείν είναι ότι υπάρχουν κάποιες γενικές βάσεις και θέσεις (που σίγουρα δεν είναι θέσφατα), οι οποίες διαμορφώνουν ένα σύστημα που τείνει να δουλεύει, όπως παρατηρούμε. Κάθε συστατικό στοιχείο αυτού του θεωρητικού υπόβαθρου (που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, επειδή ακριβώς είναι εν πολλοίς αφηρημένο, τη μεταφυσική του δεν την γλιτώνει κάποιες φορές) έχει συγκεκριμένη λειτουργία, που εδόθη a posteriori. Η διαπλοκή αυτών των λειτουργιών είναι που έχει το ενδιαφέρον και αυτή είναι τελικά που μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το άτομο. Αυτό, σε πρώτο επίπεδο, δεν νομίζω πως είναι μοιρολατρικό. Είναι άλλο να αποδίδουμε συγκεκριμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά σε κάποιο στοιχείο αυτού του συστήματος (π.χ. Ωροσκόπος, οίκοι κλπ), που συνήθως αυτό γίνεται ομόφωνα από τους μελετητές που το ψάχνουν και άλλο να "δενόμαστε" από αυτές. Είναι εντελώς άλλο επίπεδο θέασης.

Συμφωνώ μαζί σου ότι η περικειμενοποίηση αυτών των στοιχείων/ του ίδιου του χάρτη είναι που μπορεί να φέρει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις -για όσους πάνε να το δουν μοιρολατρικά το ζήτημα- και κει είναι που τεστάρεται η βούληση και όποιο άλλο γνωστικό και συναισθηματικό στοιχείο του ατόμου.
    Ευχαριστώ , DrMaroulita. Γενικότερα συμφωνώ μαζί σου, ωστόσο προβληματίζομαι λιγάκι παραπάνω ως προς την απόδοση των χαρακτηριστικών των στοιχείων του συστήματος, καθώς η απόδοση αυτή γίνεται βάσει συγκεκριμένων φιλισοφικών θέσεων. Επομένως υφίσταται μια συγκεκριμένη μεθοδολογική κατεύθυνση ως προς την ερμηνεία αυτών των στοιχείων.
    Από εκεί και πέρα, δεν διαφωνώ πως ο τρόπος που εκλαμβάνει κανείς αυτές τις κατευθύνσεις είναι ζήτημα επιλογής προσωπικής οπτικής.

Αυτο οτι η ψυχολογια λεει οτι η προσωπικοτητα φταιχνεται στα 30 δεν ετυχε να το ξανακουσω παντως
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Αυτο οτι η ψυχολογια λεει οτι η προσωπικοτητα φταιχνεται στα 30 δεν ετυχε να το ξανακουσω παντως
    'Οχι φτιάχνεται αλλά ολοκληρώνεται, με την έννοια ότι μετά δεν είναι εύκολο να αλλάξουν τα βασικά χαρακτηριστικά. Γεννιέσαι, αναπτύσεις χαρακτηριστικά σιγά σιγά, πολύ σταδιακά, καθώς τα χρόνια περνάνε. Στην εφηβεία ακόμα παλεύεις να βρεις την ταυτότητά σου και μπορεί να είσαι τελείως διαφορετικός απ'ότι γύρω στα 30-35. Από άποψη προσωπικότητας, αλλά ακόμα και από άποψη σεξουαλικής ταυτότητας, στην εφηβεία πολλά πράγματα είναι ακόμα ασαφή και το άτομο είναι άμορφη μάζα, κινούμενη άμμος. Αποφασίζει πολύ αργότερα και το σύνολο των χαρακτηριστικών είναι σε όλη του την ένταση και σε όλο το μέγεθος πολύ πιο έντονο γύρω στα 30, γι'αυτό και σύμφωνα με το DSM-IV, παγκόσμιο σύστημα κρτηρίων και ταξινόμησης διαταραχών προσωπικότητας της Παγκόσμιας ΄'Ενωσης Αμερικανών Ψυχιάτρων, οι διαταραχές προσωπικότητας, εκδηλώνονται σε μεγαλύτερη ένταση πάλι γύρω στην ίδια ηλικία.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Ευχαριστώ , DrMaroulita. Γενικότερα συμφωνώ μαζί σου, ωστόσο προβληματίζομαι λιγάκι παραπάνω ως προς την απόδοση των χαρακτηριστικών των στοιχείων του συστήματος, καθώς η απόδοση αυτή γίνεται βάσει συγκεκριμένων φιλισοφικών θέσεων. Επομένως υφίσταται μια συγκεκριμένη μεθοδολογική κατεύθυνση ως προς την ερμηνεία αυτών των στοιχείων.
    Από εκεί και πέρα, δεν διαφωνώ πως το πως εκλαμβάνει κανείς αυτές τις κατευθύνσεις είναι ζήτημα επιλογής προσωπικής οπτικής.
    Σίγουρα είναι ζήτημα επιλογής προσωπικής οπτικής, αλλά αυτό, πιστεύω, είναι διαφορετικό από το σύστημα αρχών που υπάρχει, εν προκειμένω στην αστρολογία. ¶λλο δηλαδή το σύστημα με τα -ας το πούμε- αξιώματα, τις θέσεις τέλος πάντων που έχουν τεθεί, ύστερα από δοκιμή και επαλήθευση και άλλο το πώς ο καθένας μας εκλαμβάνει κάποια θέση ή ένα και μόνο στοιχείο.

