s
Ας μιλήσουμε για Ιχθύς - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 16 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 152
  1. #61

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

    Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    'Εχω εξήγηση για ποιό λόγο δεν αποδέχεσθε τους Ιχθείς μέσα σας, κομμάτι πολύ σημαντικό σε σας, αλλά τα εν οίκω μη εν δήμω. Πιστεύω κι εσείς έχετε βρει την εξήγηση γιατί δεν μοιάζετε με Ιχθείς. Και φυσικά θα διαφωνήσω με την θέση ότι ο Ωροσκόπος είναι μόνο δείκτης φυσικής εμφάνισης και δεν προσπαθήσω καν να το αποδείξω γιατί θα χρειαστώ 10 ώρες με παρθενίσια ντοκουμέντα που θα τα δημοσιεύω στο pc. Η προσωπικότητα έχει πάρει την οριστική της μορφή γύρω στα 30 σύμφωνα με την Ψυχολογία, κάτι πρέπει να λέει αυτό, και μην μου πείτε ότι αφορά την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του. Η προσωπικότητα είναι το σύνολο των αντιδράσεών μας προς τα έξω, των συμπεριφορών μας απέναντι στο περιβάλλον και άλλα πολλά σημαντικά που δείχνει ο Ωροσκόπος. Συμφωνώ ότι ο Ωροσκόπος δεν είναι το ΕΙΝΑΙ μας, αλλά είναι η προσωπικότητά μας. Ελέγξτε να δείτε τις όψεις που κάνει ο Ωροσκόπος σας , και κυρίως με τον Πλούτωνα και ίσως τότε με μεγάλη δυσκολία και κόπο πάλι, παραδεχθείτε την αιώνια θέση μου ότι οι όψεις είναι που αποφασίζουν κι όχι τα σημεία ή οι πλανήτες μεμονωμένα. Αλλά νομίζω ότι ακόμα και την 150αρα την θεωρείτε ελλάσονος σημασίας ; 'Η όχι ; Αν δεν την θεωρείτε παρακαλώ κοιτάξτε την σχέση του Ωροσκόπου σας με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη. Ευχαριστώ.
    Τους Ιχθείς δεν τους αποδέχομαι ούτε από μέσα μου, ούτε από έξω μου. Και δεν τους θεωρώ καθόλου σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Για την ακρίβεια, είναι εντελώς ανύπαρκτο. Δεν αντιλαμβάνομαι αυτήν την καταπίεση, να μου βρείτε στοιχεία Ιχθύ, με το στανιό. :bigsmile:

    Σχετικά με τον Ωροσκόπο και για το αν εκφράζει μόνο την εμφάνιση ή όχι, μπορεί ο καθένας να διαφωνήσει όσο θέλει. Είναι δημοκρατικό του δικαίωμα. Φαντάζομαι πως ο καθένας έχει τα προσωπικά του ντοκουμέντα επί του θέματος.

    Σχετικά τώρα με το αν η διαμόρφωση της προσωπικότητας παίρνει οριστική μορφή γύρω στα 30 βάσει των ισχυρισμών της ψυχολογίας, αυτό νομίζω σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση. Μάλλον λόγω κοινωνικών συσχετισμών έχουμε απαιτήσεις από τον μέσο άνθρωπο στα 30 να έχει οριστικοποιήσει ένα σωρό συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι της παρούσης.

    Επιπλέον, όχι και ο Ωροσκόπος η προσωπικότητά μας. Μην υπερβάλλουμε. Υπάρχουν στοιχεία της προσωπικότητας που δεν τα προβάλλουμε στους άλλους, όπως είναι π.χ. οι κρυφές ευαισθησίες κάποιων ανθρώπων ή τα πάθη. Δεν καταλογίζονται στον Ωροσκόπο τέτοιου είδους στοιχεία, ούτε μπορούν να θεωρηθούν πως δεν εντάσσονται στο πλαίσιο της προσωπικότητας ενός ατόμου.