Το αρνητικό με την αστρολογία είναι ότι ελάχιστοι την έχουν πάρει στα σοβαρά, συνεπώς ελάχιστοι έχουν καθίσει να δουν με γερό στατιστικό δείγμα τί ακριβώς συμβαίνει, τί λειτουργεί, τί δεν λειτουργεί, τί πρέπει να μείνει, τί πρέπει να φύγει από το δομικό και μεθοδολογικό της σύστημα.

π.χ. ας πιάσουν τον ωροσκόπο, ας δούνε αν όντως δηλώνει αποκλειστικά το φυσικό σώμα και όχι κάτι άλλο παραπάνω. Δεν είναι δύσκολο να βρεθούν υποκείμενα προς μελέτη... Αλλά ακόμη και όσοι υποστηρίζουν μία ας το πούμε πιο διευρυμένη απόδοση του ωροσκόπου, γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί διευρύνουν τη λειτουργία του; Το έχουν παρατηρήσει; Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν μελέτες για τέτοια ζητήματα, οπότε και ο καθένας από εμάς που ασχολείται, λίγο ως πολύ, μ' αυτά, παρατηρεί και κρίνει σύμφωνα με τη δική του εμπειρία. Γι' αυτό και υπάρχουν αυτές οι αποκλίσεις.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τα φιλοσοφικά ερείσματα, φτάνει ωστόσο να στηρίζουν κάτι και όχι απλά να υπάρχουν ως μανδύας.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    :blink: :blink:
    τι θέλεις να πεις ;;
    Σε πειράζω:bigsmile: [Σκούπισε την μυτούλα της Σελήνης σου!:toung: ]

Περί του ωροσκόπου τώρα, θεωρώ πως αν είναι ειδικά "συμβατός" με την ηλιακή θέση στον χάρτη του ατόμου ήδη μετά τα 26-28 βλέπω γύρω μου σιγά -σιγά να εμφανίζεται όλο και περισσότερο. Αν και στον εαυτό μου το βρίσκω περισσότερο δύσκολο να το εντοπίσω, είναι εύκολο να το διακρίνω στους δικούς μου ανθρώπους.
    Αυτό που όμως εμένα προσωπικά μου ξενίζει είναι ότι μετά τα 30 "γινεσαι"ο ωροσκόπος σου. Θεωρώ απλώς ότι μεγαλώνοντας κατευθυνόμαστε προς τις βασικές ποιότητες του ωροσκόπου οι οποίες όμως φιλτράρονται απο το ηλιακό μας ζώδιο κι έτσι βγαίνουν και πάλι με έναν μοναδικό τρόπο αναλογα με το άτομο, τον χάρτη, το περιβάλλον που ζεί κτλ.

:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Σε πειράζω:bigsmile: [Σκούπισε την μυτούλα της Σελήνης σου!:toung: ]

Περί του ωροσκόπου τώρα, θεωρώ πως αν είναι ειδικά "συμβατός" με την ηλιακή θέση στον χάρτη του ατόμου ήδη μετά τα 26-28 βλέπω γύρω μου σιγά -σιγά να εμφανίζεται όλο και περισσότερο. Αν και στον εαυτό μου το βρίσκω περισσότερο δύσκολο να το εντοπίσω, είναι εύκολο να το διακρίνω στους δικούς μου ανθρώπους.
    Αυτό που όμως εμένα προσωπικά μου ξενίζει είναι ότι μετά τα 30 "γινεσαι"ο ωροσκόπος σου. Θεωρώ απλώς ότι μεγαλώνοντας κατευθυνόμαστε προς τις βασικές ποιότητες του ωροσκόπου οι οποίες όμως φιλτράρονται απο το ηλιακό μας ζώδιο κι έτσι βγαίνουν και πάλι με έναν μοναδικό τρόπο αναλογα με το άτομο, τον χάρτη, το περιβάλλον που ζεί κτλ.