    Όσο για τις όψεις που με προτρέπετε να κοιτάξω στο ωροσκόπιό μου, έχω δηλώσει και κάπου αλλού μέσα στο φόρουμ, πως ειδικά αυτή την γωνία των 150ο είτε την έχω, είτε όχι, μου φαίνεται ένα και το αυτό. Δεν της δίνω καμία σημασία. Τη σχέση με τη Σελήνη την αντιλαμβάνομαι κυρίως μέσω της οικοθεσίας.

    Σας ευχαριστώ.

  2. #62

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

    Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Πες τα ρε Μαρουλίτα, πες τα να ξεθυμάνω :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Προσωπικότητα : Διαμορφώνεται μετά από σωρεία ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ και παίρνει την τελική της μορφή μετά την εφηβεία. Τα πράγματα οριστικοποιούνται περίπου στα 30 και τότε είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν οι προσωπικότητες. Υπάρχουν προσωπικότητες ναρκισιστικές λόγου χάρην. Αυτές οι προσωπικότητες δεν απέκτησαν την εμπειρία όταν ξεπήδησαν απ'την κοιλιά της μάνας τους, αλλά χρειάστηκαν χρόνια για να παρουσιάσουν στον έξω κόσμο τα χαρακτηριστικά τους. Ο 'Ηλιος δεν είναι παρά μόνο το Πνεύμα, το Είναι, η μαγιά. Εκεί πάνω χτίζει το άτομο με τα υλικά της εμπειρίας και γύρω στα 30 έχει ολοκληρώσει την προσωπικότητα παρουσιάζοντας στον κόσμο τον Ωροσκόπο. Αυταρχικός γίνεσαι, δεν γενιέσαι. Αυτό είναι ο Ωροσκόπος. Καχύποπτος δεν γενιέσαι, γίνεσαι. Αυτό είναι ο Ωροσκόπος. 'Ετσι, άνθρωποι που είχαν συνεχή βιώματα ταπείνωσης μικροί, μην φανεί περίεργο που κάποια στιγμή στη ζωή τους αναπτύσσουν ναρκισιστικές προσωπικότητες και διευθύνουν κράτη. Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να βγάλει προς τα έξω μια persona Ωροσκόπου αν δεν έχει πράγματι στοιχεία αυτού του ρόλου μέσα του όπως και κανείς ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει καλά ένα ρόλο αν δεν έχει τη μαγιά στο ΕΙΝΑΙ του. Οι όψεις του Ωροσκόπου λένε πολλά για τις προσωπικότητες και πώς αυτές εκφράζονται προς τα έξω. Αγνοώ τον Ωροσκόπο από μόνο του χωρίς να δω όψεις, αλλά αποκλείω να σημαίνει μόνο το φαίνεσθαι.
    Ουέ! Δεν μας έφταναν οι προδιαγραφές των προοδευτικών, τώρα έχουμε και τον Ωροσκόπο να ψαλιδίζει ότι κατακουτσουρεμένο απέμεινε από την ελεύθερη βούλησή μας.
    Τα περί Πνεύματος και Είναι δεν τα σχολιάζω, δεν είναι εδώ πρόσφορο πεδίο να αναλωθούμε στην αιώνια μάχη του τι προηγείται σε αυτόν τον κόσμο. (Ωστόσο είναι πασιφανές φαντάζομαι πως προσωπικά θεωρώ την Ύλη :bigsmile

    Η ιδέα της προσωπικότητας βάσει του Ωροσκόπου ή όποιας άλλης αστρολογικής έννοιας είναι στην ουσία της παράλογη, ή άκρως μοιρολατρική. Ουσιαστικά προδιαγράφει πορεία διαμόρφωσης προσωπικότητας.

    Προσωπικά θεωρώ το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο ως ακτινογραφία της ιδιοσυγκρασίας ενός ατόμου. Δείκτη προσωπικότητας δεν δέχομαι πουθενά μέσα στην αστρολογία. Δεν είναι κάτι που μπορεί να προσφέρει και ούτε είναι η δουλειά της αυτή.

    Υπό αυτήν την έννοια, θεωρώ πως σημαίνει μόνο το φαίνεσθαι. Και φυσικά, πειραματικά έχω συναντήσει αρκετό κόσμο που δεν εμφάνιζε χαρακτηριστικά του ζωδίου του ωροσκόπου του όταν δεν είχε κανέναν προσωπικό πλανήτη στο ζώδιο αυτό.

  3. #63

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

    Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Μην υπερβάλλουμε. Υπάρχουν στοιχεία της προσωπικότητας που δεν τα προβάλλουμε στους άλλους, όπως είναι π.χ. οι κρυφές ευαισθησίες κάποιων ανθρώπων ή τα πάθη. Δεν καταλογίζονται στον Ωροσκόπο τέτοιου είδους στοιχεία, ούτε μπορούν να θεωρηθούν πως δεν εντάσσονται στο πλαίσιο της προσωπικότητας ενός ατόμου.
    Μόνο μ'αυτό συμφωνώ. Και δεν νομίζω να ισχυρίστηκα πουθενά το αντίθετο. Αλλά ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικότητας και κυρίως το πώς λειτουργεί η προσωπικότητα στο περιβάλλον με άλλα άτομα το δείχνει ο Ωροσκόπος και κυρίως οι όψεις του.

    Όσο για τις όψεις που με προτρέπετε να κοιτάξω στο ωροσκόπιό μου, έχω δηλώσει και κάπου αλλού μέσα στο φόρουμ, πως ειδικά αυτή την γωνία των 150ο είτε την έχω, είτε όχι, μου φαίνεται ένα και το αυτό. Δεν της δίνω καμία σημασία. Τη σχέση με τη Σελήνη την αντιλαμβάνομαι κυρίως μέσω της οικοθεσίας.
    Ε δεν συμφωνώ αλλά δεν είναι κι απαραίτητο να συμφωνήσουμε σε όλα,
    αλλά αυτή η όψη έχετε αναρωτηθεί μήπως είναι μαζί μ'αυτή την αντίθεση που έχετε με τον 7ο απ'τα πιο ουσιαστικά κομμάτια της προσωπικότητάς σας και ο λόγος που δεν αφήνει να λειτουργήσει ο Ωροσκόπος σας ; Εγώ και πριν δω τον χάρτη πάντως αυτά τα στοιχεία μου βγάζατε απ'τα γραπτά σας, πολύ ένσταση, πολύ στοιχείο κριτικής, ορθολογισμού και αμφισβήτησης με επιχειρήματα, γι'αυτό άλλωστε έχει ενδιαφέρον και η συζήτηση, γι'αυτό και σ'αυτό το πινγκ πονγκ γίναμε άθελά μας πρωταγωνιστές. Βρήκατε έδαφος στον Ερμή μου. :bigsmile:
    Ο Πλούτωνάς σας σε σύνδεση με τον Ωροσκόπο εμένα τουλάχιστον μου βγάζει κυριαρχικότητα και ότι δεν είναι ο άνθρωπος που τα παρατά εύκολα ή υποχωρεί εύκολα. Δεν παραδέχεστε ότι σας αρέσει η διαφωνία ; 'Οτι απολαμβάνετε την ένσταση ; Για αναθεωρήστε λίγο τις 150αρες, αυτή η όψη Πλούτωνα/Ωροσκόπου εμένα μου λέει πολλά. Φωνάζει το πράγμα. :bigsmile::bigsmile:

  4. #64

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

    Όχι. Ο μόνος λόγος που βγαίνουν αυτά τα χαρακτηριστικά τόσο έκδηλα εδώ μέσα είναι γιατί, με εξαίρεση το πολυαγαπημένο μου αδερφάκι, είμαι ο μοναδικός άνθρωπος με υλιστικές φιλοσοφικές βάσεις και θέσεις. Και όπως όλοι οι όμοιοί μου, δεν έχουμε μάθει να τα παρατάμε εύκολα και παραθέτουμε αναλυτικά και ορθολογιστικά τα επιχειρήματά μας.

    Γι' αυτό και προκλήθηκε το "πινγκ πονγκ" ή "μονομαχία" ή τέλος πάντων αυτή η συνεχής ανταλλαγή απόψεων, που από ότι είδα, ορισμένους τους ενόχλησε αρκετά.