:bigsmile:
    Είπαμε, δεν γίνεσαι ο Ωροσκόπος σου μετά τα 30. Από μικρός ξεκινάς να αναπτύσσεις χαρακτηριστικά του Ωροσκόπου σε συνδυασμό με αυτά του ηλιακού ζωδίου σου ώσπου εκεί γύρω στα 30 αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πιο εμφανή και έχουν σταθεροποιηθεί. Υπάρχει ένας φοβερός αρνητισμός πάνω στο θέμα αυτό, όχι από εσένα, αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο. Το να διαφωνούμε για να διαφωνούμε δεν έχει λόγο. Θα μπορούσα να καταθέσω πολλά Ωροσκόπια που αποδεικνύουν ότι το αντίθετο έχει συμβεί πολλές φορές, να μην αφήνει ο Ωροσκόπος να εκδηλωθούν προς τον έξω κόσμο χαρακτηριστικά του 'Ηλιου, το αντίθετο όμως δεν το'χω δει ποτέ. Αν δεν ήταν στη μέση το θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων και αν είχα περισσότερο χρόνο να έγραφα όλόκληρες σελίδες θα σας παρέθετα αναλυτικά ένα πολύ χαρακτηριστικό χάρτη με Ωροσκόπο στον Αιγόκερω, κανένα πλανήτη σε ζώδιο της γης και πάρα πολλούς πλανήτες σε ζώδια της φωτιάς, ατόμου που γνωρίζω, που λειτουργεί ως τυπικός Αιγόκερως στο περιβάλλον που κινείται. Αλλά επειδή οι περιπτώσεις δεν αποδεικνύουν όπως έγραψε πολύ σωστά η DrMaroulita, κάποια στιγμή θα'θελα να σας παρουσιάσω ένα μεγάλο αριθμό Ωροσκοπίων, πηγές και βιβλιογραφία, καθώς και άρθρα τόσο στο internet όσο και σε περιοδικά για να δείτε τι συμβαίνει μ'αυτό το τόσο παρεξηγημένο θέμα.
    Πάντως επιμένω, κι ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση, ότι δεν έχω διαβάσει καμμιά άποψη ως τώρα είτε από επίσημη είτε από ανεπίσημη εμπειρική πηγή ότι ο Ωροσκόπος είναι ΜΟΝΟ η εμφάνιση.
    Τέλος πάντων, δεν θα επιμείνω στο θέμα γιατί πιστεύω ότι το να παλεύεις να αποδείξεις τα αυτονόητα είναι κουραστικό. 'Οποιος θέλει στοιχεία, πραγματικά όμως, όχι υπό μορφήν ''και ο θείος μου έχει αυτό, άρα αυτό ισχύει'', ή ''το boyfriend έχει αυτόν τον Ωροσκόπο, άρα δεν ισχύει'', ας οργανώσει μια μεγάλη έρευνα και εκεί θα ρίξω τα στοιχεία που έχω αν η προσπάθεια είναι ομαδική. Το λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι να προσπαθούν να εξετάσουν τον Ωροσκόπο ανεξάρτητα από το ζώδιο κι εκεί μπλέκονται και ταλαιπωρούνται άσκοπα. Αλλά επειδή δεν ''μας βγαίνει'' ε όχι και να τον μηδενίσουμε τελείως αποδίδοντάς του μόνο την εμφάνιση. Δεν υπάρχουν πηγές και βιβλιογραφία που να περιγράφουν μια τέτοια ακραία θέση. Αν υπάρχουν παρακαλώ θα ήθελα να μας τις δώσουν αυτοί που στηρίζουν τέτοιες θέσεις. Τότε με την ίδια λογική ας μηδενίσουμε και την ακμή 7ου, και του 10ου και του 4ου οίκου που είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τον Ωροσκόπο.

ΥΓ : Κασσιόπη είστε Ebertin -ικότερη του Ebertin κι ας μην το αποδέχεσθε. Σας το χω πει και σε άλλο δημοσίευμα που συμφωνούσαμε διαφωνώντας πάλι για το ''μεταφυσικό'' κομμάτι της Αστρολογίας που ούτε κι εγώ το δέχομαι εύκολα (κι αυτός θεωρεί τον Ωροσκόπο υπερτιμημένο, αν και όχι σε τέτοιο βαθμό όπως εσείς :bigsmile::bigsmile

Page 8 of 16 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)