    Ευχαριστώ πολύ για την συζήτηση, έστω κι αν ίσως μερικούς τους κούρασε καθώς, προς χάρην του παραδειγματικού λόγου, έγιναν πολλές αναφορές στο προσωπικό μου ωροσκόπιο. (Αν και λογικό, το ωροσκόπιο του αντιδραστικού εξετάζεται, όχι αυτών που συμφωνούν). Από εδώ και πέρα λυπάμαι, αλλά δεν έχω καμία διάθεση πλέον για συνέχιση οποιασδήποτε κουβέντας σχετικά με ωροσκόπια, ζώδια, μοιρολατρίες και λοιπά παρεμφερή.

    Γνώμη μου είναι πως ο αστρολογικός χάρτης σκιαγραφεί τα βασικά χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας ενός ανθρώπου. Από εκεί και πέρα, το τι θα γίνει αυτός ο άνθρωπος θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μεγαλώσει και από τον ίδιο. Και αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να του το αφαιρέσει κανείς. Καμία υποτιθέμενη Θεότητα ή ανώτερη δύναμη που έχει καταχωρημένα στα κιτάπια της τα "χρέη" των ανθρώπων από προηγούμενες ζωές και τους βάζει να τα πληρώσουν, τάχα μου υπό το πλαίσιο μιας κατ' επίφαση ελεύθερης βούλησης.

    Και κάτι τελευταίο, επειδή πολύς λόγος έγινε για το συναίσθημα και τη φαντασία και τα λοιπά παρεμφερή. Κάποιοι παρασύρονται στο να πιστεύουν πως συναίσθημα βρίσκεται πίσω από ορισμένα και μόνο πράγματα: προηγούμενες ζωές, αρχέτυπα, ψυχές που αναμοχλεύονται στην προσπάθειά τους να βρουν αυτό που είναι και το έχουνε χαμένο, κλπ. Δεν αμφιβάλλω πως όλα αυτά φαίνονται μπορεί να φαίνονται πολύ γοητευτικά σε κάποιους και - υπό μία έννοια - καλά κάνουν. Αλλά μην υποβαθμίζουν ούτε την ύπαρξη, ούτε την ποιότητα του συναισθήματος των άλλων.

    Είχα σκοπό να παραθέσω τον αγαπημένο μου στίχο, και να προκαλέσω όποιου του βαστάει να συγκρίνει το συναίσθημα και το νόημά του με όλο το συναίσθημα που κρύβουν οι νεφελώδεις και "ονειρικές" θέσεις της μεταφυσικής και της ψυχολογίας που θίξαμε ακροθιγώς τις τελευταίες μέρες, αλλά είπα να δείξω λίγη αυτοσυγκράτηση...

    ¶λλωστε υπάρχει και αντίστοιχο θέμα, μην βγούμε και τελείως εκτός.

    Καλή συνέχεια. Και καλή μας νύχτα.

  5. #65
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Μαρία
    Posts
    397

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύες

    Quote Originally Posted by panther View Post
    Ήμαρτον παιδιά ... Φτάνει!:blink:
    Ακόμα τινάζω το χώμα από την τελευταία φορά που "θάψατε" εμάς τα γλυκά και τρυφερά καρκινάκια!!!
    Πιάστε και κανά άλλο ζώδιο.:bigsmile:
    Οφφτόπικ 1: Για καλό το λέω...αλήθεια...
    Ξέρω πολλά καρκινάκια και τα πάω καλά μαζί τους.Με ελκύουν και φιλικώς και...αισθηματικώς:embarrest

    Οφφ τόπικ 2: Δηλαδή τι ερμηνεία δίνετε στην γωνία των 150 μοιρών;Διαπίστωσα ότι έχω δύο τόξα των 147 περίπου μοιρών στον χάρτη μου,μεταξύ κριού και σκορπιού ο λόγος.Θα ζήσω;

    Για να είμαστε και λίγο εντός του θέματος : Οι ιχθείς στα δίχτυα τους και τα σκυλιά δεμένα,το ηθικό δίδαγμα!

    "Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

  6. #66

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύες

    Quote Originally Posted by Λευκή View Post

    Οφφ τόπικ 2: Δηλαδή τι ερμηνεία δίνετε στην γωνία των 150 μοιρών;Διαπίστωσα ότι έχω δύο τόξα των 147 περίπου μοιρών στον χάρτη μου,μεταξύ κριού και σκορπιού ο λόγος.Θα ζήσω;
    Aν ακολοθήσεις σωστή θεραπεία έχεις ελπίδες :toung: Κανένας δεν πάει χαμένος :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

  7. #67
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Φωτεινή
    Location
    thessaloniki
    Posts
    3,068

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύες

    Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Οφφτόπικ 1: Για καλό το λέω...αλήθεια...
    Ξέρω πολλά καρκινάκια και τα πάω καλά μαζί τους.Με ελκύουν και φιλικώς και...αισθηματικώς:embarrest

    Οφφ τόπικ 2: Δηλαδή τι ερμηνεία δίνετε στην γωνία των 150 μοιρών;Διαπίστωσα ότι έχω δύο τόξα των 147 περίπου μοιρών στον χάρτη μου,μεταξύ κριού και σκορπιού ο λόγος.Θα ζήσω;

    Για να είμαστε και λίγο εντός του θέματος : Οι ιχθείς στα δίχτυα τους και τα σκυλιά δεμένα,το ηθικό δίδαγμα!
    α)Εσύ για καλό το λές, αλλά κυκλοφορούν κακές σκεπτομορφές εκεί έξω
    β)(ού) Εσύ θα ζήσεις.Οι άλλοι δεν ξέρουμε:nuts:

    Σχόλιο:Τα ψάρια τσιμπάνε σε αντίθεση με τους βασιλικούς κάβουρες που κόβουν με τις δαγκάνες τα δίχτυα των ψαράδων και τρέχουν κανοντας οκταράκια στην ελευθερία.Μαζί γλυτώνουν και μερικά ψάρια!Οπότε(Σ).....
    Συναδελφοι του νερού,αγαπητά Ψαράκια.Διάβασα κάπου ότι είστε σαν τους ωκεανούς!Απρόβλεπτοι!Όπως η θάλασσα είναι ηρεμη και την άλλη βγάζει κύμα και σε καταπίνει ...ε κάπως έτσι.:bigsmile: Σας αγαπάμε όμως γιατί συμπληρώνετε την τριπλότητα των θεϊκών ζωδίων του νερού:toung:

    Πάω να κλάψω τώρα...:toung:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

    Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

    'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

  8. #68
    Join Date
    Oct 2005
    Όνομα:
    Μαρία
    Location
    37°N58' - 023°E43'
    Posts
    1,963

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

    Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Γι' αυτό και προκλήθηκε το "πινγκ πονγκ" ή "μονομαχία" ή τέλος πάντων αυτή η συνεχής ανταλλαγή απόψεων, που από ότι είδα, ορισμένους τους ενόχλησε αρκετά.

    Ευχαριστώ πολύ για την συζήτηση, έστω κι αν ίσως μερικούς τους κούρασε καθώς, προς χάρην του παραδειγματικού λόγου, έγιναν πολλές αναφορές στο προσωπικό μου ωροσκόπιο. (Αν και λογικό, το ωροσκόπιο του αντιδραστικού εξετάζεται, όχι αυτών που συμφωνούν). Από εδώ και πέρα λυπάμαι, αλλά δεν έχω καμία διάθεση πλέον για συνέχιση οποιασδήποτε κουβέντας σχετικά με ωροσκόπια, ζώδια, μοιρολατρίες και λοιπά παρεμφερή.
    Οι συζητήσεις δεν υπάρχουν και δεν αξίζουν αν δεν υπάρχει ανατροφοδότηση, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τη θέση και την αντίθεση. Δε νομίζω κάποιος απ' όσους συμμετείχαν σ' αυτό το θρεντ να έδειξε σημάδια κούρασης ή ενόχλησης για το γεγονός ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Όποιος δεν επιθυμεί να κουραστεί ή φοβάται πως θα του χαλάσει η διάθεση, πολύ απλά δεν συμμετέχει. Τα πράγματα -κατ' εμέ- είναι ξεκάθαρα! Συνεπώς, αν υπάρχει ενδιαφέρον για συζήτηση, γιατί να μην συνεχιστεί; Φτάνει και οι 2 πλευρές, ό,τι κι αν εκφράζουν, ό,τι κι είναι (πλειονότητα, μειονότητα) να το θέλουν.


    Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Γνώμη μου είναι πως ο αστρολογικός χάρτης σκιαγραφεί τα βασικά χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας ενός ανθρώπου. Από εκεί και πέρα, το τι θα γίνει αυτός ο άνθρωπος θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μεγαλώσει και από τον ίδιο. Και αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να του το αφαιρέσει κανείς. Καμία υποτιθέμενη Θεότητα ή ανώτερη δύναμη που έχει καταχωρημένα στα κιτάπια της τα "χρέη" των ανθρώπων από προηγούμενες ζωές και τους βάζει να τα πληρώσουν, τάχα μου υπό το πλαίσιο μιας κατ' επίφαση ελεύθερης βούλησης.
    Αυτό που παρατηρώ γενικότερα όσο καιρό ασχολούμαι με τα του αστρολογείν είναι ότι υπάρχουν κάποιες γενικές βάσεις και θέσεις (που σίγουρα δεν είναι θέσφατα), οι οποίες διαμορφώνουν ένα σύστημα που τείνει να δουλεύει, όπως παρατηρούμε. Κάθε συστατικό στοιχείο αυτού του θεωρητικού υπόβαθρου (που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, επειδή ακριβώς είναι εν πολλοίς αφηρημένο, τη μεταφυσική του δεν την γλιτώνει κάποιες φορές) έχει συγκεκριμένη λειτουργία, που εδόθη a posteriori. Η διαπλοκή αυτών των λειτουργιών είναι που έχει το ενδιαφέρον και αυτή είναι τελικά που μπορεί να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το άτομο. Αυτό, σε πρώτο επίπεδο, δεν νομίζω πως είναι μοιρολατρικό. Είναι άλλο να αποδίδουμε συγκεκριμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά σε κάποιο στοιχείο αυτού του συστήματος (π.χ. Ωροσκόπος, οίκοι κλπ), που συνήθως αυτό γίνεται ομόφωνα από τους μελετητές που το ψάχνουν και άλλο να "δενόμαστε" από αυτές. Είναι εντελώς άλλο επίπεδο θέασης.

    Συμφωνώ μαζί σου ότι η περικειμενοποίηση αυτών των στοιχείων/ του ίδιου του χάρτη είναι που μπορεί να φέρει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις -για όσους πάνε να το δουν μοιρολατρικά το ζήτημα- και κει είναι που τεστάρεται η βούληση και όποιο άλλο γνωστικό και συναισθηματικό στοιχείο του ατόμου.

  9. #69
    Join Date
    Feb 2006
    Όνομα:
    ΕΦΗ
    Location
    ΑΘΗΝΑ
    Posts
    233

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

    Ψαρακια εχω γνωρισει κατα διαστηματα πολλα...
    και αντρες και γυναικες...
    η πρωτη μου εμπειρια ηταν ασχημη...τετοια διπροσωπια δεν εχω ξαναδει και δεν θελω να θιξω κανεναν απο εσας εδω απλα ολοι εχουν να πουν κατι απο πισω δεν μου αρεσει που το συνειδητοποιησα αυτο γιατι ταιριαζω με τα ψαρακια και τα αγαπω πολυ εχω και ωροσκοπο:bigsmile:
    επισης ειδα ποσο ευαισθητα ειναι και μου εκανε εντυπωση που αυτο το ειδα σε αντρα Ιχθυ. Είναι το καλύτερο παιδι πραγματικα!
    Η γκρίνια είναι επίσης το χαρακτηριστικό τους αλλά και η ευαισθησία.

    Μου αρέσουν πάρα πολύ όταν δεν με θάβουν:toung::bigsmile:

  10. #70

    Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς

    Εγω παλι οσους ιχθεις γνωρισα δε μπορεσα να τους ψυχολογησω κι εκανα πολλες προσπαθειες.... Τη μια με λατρευουν και την αλλη δεν απαντανε στο τηλ.Χανονται ξαφνικα και το ιδιο ξαφνικα εμφανιζονται... Σεβομαι ομως τις ιδιοτροπιες τους και τους αγαπαω οπως ειναι γιατι αν μη τι αλλο και οι υδροχοοι δεν παμε πισω στις παραξενιες...:wink2::wink2:

 

 
Page 7 of 16 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads